Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Psiko Sante Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Koçluk Hizmetleri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psiko Sante Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Psiko Sante Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Çalışma Alanlarım ve Takip Edilen Terapi Ekolleri
Destekleyici Dinamik Psikoterapi
Sistemik Psikoterapi
a....s
Son yıllarda yaşamış olduğum zorlu süreçlerden dolayı hayatımdan keyif alamıyordum ve yaşadıklarımın üstesinden gelebilmek umuduyla Hakan Bey'den randevu almaya karar verdim. Hakan Bey ile yaklaşık olarak 4-5 ay süren seanslarımız sonucunda, keyifsizliğimin temelini anlamlandırıp kendimi daha iyi tanımama olanak verdi. Kendimin farkına varmama ve farkındalıklı bir hayat görüşü kazanmama yardımcı oldu. Çevreme tavsiye ederim.
d.....
İnternet araştırmalarım sonucu tesadüfen ulaştım. İçinde bulunduğum zor dönem ve yaşadığım zorluklar sebebiyle, kabullenme amacıyla başvurdum. Öncelikle kendisinin nezaketi ve duruşu beni etkiledi. Aşırı samimiyet veya yapmacık gülüş gibi gereksiz davranışları yok. İyi bir denge sağlıyor ve doğal bir yaklaşım sergiliyor. Psikolog olarak kendisine olan güvenim arttı. Terapi seansları sırasında eğer bir konuyu tam ifade edemediğim veya karmaşık bir şekilde ifade ettiğimde, hemen geçiştirip geçmiyor. Aksine, anlamadığı bir kısmı tekrar açıklığa kavuşturmak için çaba gösteriyor ve bu, dinlendiğimi ve anlaşılmaya çalışıldığımı hissettiriyor. Terapi sürecimde kendisine karşı bazen sert tepkilerim oldu, fakat o her zaman saygı çerçevesinde ve nazik bir şekilde yanıtladı. Kontrolünü hiç kaybetmeden cevap vermesi, saygılı tutumu gerçekten takdire değerdi. Kendisini çevreme tavsiye ederim.
Hakan beye gidiş amacım özel hayatımda bir takım sorunlar yaşamam ve bunları çözmekte kendimi yetersiz hissetmemden geleceği dair büyük kaygılarımın oluşu ve geçmişte yaşadığım bazı konuları hala hazmedememden kaynaklıydı kendisi ile randevumuzda düşünce yapımı düzenlemem için bana yeni bakış açıları sundu verdiği önerileri hayatımda denediğim zaman büyük farklar elde ettim kendisine teşekkür ederim
Hakan Bey'e DoktorTakvimi üzerinden ulaştım. Depresyon ve anksiyete sebebiyle başvurdum. Randevuya geldiğimde verimli bir görüşme gerçekleşti benim için. Çevreme de tavsiye edebilir.
b....ü
Hakan bey dakik ve fazlasıyla anlayışlı. Detaylı bir şekilde beni dinleyip empati kuruyor. Özgüvenimi kazanmam açısından bana çok katkı sağladığını düşünüyorum. Kendisinden çok memnunum.
s....
Kendisini tesadüfen internette psikolog görüşlerini okurken buldum. Görüşleri okuduktan sonra bende şansımı denemek, tanışmak istedim. Geçmişle ve bugünümle ilgili zor süreçlerden geçiyorum. Bu konu üzerinde hakan beyle dün ilk seansımız olmasına rağmen oradan müthiş bir rahatlama ile ayrıldım. "sen değişmezsen, hiçbir şey değişmeyecek." kendime bu cümleyi söylememe, kendi kendime ışık olmama neden oldu. Tüm güzelliklere ulaşmak ne kadar zorlu yollardan geçse de kendinize güvendiğiniz anda başarmanın yarısını gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Seanslarıma hakan beyle birlikte gönül rahatlığı ile devam edeceğim. Teşekkürler, iyi ki tanıdım sizi.
f.....
Hakan Hoca her şeyimle çok ilgilendi. Kendisinden çok memnun kaldım ve her şey için teşekkür ediyorum. Bana çok iyi geldi. Hakan Hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Önceden mutlu değildim kendimin farkına vardım ve mutlu olmaya başladım. Kendisi her konuda bana iyi geldi, bir amacımın olduğunu fark ettirdi. Hakan Hoca çok iyi, çok güzel bir insan. Kendisi hakkında şu ana kadar olumsuz hiçbir düşüncem olmadı.
f....
Öncelikle görüşmelerimiz bana çok iyi geldi. Boşanma sürecindeydim kendimle ilgili ciddi problemlerim vardı, evliliği yürütemiyordum. Hem kendim hem de eşim için beraber görüşme sağladık. Görüşmelerimiz iyi geldi, düzeltme aşamasına girdik. Bir şeyleri yapmak yıkmaktan daha zordur bu bağlamda hem kendimi bulmak hem de çözemediğim şeylere ilişki anlamında büyük katkıda bulundu. Kendisinden gayet memnunuz. Toplamda 8 seansa yakında hizmet aldık şu anda farklı ilde olduğumuz için devam etmiyoruz. Hakan Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
ps...g
Hakan Bey'le zor bir boşanma evresinden sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Ayrılık sonrası yalnızlık ve kaygı konusunda üzüntülerim vardı. Sorunlarımı çözebileceğimi düşünmüyordum. Hakan Bey'in nazik ve kibar tavrı ve ayrıca beni ilgili bir biçimde dinlemesi çok güzeldi. Terapi süresince kullanılacak ekol ve terapi yöntemlerini bilimsel destekleri ile açıklayarak bilgilendirdi. Terapiye 1 aydır devam ediyoruz, bu süreçte iyileştiğimi hissediyorum. Hakan Bey'in sorunlarıma yapıcı yaklaşması ve göremediğim noktaları göstermesi benim için çok büyük bir ihtiyaçmış.
sa...
Hakan Bey çok ilgili, dinleyip soru sorarak doğru cevapları bulmama çok yardımcı oluyor. Aynı zamanda güler yüzlü, kendinizi rahat hissettiriyor.
Hakan Bahar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Bahar, Psikoloji. Size Hakan Bahar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı.
Hakan Bahar adresi nerede?Hakan Bahar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mahallesi 1478 Sokak No:8/62 Maliki İş Hanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Bahar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hakan Bahar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hakan Bahar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Bahar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hakan Bahar hangi dilleri konuşuyor?Hakan Bahar ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Bahar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Bahar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Bahar hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Hakan Bahar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Bahar hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Bahar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar