Uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. Yine uluslararası ve ulusal bilimsel toplantılarda sunulan bildirileri ve çeşitli ödülleri mevcuttur. Özellikle ses problemleri, yutma bozuklukları ve havayolu darlıkları konularında uluslararası ve ulusal bilimsel toplantılarda konferanslar, paneller ve çalıştaylarda konuşmacı ve eğitmen olarak görev almıştır.
Doç.Dr.Hakan Birkent, Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Vakfı, Ankara Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Türk Larengoloji Derneği, Profesyonel Ses Derneği, Ses Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği, Union of the Europian Phoniatricians ve European Laryngological Society üyesidir.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
İstanbul
Doktor Muayenehanesi
um...t
Bu sabah Hakan hocamda ameliyat oldum burun etlerimi yakıp küçülttü ve kemik kıkırdağım yamuktu onu düzeltti çok başarılı bir ameliyat oldu iyi ki Hakan hocam’a ameliyat olmuşum kendisi çok ilgili alakalı gayet güzel açıklama yapıyor ve karşısındaki hastasını rahatlatıyor 2 gün sonra tamponlarımı çıkarıcağını ve gerekli bakımlarını yapacağını bilgilendirdi çoooooooook teşekkür ederim hocam herkese tavsiye ediyorum kendisi alanında çooooook iyi bir doktor hiç düşünmeden kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim
b....k
Prof. Dr. Hakan Birkent ile yollarım iyi ki kesişti dediğim günleri yaşıyorum.
Neden mi?
Sesimin inceliğinden dolayı etrafımdaki insanların doğrudan ya da dolaylı yollarla sesimdeki bu inceliği bana bir şekilde belli etmeleri beni mutsuz bir adama dönüştürme yolundaydı. Çözümü ararken, en doğru adres olarak tanımlanan Prof. Dr. Hakan Birkent ile yollarım kesişti. Sesimi kalınlaştırabileceğini söyledi ve ameliyat öncesi ve sonrasındaki bütün endişelerimi benden alan, yaşım ve bedenim ile en uyumlu olan, sesimi ameliyat sonrası duyduğumda en çok olmasını istediğim düzeye getirmeyi başaran ADAM! PR. DR. HAKAN BİRKENT!
Evet! Artık ses kalınlaştırma ameliyatı olmuş ve çok mutluydum. Etrafımdaki insanlardan aldığım pozitif tepkiler ise
Radyocu gibi sesin var! Karakteristik bir sesin olmuş! Sesin kalınlaşmış! Seslendirme yapmalısın! Ve tabi ki annemin tepkisi "Ameliyat sonrası eğer telefonda, anne demeseydin senin olduğunu anlayamayacaktım!" gibi söylemler.
Teşekkürler HAKAN HOCAM!!!
Kısa zaman önce ses kalınlaştırma ameliyatımı gerçekleştiren saygı değer hakan hocaya çok çok teşekkürlerimi sunarım beklentimden daha çok başarılı bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirmiştir hakan hoca sayesinde hayata bakış açım değişti özgüvenimi kazandım Allah herkese hakan hoca gibi doktor nasip etsin Allah sizden razı olsun.
bu...8
1 ay önce hakan hocama burun ameliyatı oldum ve çok mutluyum yeni görüntümden sağlık açısından da çok iyi nefes alabiliyorum artık bunun için hakan hocama teşekkür ederim başından beri ilgili alakalı ve samimi davranıp güvenebildiğim bir doktor oldugu için herkese gönül rahatlıgı ile tavsiye edebilirim.
or...l
2 hafta önce benim ses tellerimde meydana gelen kist ameliyatımı gerçekleştirdi. Gerek operasyon öncesi gerek sonrası mükemmel diyebileceğim şekilde ilgili davrandı. Ameliyatıma gelecek olursak sesimin bu kadar güzel olduğunu ben bile bilmiyordum, kusursuz bir iş çıkardı şuan yaşam kalitemden çok memnunum. Kendisini tanıyıp güvendiğim için gerçekten şanslı hissediyorum. İşini bu kadar seven, olabilecek en ince ayrıntıya kadar anlatan, sorulan her soruya net cevaplar veren, kafanızda soru işareti bırakmayacak kadar net biri. Bana da böyle bir doktora önce sonsuz teşekkür edip, sonra da meslek hayatında istediği yerlerde olmasını dilemekten başka bir şey düşmez. iyi ki varsınız.
öm...r
Hakan bey kadar ilgili, candan ve nezaketli bir doktor şu ana dek görmedim. Ses alanında gerçekten mahir. Herkese tavsiye ederim rahatlıkla.
se...ğ
Bugün kızımı muayene için götürdüğüm hastaneden ve doktor Hakan beyden çok memnun kaldım çok ilgililer teşekkür ediyorum haftaya ameliyata gidicez inşallah güzel geçer doktorumuzdan güvenimizi aldık tesekkurler...
er...t
Gerçekten ilgi ve alakasıyla muhteşemdi herşeyi tek tek tane tane anlattı teşhis ve tedavi yöntemiyle çok memnun kaktık teşekkür ederiz tavsiye edebileceğimiz bir hekim
Hakan Birkent isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Birkent, Kulak Burun Boğaz. Size Hakan Birkent tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Hakan Birkent adresi nerede?Hakan Birkent şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Birkent isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Birkent online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Birkent hangi dilleri konuşuyor?Hakan Birkent ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Birkent isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Birkent bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Birkent ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Birkent hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hakan Birkent hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları