Açıkcası doktoru kronik prostatit hastalığı olanlara hiç önermiyorum.Yaptığı bir sürü tetkik sonucunda aldığım karşılık kafana takma bu hastalığı oldu.Hiç bitmeyen penis ucuna doğru gelen yatarken ve özellikle oturunca artan bir yanma söz konusuydu.Bunun sebebi ne diyerek sorduğumda prostat olduğu söyledi ve kafana takmayacan hastalık yokmuş gibi davrancaksın dedi bir kutu ağrı kesici bir kutu antibiyotik ile beni gönderdi.Tavsiye etmiyorum.
mu...l
Istanbulda yaşıyorum gitmediğim hastane kalmadı diyebilirim. Askerlik görevimi yapmak için bilecik'e geldim. Adını dahi bilmediğim bir hastalıkla karşılaştım (varikosel) Hakan bey bu işin profesörü bence kendinden çok emin ve ilgili bir doktor. Hemen ağrının nereden ve neden kaynaklandığını buldu. Ağustos ayında ameliyata gireceğim kendisine çok teşekkür ediyorum şimdiden benimle ilgilendiği için. Hakan bey bence bu benim kendi görüşüm türkiyede her konudan sayılı ve saygın bir doktordur..:)
gö...n
Hakan beyin hastasiyla olan iletisimi mukemmel. Hastaligimin en ince ayrintisina kadar bilgi sahibi olabildim. Hastayla bu derece empati kurabilen bi doktora rastlamamistim. Allah boyle doktorlarin sayisini arttirsin. Hakan beye gorevinde basarilar diliyorum.
i.....
HAKAN BEY'e ne diyebilirim ki çekinerek kapısından girdiğim günü hatırlıyorum şimdi bu yazıyı yazarken.
ilgisi diyaloğu karşınızda bir doktorun olduğunu bazen unutuyorsunuz o kadar samimi ve hoşgörülü.. kronikleşmiş bir rahatsızlığım vardı psikolojim bozulmuştu önce bana sürekli bu konuda telkinler verdi ve tedaviye koyulduk ilaçlar günler haftalar derken şuan hastalığımdan eser yok bence izmitte bulabileceğiniz En iyi üroloji alanında doktordur.. İP
he...i
Hakan Bey harika bir doktor. Hastasını çok iyi analiz ediyor ve süper motivasyonunu saglıyor. Kendinden son derece emin biri. Bilgisini herkesle paylaşıyor.Azimli-çalışkan, konusunda derin bilgi sahibi bir doktor. Herkesle tek tek ilgileniyor.Başarılarının devamını diliyor saygılar sunuyorum.
ha...z
Hakan CAN ve tüm üroloji ekibini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. (Hasan Canbaz)
Hakan Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Can, Üroloji.
Hakan Can adresi nerede?Hakan Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hakan Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ürologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar