öz...n
güler yüzlü bilgili ve pozitif bir doktor. ilgisiyle medikal tedaviden önce psikolojik olarak hastalarını rahatlatıyor. gereksiz ilaç yazmayan ve hasta takibi çok çok iyi olan bir doktor. kendisine telefonla her an ulaşabilmek oldukça rahatlatıcı
al...a
gereksiz ilaç kullanımından kaçınan tecrübeli bir doktor.uyguladığı tedavilerin sonucunda kısa zamanda sağlığıma kavuştum kendisine teşekkürlerimi iletirim.
rü...m
çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden doktorumuza hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.hasta yaklaşımı ve bilgisiyle herkese tavsiye edebileceğim bir doktor
yu...s
kibar ve bilgili bir doktor. memnunuz.. başarılar dilerim kendisine.. saygılar..
Hakan Bazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Bazoğlu, Aile Hekimliği.
Hakan Bazoğlu adresi nerede?Hakan Bazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adıyaman Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Bazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Bazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Bazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Bazoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Bazoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Bazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hakan Bazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.