Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Tümünü gösterHizmetler
Botoks
Burun Estetiği
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Hakan Çepni Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
s ....
Merhaba Değerli Doktorum Hakan CEPNi hocamıza minnetarim yüz germe meme protezi iç bacak germe operasyonu oldum ve daha önce başka yerde olduğum operasyonların revizyonunuda yaptı sonuçlar muhteşem 45 yaş 135 kilodan 73 kiloya düşmüş ve akabinde 6 tane başarısız estetik operasyondan sonra mutsuz bı hasta olarak çaldım kapısını 1 yılı doldurmadan kapsül kontrakturu yaşamıştım üstelik doktorum yukarda saydığım operasyonlarla beni yeni bastan sekillendirdi beni dinledi anladı ve ben 18 Mayıs 2024 de yani bir haftam dolmadan uyluk germe ameliyatı sonrası agrikesici olmadan geziyorum :) maşallah doktoruma ve bana düşünmeyin çıkın çıkın gelin.... Bana yüz germe de 15 yaş demişti ama bence 20 yaş :) umarım sizede nasip olur doktorumdan bir sonraki ricam popo silikonu ve başka yerde yaptırdığım karın germe ve kol revizyonunu yapması keşke buraya görselde yukleyebilseydim ama denk gelirsek klinikte :) az bile anlatmışsınız diyeceksiniz .....
ay...
On ay önce Hakan Çepni 'ye burun estetiği ameliyatı oldum.Burnum kemerliydi ucunda sarkma var.İcinde de bazı sorunlarım vardı. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Hakan Bey 'e gittim. Ameliyat öncesinde çok korkularım vardı.İyi ki Hakan Hoca yi buldum. Burnumu çok güzel yaptı. Tam istediğim gibi oldu.Her gören hayran kalıyor. Küçük ,kalkık ve havalı. Ayrıca artık daha iyi koku ve nefes alıyorum. Bu on ayda her hangi bir sorun yaşamadım. İyi ki ameliyatimi Hakan Bey 'e yaptırdım. Hakan Çepni işinde başarılı bir doktor .Üstelik çok kibar ve ilgilidir.
ha...c
Hocama bir ay önce karın germe ameliyatı oldum ameliyat öncesindeki verdiği güven ve ameliyat sonrası takip ve ilgisi için memnunum ayrıca işlemlerimde de hiç bir pürüz yok tahmin ettiğimden daha güzel bir sonuç oldu iyiki sizi tanıdım Hakan hocam sayenizde aynada baktıgım kadın çok daha mutlu
m ...a
Burnumu yıllardır yaptırmayı çok istiyordum ama korkuyordum ameliyattan. Birgün Hakan Beyin yanına gittim o kadar güzel karşılandım ki sonra her şeyi güzelce anlattı ve kendi fotoğrafım üzerinden gösterdi. Ameliyatta hiçbir şey hissetmedim ağrım sızım hiç olmadı. 1 hafta sonra tamponları çıkartmak için gittim burnumun sargıları çıkınca çok şaşırdım hiç bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Fotoğrafta gösterdiğinin aynısını yaptı. Şişlik ve morluklara rağmen burnum harika görünüyordu. Doktorumun ellerine sağlık düzenli olarakta kontrole çağırıyor ve ne zaman kafama bir şey takılsa mesaj atıyorum hemen cevaplıyor sorularımı. Gözü kapalı güvenilebilecek bir doktor
a....y
Yıllardır ertelediğim ve korktuğum meme küçültme ameliyatı için yaptığım araştırmalar sonucunda Hakan hoca ile yollarımız kesişti.Kendisi hem çok iyi bir cerrah hemde mükemmel bir insan.Cok başarılı bir ameliyat geçirdim hiçbir komplikasyon olmadı hatta aynı gün taburcu bile oldum. Gayet ilgili güler yüzlü bütün soruları sabırla dinleyen ve cevaplayan bir doktor. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Hakan Hocama yıllar önce burun estetiği yaptırmıştım,bana demisti kimse estetik mi diye sormayacak diye öylede oldu..o kadar doğal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı ki
13 yıl oldu çok memnunum ..ikinci kez silikon yaptırmayı dusunuyordum yıllardır ama korkumdan dolayı cesaret edemiyordum,ama Hakan Hocamın bilgi ve
güven veren konuşmalarıyla karar verdim..iyiki de karar vermişim ,benim için travma olan ve çok uzuldugum bir konuydu
gögüslerim .. Hakan Hocam sayesinde hayallerim gerçek oldu ,çok teşekkür ederim kendisine ..Doktara güvenmek çok önemli..iki ay oldu ameliyat olalı göğüslerim tam şeklini aldı o kadar mutluyum ki kadın için çok önemli ..Hakan Hocama teşekkür ederim ..hastalarına olan ilgisi alakası güven verisi sayesinde..
hn...c
Burun ameliyatı oldum içindeki tamponlar çıktığından beri nefes alamıyorım burnum kapalı . Gerip olduğumda o kadar kötü oluyorum ki hasta olmaya korkuyorum gerçekten !
ay...
Hakan Hocama tavsiye üzerine gittim,çok doğal estetik burun yaptığindan övgüyle bahsettiler.Kibarligi,ilgi,mutevaziligiyle karsiladi beni.17 gün önce ameliyat oldum, burnumdaki şişlikler neredeyse kayboldu,çok beğendi çevremdekiler de.Gercekten yetenekli ve bilgili bir doktor iyi ki yaptırdım ona ki bir çok doktorla görüştüm, burnumu kırarak yaparız diyenden kalın derili,etli,gözenekli yapamayız diyene kadar her türlü vardı.Hakan hocam tereddütsüz kendinden emin şekilde hem burun üstü kemigimi,hem yanları,hem içeride nefes almamı engelleyen eğriliği,hem burun ucu ve deliklerindeki kucultmeyi,ne istediysem hepsini muazzam şekilde sıfır ağrıyla kırmadan halletti.Sabahlari uyandığımda gözlerim ve burnumda alerjik nefes alamama kaynaklı şişlikler oluyordu,şimdi onlar kayboldu ve nefes alma sorunum da halloldugu için daha uzun soluklu cümleler kurabiliyorum.Harikasin Hakan Hocam iyi ki varsın
ya...z
Burnumu Dr. Hakan Cepni 5 Eylül'de ve çok memnunum! Burnumun ucu yamuktu ve nefes almakta zorlanıyordum. Ayrıca burnumun ucunun biraz uzun olduğunu düşündüm. Hakan bunu düzeltti ve şimdi burnum harika! O çok profesyonel ve tüm isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra beni hastanede üç kez ziyaret etti ve iyi olduğumdan emin oldu. Hastalarıyla gerçekten ilgileniyor.
Annem de burnunu Hakan Cepni'ye ameliyat ettirdi ve o da benim kadar memnun! Şiddetle tavsiye ettiğim bir cerrahtır. Hastalarını dinliyor, hastalarını mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve çok uygun fiyatlar uyguluyor.
Ingilizce:
I had my nose operated by Dr. Hakan Cepni on September 5 and I am very pleased! The tip of my nose was crooked and I had trouble breathing. I also thought the tip of my nose was a bit too long. Hakan fixed this and now my nose is great! He is very professional and listened to all my requests. After the operation, he visited me in the hospital three times and made sure I was doing well. He truly cares about his patients.
My mother also had her nose operated by Hakan Cepni and she is as satisfied as I am! This is a surgeon I highly recommend. He listens to his patients, does his best to make patients happy and charges very reasonable prices.
Isvece:
Jag opererade näsan hos dr. Hakan Cepni den 5 september och jag är jättenöjd! Min nästipp var sned och jag hade problem med andningen. Jag tyckte också att min nästipp var lite för lång. Hakan fixade detta och nu är min näsa jättefin! Han är väldigt professionell och lyssnade på alla mina önskemål. Efter operationen besökte han mig på sjukhuset tre gånger och såg till att jag mådde bra. Han bryr sig verkligen om sina patienter.
Även min mamma opererade sin näsa av Hakan Cepni och hon är lika nöjd som jag! Detta är en kirurg som jag verkligen rekommenderar. Han lyssnar på sina patienter, gör sitt bästa för att göra patienterna nöjda och tar väldigt rimliga priser.
Saygilarimizla Yasar ve Newroz.
m....s
Yaklaşık iki yıldır burun estetiği için araştırma yapıyordum ve Hakan Beyi buldum. 29 temmuz 2022 de ameliyat oldum ve tüm süreçte çok ilgiliydi. Ben görüntü olarak istediğim gibi olucak mı diye çok tedirgindim fakat Hakan Bey yapılabilecek en harika burnu yaptı, daha iyisini eminim ki bi başkası yapamaz. Burun gerçekten özgüveni bence çok etkileyen bir etken eğer ameliyat düşünüyorsanız Hakan Beye gözü kapalı güvenebilirsiniz. Herkese yapılan kötü yorum illaki vardır fakat benim memnun kalmadığım tek bir şey dahi yok Hakan Bey çok kibar,anlayışlı ve alanında en iyisi benim gözümde. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum
Hakan Çepni isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Çepni, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hakan Çepni tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Hakan Çepni adresi nerede?Hakan Çepni şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan Mah. Yeni Meram Cad. No:35/1-2 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Çepni isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Çepni online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Çepni isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Çepni, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hakan Çepni hangi dilleri konuşuyor?Hakan Çepni ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Çepni isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Çepni bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Çepni ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Çepni hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Hakan Çepni hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra