Psikiyatri AD'nda öğretim üyesi.
Dinamik Psikoterapiler
Psikodinamik Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Psikodinamik Psikoterapi
s....a
Annem daha önce başka bir doktora devam ediyordu fakat yazdığı ilaçlar iyi gelmiyordu araştırmalarım sonucu yeditepe üniversitesi ismine de güvenerek dr hakan atalayı buldum. İlk ve son gidişi oldu annemin. Ne eski ilaçlarına baktı ne konulan tanıya. Psikoterapist tavsiye edeceğim dedi 40 dakikalık görüşmeyi 20 dakikada bitirdi. Anneme daha önce konuşam teşhis disosiyatif bozukluk ve anksiyeteydi sürekli epilepsi tarzı krizler geçiriyordu fakat kriz anını hatırlamıyordu. Tedavi sonrasında krizlerin şekli değişti kitlenme ve kasılma şeklinde oldu. Ancak doktor bunlarla hiç ilgilenmedi bile. İnternette bilgilerinde psikoterapist de yazdığı için bu doktoru tercih etmiştik yanlış seçim yapmışız.
Harika bir doktor, medyatik olmayı sevmediğinden olsa gerek adının daha çok duyulmamasına şaşırıyorum.Sizi sadece boş bir şekilde dinlemiyor, hastasına değer verdiğini ilk seanstan anlayabilirsiniz.Cidden çok bunaldığım bir dönemde kendisine gitmiştim , önerilerinden çok faydalandım ve tek seansta bile çok daha iyi hissettim . Psikiyatriste gitcekseniz Hakan hocayı gözü kapalı tercih edebilirsiniz . Buradan da çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Hakan Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Atalay, Psikiyatri. Size Hakan Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler.
Hakan Atalay adresi nerede?Hakan Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Atalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Atalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hakan Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Atalay hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Atalay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Garanti BBVA Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler