Sakarya Mah. Atatürk Bulvarı No:68, Manisa
Manisa Doğum Ve Çocuk Bakımevi
2.Anafartalar Mah. Cumhuriyet Cad. No-75-2, Manisa
Kadomen Kadın Sağlığı Ve Menopoz Merkezi
es...
Hakan bey hem mükemmel bir doktor hem mükemmel bir insan.Başka doktorda takipliydim kontrol için gittim 17 haftalık gebelikte bebeğimin kalbinde sıkıntı olduğunu söyledi takipli hastası olmadığım halde çok ilgilendi yol gösterdi ama malesef dediği gibiydi çözüm bulamadık ikinci gebeliğimde Hakan beye gittim ve doğumu da yaptım çok şükür tüm kontrollerimi yapıp bebeğime kavuşturdu beni iyiki var çevremdeki herkese tavsiye ediyorum çünkü müşteri gözüyle bakmıyor çok ilgili Allah razı olsun binlerce kez iyiki var
ya...u
20 haftalık gebe olarak şans eseri başka bir ilçeden detaylı ultrason için gittim ve gerçekten inanılmaz ilgili, açıklayıcı, çok memnun kaldık gerçekten
fa...r
Cok ilgili bir doktor 2 hamileligimde kontrol ve dogumumu yapti .....daha sonraki sorunlarimdada cokmilgiliydi kendisine cok tesekkur ediyorum guleryuzlu ve isini severek yapan bir doktor bence
ka...e
kamile 6 agustos 2014 hastanaye gittim gökhan beye randevu aldım oda beni hakan beye yöndendirdi.,16 yıldır çekdiğim rahatsızlığı ameliyat edip sağlığıma kavuşturdu, kendine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim allah razı olsun hakan beyden*
me...k
Hastalığımı gittiğim 3 doktor anlamadı. Hakan Bey ameliyat edip en son çıkan ilaçla tedavi etti. Tüm ağrılarım geçti. Allah ondan razı olsun. Tedavim halen devam ediyor
Hakan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hakan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Hakan Çelik adresi nerede?Hakan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Mah. Atatürk Bulvarı No:68 Manisa
- 2.Anafartalar Mah. Cumhuriyet Cad. No-75-2 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hakan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları