g....ö
Trafik kazası sonrası subdural hematomdan muzdariptim. İlerleyen süreçte kanama artıp, nöbet geçirince Hakan Çakın hocam ameliyatımı yaptı. İlgili, güler yüzü, esprili bir insan. Şahane cerrahlığı sayesinde sapasağlam ayaktayım. Tüm ekibi kendisi gibi ilgili, cana yakın, muhteşem doktorlardan oluşuyor. Böyle doktorların olması hayatımdaki en büyük şansım.
si...m
Annemi, hayatımızı kurtaran dünyalar iyisi doktorumuz. İşinde profesyonel bir o kadar hastalarına kardeş gibi yaklaşan açıklamalarıyla insanın kafasında soru işareti bırakmayan baba adam. Annemin beynindeki 6 adet bulunan tümörleri için tamamen bir gününü ayıran canımızı sağlığına kavuşturan doktor. Herkese tavsiye ederim Allah ellerine dert vermesin
m....ş
Ocak 2021 de annemin anevrizma ameliyatını yaptı açık açık konuştu 2 tane baloncuk vardı birinin riskli olduğunu nasıl yapacağını tek tek anlattı başka dr a alternatif yöntem sundu ama iki dr açık ameliyat en iyisi diyerek ameliyata alındı harika bir operasyon geçti ameliyatin iyi geçtiğini söyleyince boynuna atlamamk için zor tuttum kendimi kısa sürede iyileştik 1 seneyi geçtik turp gibiyiz en son ekim ayında kontrole gittik herşey yolunda
p....i
Merhaba, psödotümör serebri sendromu nedeniyle uzun süren doktor araştırmalarım sonucunda Doç. Dr Hakan Çakın'a muayene oldum.. Mayıs 2021 de lumboperitoneal shunt ameliyatımı yaptı.Başarılı bir doktor olmasının yanında pamuk şeker gibi bir insan.Dost, arkadaş gibi oturup derdinizi anlatabiliyorsunuz. Güven veren bir yapısı var. Ameliyattan sonra büyük oranda şikayetlerim azaldı. Kendisine burdan da teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız Hakan bey. Sevgiler.
Pınar Altınsoy
Çok yakın bir tarihte annem düştü dr. Hakan beyi yine doktor olan kuzenimiz tavsiye etti. Kendisi süreçi yapacaklarını bir bir anlattı. Ameliyat hazırlıklar yapılıp planlanan tarihte gerçekleşti. 2. Gün. Annem ayağı kalktı ve yürütüldü. Boynunda ve belinde kırıklar vardı. Sakat kalabilir dediler . Ama hakan beyin bilgisi ve tercümebelerine güvendik iyi ki de güvendik . Eline koluna sağlık annem sağlıklı
ay...
Babamın Spontan Sak anevrizma ameliyatını gerçekleştirdi. Hakan hocam ve ekibinin eline sağlık babamın sağlına kavuşmasında göstermiş olduğu ilgi özen ve alakası için sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendisi ile karşılaştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz
mu...u
Eşimin anevrizması için gitmiştik ilgili alakalı harika bir insan işinin uzmanı teşhisi ve tedavi yöntemi hastaya yaklaşımı mükemmel bir insan Allah kendisinden razı olsun muhteşem insan. Hakan bey sayesinde eşim ikinci hayatını yaşıyor.
be...r
Babamın beyin ameliyatını yaptı çok mükkemel bir doktor. Şahane bir insan.Güvenle beyin ameliyatınızı yaptırabilirsiniz.
i̇...n
Hakan bey annemin beyin sapindaki tümör ameliyatını yaptı. Ameliyat çok güzel geçti kendisi mükemmel bir doktor.
Hakan Çakın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Çakın, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Hakan Çakın adresi nerede?Hakan Çakın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Çakın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Çakın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Çakın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Çakın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Çakın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Çakın hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hakan Çakın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.