Eşimle beraber tedbir amacli kontrole gittik. Çok ilgili, isinde uzman bir doktor. Bizi guler yuzle karsiladi, samimiyetle bizi dinledi. Kardiyoloji konusunda doktor arayisinda olanlara tavsiye ediyoruz.
e ...g
mükemmel bir doktor allah ondan razı olsunbenim hastalığı acilden gittiğimde o anladı kalp krizi geçiriyormuşum şevket yılmaz hastanesi doktoru oğluma naz yaptığımı söyleyip eve gönderdiler o gün ben ölebilirdim şekerim 500 çıkmış bugün yaşıyorsam hakan bey sayesinde yaşıyorum allah hakan bey gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
sa...i
Yüksek tansiyon şikayetiyle internet aracılığı ile randevu için tamamen tesadüfi olarak Dr Hakan Bahadır ismi üzerinde şansımı deneyeyim dedim. Randevu günü doktorun nasıl bir şahsiyet olduğunu çok merak ederek sıramı bekledim, ismim çağırıldığında içeri girdim, Doktor soğuk bir tavır ile şikayetimi dinledi ve muayene etti, fazla deyına girmeden gerekli teşhisi koyarak bana bir reçete yazdı. Beş dakika dolmadan dışarda idim. Böyle bir muayene şekli beni hiç tatmin etmedi. Ona rağmen yazdığı ilaçları aldım ve bir müddet sonra ilaçları kullanma süresi hakkında heyet raporu alarak iki yıl boyunca kullandım. Hasta doktor ilişkisine girmeden ilaçları iki yıl boyunca kullandım. Şimdi aynı tedaviyi devam ettirmek istiyrum ama doğru muayene, doğru teshis ile sağlığıma kavuşturan doktorumu bulamıyorum. İlk muayenede kendisi hakkında olumlu bulamadığım ve zamanla koydugu teşhis ile hayatımı anlamlandıran dr. Hakan Bahadır nasıl bulacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Hakan Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Bahadır, Kardiyoloji.
Hakan Bahadır adresi nerede?Hakan Bahadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mudanya Yolu Fethiye Mah. Küre Sk. No: 1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Bahadır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Bahadır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hakan Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar