1984’te Balıkesir’de doğan Hakan Bayındır, ilkokul öğrenimini Malatya’da Şehit Konuk İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Mersin’de İçel Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır.

2002 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yükseköğrenime başlayıp 2007 yılında Diş Hekimi ünvanını alarak mezun olmuştur.

2007 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Periodontoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak göreve başlamıştır. 2008 Şubat itibariyle aynı fakültede periodontoloji alanında doktora çalışmasına başlamıştır.

19 Aralık 2011 tarihinde doktora tezini tamamlayarak “Bilim Doktoru” ünvanını almıştır. Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde doktoralı araştırma görevlisi olarak sürdürdüğü akademik hayatını 1 Temmuz 2012 tarihinde noktalayan Dr. Bayındır, kariyerine özel sektörde periodontolog olarak memleketi olan Mersin’de başlamıştır. 2. yılın sonunda ise Bursa’ya gelmiştir. Günümüze kadar 3 farklı özel ağız ve diş sağlığı polikliniğinde çalışmıştır.

Şu anda ise kariyerine periodontoloji ve implantoloji uzmanı olarak kendi kliniği olan Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği'nde devam etmektedir. Akademik hayatında olmak üzere 7’si yabancı indeks dergilerde, 5’i Türkçe dergilerde olmak üzere 12 yayını bulunmaktadır.

Dr. Bayındır evli ve bir çocuk babasıdır.

Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği
İhsaniye Mahallesi FSM Bulvarı Leylak Sokak Plaza 224 No:5/B Kat:9 Daire:43, Bursa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

20'lik Diş Çekimi

Acil Diş Çekimi +45 daha fazla

Apikal Rezeksiyon

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları

Röportaj

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Cerrahi İmplant

Tavsiye üzerine geldim ; tedavi süresince hastaya yaklaşımı,konusuna hakimiyeti, verdiği güven, işinin ehli ,steril çalışması, el becerisi ,bilgisi; o çok korktuğum travmalarım olan koltuğa hiç korkmadan oturdum sonuçta dedim ki iyi ki yolumuz kesişmiş hocam Rabbim ilminiz bilgi becerinizi katlayarak yolunuzu açsın.Uzun diş tedavi sürecimi bana en güzel şekilde sonuçlandırdığınız için(Dİş eti operasyonu,İmplant ve kaplamalar)Hep böyle pozitif kalın

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlerlemiş durumlarda implant cerrahisi seçeneği ile öngörülebilir sonuçlar elde etmemiz bizlerin ve hastalarımızın yüzünü güldürmektedir. İmplant cerrahilerinizin ve gülüş tasarımı uygulamalarınızın sorunsuz geçmesi bizleri de çok mutlu etti. Kontrol seansınızda görüşmek üzere güzel ve sağlıklı gülüşler diliyorum.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Cerrahi İmplant

Hakan beye daha önce diş çekimi ve kaplamalarımı yenilemek için gitmiştim.Şuan da iki implant yaptırdım.Çok başarılı geçti.konusunda çok uzman çok bilgili,iyi kariyeri olan bir hekim.,Ayrıca empati kurabilen,tedavi öncesi detaylı açıklamalarıyla bilgilendiren.tedavi sonrası bizzat arayarak hasta takibini yapan çok ilgili bir diş hekimi.aynı zamanda çok kibar hitabeti olan saygılı ve samimi bir kişiliğe sahip.güvenerek ve severek tedavilerimize gidiyoruz.Ailemizin diş hekimi.çok steril ve temiz bir kliniği var

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. İmplant cerrahilerinizin önceki tedavileriniz gibi sorunsuz geçmesine çok sevindim. Üst yapı provalarınızda görüşmek üzere, sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği 20'lik Diş Çekimi

Bir günde üç diş çekimi her yaptığınız işlemi detaylı açıklamanızda ayrı bir güzellik

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Diş çekimleriniz sonrası oluşan dişşiz bölgelerinizin rehabilitasyonunda görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Hakan bey ile iyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisine diş eti cekilmesi şikayeti ile gittim. Yapılacak cerrahi işleme karşı korkum çok büyüktü. Kendisinin rahatlatıcı tavrı ilgisi ile çok güzel bir tedavi süreci geçirdim.

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Diş eti çekilmeleri maalesef günümüzün çok karşılaşılan bir sorunu. Cerrahi yöntemlerle giderilebilmektedirler. Kotnrol randevunuzda görüşmek üzere, sağlıklı günler dilerim

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Cerrahi İmplant

Her şey mükemmeldi. Tüm Implantlarım başarı bir şekilde takıldı ve iyileşti.

Daima güler yüzlü ve çok profesyonel bir şekile tedavi ediyorlar

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Diş eksiklliğinizin implant cerrahisi ile giderilmesinde bizleri tercih etmeniz ve tedavinizin sorunsuz geçmesi bizleri daha çok motive ediyor. Üst yapı provalarınızda görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Diğer

Frenektomi tedavisi gördüm. Hakan bey tüm süreç hakkında beni önceden bilgilendirdi ve süreç içerisinde de sorularıma hızlı bir şekilde yanıt aldım. Sayesinde çok rahat tedavi gördüm. Kesinlikle güvenilir bir doktor.

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Kıymetli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Diş eti çekilmeleri günümüz yaygın bir problemidir. Çeşitli sebeplerle olabilmektedir. Bunlardan birisi de kalın veya geniş bağ doku uzantıları olan 'frenilum'lardır. Bu bağlantıların uygun tekniklerle alınması diş eti çekilmesi önlenmesinde birinci sırada yer almaktadır. Tedavinizin sorunsuz geçmesine çok sevindim. Kontrol randevunuzda görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Diş Eti Ameliyatı

Gülümseyince diş etlerimin görüntüsü beni rahatsız ederdi hep. Son aylarda yaşadığım diş eti hassasiyetim ve kanama sonrası Hakan Bey’de tedavi sürecim başladı ve sayesinde artık içime sine sine gülümsüyorum. Hakan Bey tarafından tedavi sürecimde önce diş eti ameliyatı yapıldı, hem iltihabi durumum tedavi edildi hem de diş boylarım uzatılarak dolu dolu gülüşlerim gerçek oldu. İyileşme sonrasında da e max kronlarla gülüş tasarımım tamamlandı.Hakan Bey ve asistanının pozitifliği ve güler yüzlülükleri tedavi sürecinde iyi hissettiriyor insana ve Hakan Bey’in en ince ayrıntısına kadar süreci anlatması güvende hissettiriyor çok. Eline emeğine sağlık Hakan Bey‘in. Diş doktoru arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim. Doğru hekim Hakan Bey

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Diş eti hastalıklarının biyolojik olarak kayıplara sebebiyet vereceği gibi estetik zararlarıda olmaktadır. İlerlemiş durumlarda cerrahi seçenekleri öngörülebilir sonuçları ile bizlerin ve hastalarımızın yüzünü güldürmektedir. Diş eti cerrahilerinizin ve gülüş tasarımı uygulamalarınızın sorunsuz geçmesi bizleri de motive ediyor. Kontrol seansınızda görüşmek üzere güzel ve sağlıklı gülüşler diliyorum.

Merhabalar 40 yaşına kadar dişlerimde dolgu bile yapılmamişken, bir apse sonucu diş kemiği erimesi olduğunu öğrendim. Tedavi olmazsam birkaç yıl içinde bütün dişlerimi kaybedebileceğim gerçeğiyle karşılaştım. Tabi benim için bunu kabul etmek zor oldu. Birkaç periodontoloji uzmanı gezdim ama Hakan Bey'in yaklaşımı tek tek anlatımı beni hem rahatlattı hem de tedaviyi kabul etmemi sağladı. 1 aylık süreçte 2 tane dişim çekilerek diğer bütün dişlerime flap işlemi yapıldı. Operasyonlarımız hem konforlu, hem de pratik şekilde gerçekleşti. İşlemler sırasında ve işlemlerden sonra herhangi bir rahatsızlık veya dayanılmayacak bir ağrı hissetmedim. Tedavimizin bu aşamasını çok iyi sonuçlar alarak bitirdik. Hakan Bey'in bilgisine, yeteneğine ve tecrübesine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Diş eti hastalıkları özellikle genetik geçiş özelliği sebebiyle sizlere çok belirti vermeden ilerleyenilmekte ve tedavi için geç kalındığında diş kayıplarına neden olmaktadır. Zamanında müdehale çok önemlidir. Tedavinizin sorunsuz geçmesine çok mutlu oldum. Kontrol randevunuzda görüşmek üzere. Sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Diğer

Hakan beye diş hekiminin tavsiyesi üzerine gittim.İyikide gitmişim Hakan beyin yanına gittiğimde komple ağzımdaki dişlerim sallanıyordu.kaybetmiştim dişlerimi ama hakan bey korkmayın sizi bu koltuktan çok memnun olarak göndericem dedi ve dediğini yaptı
Alt dişlerimi komple kurtardı şuan hiç bir dişim ne sallanıyor nede sızlıyor. Üst dişlerimede 6 impilant ve komple porselen diş yaptı ve şuan okadar mutluyumki Allah Hakan beyden razı olsun işinin Ehli kesinlikle korkmayın hastasına çok değer ve önemseyen bir hekim anlatmakla bitiremem gerçekten Gözünüzü kapatarak Düşünmeden Hakan Bayındırı terçih edin derim.Allah Sizden Razı Olsun

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Kıymetli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Tedavilerinizin sorunsuz geçmesi ve sizlerin memnuniyeti bizleri motive ediyor ve mutlu ediyor. Diş eti hastalıkları çok geç kalındığında maalesef diş kayıpları ile sonuçlanmaktadır. Sizlerle daha erken denk gelebilseydik belki tüm dişleri kurtarabilecektik. Zamanında müdehale dokularınızı korur. Yeni gülüşünüzle sağlıklı günler dilerim.

Konum: Dr. Dt. Hakan Bayındır Perio-İmplantoloji Kliniği Diş Eti Ameliyatı

Aylardır süren ve her gün yaşadığım yoğun diş eti kanamalarım vardı doktor arayışına girdiğim de buradaki yorumlar sayesinde Hakan Bey'i tercih ettim ve çok doğru bir karar oldu benim için oldukça zorlu ve sıkıntılı bir süreci Hakan Bey'in sabrı, anlayışı ve güler yüzü sayesinde hiç etkilenmeden atlattım. Önceliği her zaman sizin nasıl hissettiğiniz, tedavi sürecinde zaten işini titizlikle ve güzel sonuçlar alabileceğiniz kadar hassasiyetle gerçekleştiriyor. En önemli kısmı ise bu süreçte sizi nelerin beklediği, işlem sırasında neler yapılacağı sonrasında neler olabileceği ile ilgili bütün bilgileri detaylı bir şekilde size aktarıyor olması. Korkularınız varsa düşünmeden Hakan Bey'i tercih edebilirsiniz.

Dr. Dt. Hakan Bayındır

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yapılan bütün tedavilerin başında empati ile hastalarımıza yaklaşımımız gelmektedir. Hasta psikololojisini anlayarak sizlere doğru teşhis ve yerinde tedavi bizleri de motive ediyor. Tedavinizin sorunsuz geçmesine çok sevindim. Kontrol randevunuzda görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim.