Restoratif Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Hakan Bilen Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
l.....
Başka bir diş hekiminin uyguladığı yanlış tedavi sonrasında Hakan Bey’e gittim. Başarılır bir operasyon ile kırık dişimi çıkararak bölgeyi temizledi. Oldukça yetenekli ve güvenilir bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum.
m....a
Hakan beye öncelikle çok teşekkür ediyorum Diş taşı temizliği ve ön üst 6 dişime kompozit lamine kaplama yaptırdım inanılmaz güzel sonuç aldığımı düşünüyorum. Gösterdiği ilgi ve yapılacak tüm işlemleri ayrıntılı anlatması ise çok rahatlatıcıydı. İşinde son derece başarılı ve profesyonel bir diş hekimi
z....ö
Diş hassasiyeti sebebiyle uzun süredir problem yaşiyordum. Bir yakinimin tavsiyesi üzerine Hakan beye gittim. Öncelikle klinik şartlarini cok begendim gayet temiz ve nezih. Dişimde eski amalgam dolgunun yarattiği çatlak sebebiyle ağrı yaşadigimi ogrendim. Hakan bey detayli bir sekilde durumu anlattiktan sonra özel bir tedavi yöntemiyle disimi tedavi etti ve sikayetim bir sonraki gun gecmisti bile. Baska islemlerimde var onlara da Hakan bey randevu verdi ve tedavi surecim devam ediyor. Kendisine
burdan da tekrar cok tesekkur ediyorum.
ç.....
Hakan Bey'e diş ağrısı seebiyle gittim, dolgu ve diş taşı temizleme işlemlerini uygun görüp hemen halletti. Muayenehane oldukça ferah bir yer, ulaşımı da gayet kolay. Tedavi ise mükemmel, en acı verici yöntemlerde (özellikle anestezi) bile hiçbir şey hissetmedim, çok rahat geçti. Ayrıca Hakan bey tedavi sırasında neler olup bittiğini bana açık açık anlattı, ve genel olarak iletişim kurması da çok rahat biri. Tedavi sonrasında da hiç sorun yaşamadım. Kesinlikle çok iyi, herkese tavsiye ederim!
be...e
Diş ağrısı şikayeti yüzünden Hakan beye gittim.Dişime dolgu yaptı, diş taşlarını temizledi ve dişlerimi parlattı.Çok kısa sürede çok büyük bir titizlikle işlemi tamamladı.Kendisi çok anlayışlı bir hekim.Ayrıca estetik konusunda çok başarılı.Herkese tavsiye ediyorum.
i̇...ö
Öncelikle konumu gereği ulaşım oldukça kolay. Corona önlemlerine dikkat ediliyordu. Ortam oldukça şık ve güzeldi. Hakan Bey diş taşı problemimde bana yardımcı oldu. Tedavi öncesi ve sonrasında oldukça ilgili güleryüzlüydü. Lamina yaptırmayı düşünüyordum. Hakan Beyin lamina tedavimi yapmasına karar verdim.
Hakan beye diş dolgusu için gittim. Dolgularımı yaptı tedavisinden son derece memnun kaldım. Hastasıyla çok iyi iletişim kurabilen güler yüzlü iyi bir doktor.
Hakan bey Ege Üniversitesinde çalışırken kendisinin tez hastalarından birisiydim. Kırık ön iki dişime lamina tedavisi yaptı. Renk açısından diğer dişlerimle çok uyumlu. Çok doğal görünüyor. 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadan dişlerimi kullanıyorum. Doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
Alanında çok başarılı bir diş hekimi! Başka bir diş hekiminin kanal tedavisi gerekir dediği dişime büyük bir profesyonellikle kuafaj tedavisi uyguladı. Dişimi en acısız şekilde kurtardı ve 4 senedir o dişten hiç bir şikayetim yok. Çok teşekkürler.
nm...a
Diş dolgum için başvurmuştum. Benimle çok ilgilendi ve özenerek çok uğraştı. Sürekli sorun çıkaran dişim bu tedaviden sonra düzeldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hakan Bilen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Bilen, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Hakan Bilen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Ağız Koruyucusu, Botoks, Kök Kanal Tedavisi, Dental Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Subgingival Küretaj, Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Lazerli Diş Bakımı.
Hakan Bilen adresi nerede?Hakan Bilen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu, Park office, 288/4. sokak no:16 daire:46 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Bilen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Bilen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Bilen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Bilen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hakan Bilen hangi dilleri konuşuyor?Hakan Bilen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Bilen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Bilen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Bilen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Bilen hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hakan Bilen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri