Kulak Burun Boğaz Randevusu
Fonksiyonel burun cerrahisi
Geniz Eti Ameliyatı
İşitme Testi
m....t
Hakan hocamdan burun,sinüs cerrahisi ve rinoplasti amelliyatı oldum ve sonrası morarma,ağrı vb gibi durumlar yaşamadım ve harika sonuçlar aldım.
a....ö
Hakan Dağıstan hocama kızımın bademcik ve geniz eti muayenesi için gittik detaylı bir şekilde bize herşeyi anlattı ve dinledi ameliyat olması gerektiğine ikna olduk çünki sürekli hastalanıyordu antibiyotikler ilaçlar bunun yanında karın ağrısı,kusma ,baş ağrısı,diş gıcırdatma neler çektik anlatamam ertesi gün ameliyat oldu inşallah artık daha iyi olacak
v....ö
Hakan hocama kizimin geniz eti icin gitmistik daha once cesitli ilaclar kullanfik ama her gecen gun kizimin geceleri nefes almasi daha cok zorlasti ve artik uyuyamaz oldu hakan hocam bizi cok iyi bilgilendirdi ve ameliyatin bizim icin daha iyi bir secenek oldugunu belirtti keske daha once ameliyat olsaydi diyoruz cok sukur ameliyat sonrasi hic agri olmadi ayni gun eve geldik ve normal hayatına devam etti artik geceleri kesintisiz uyyor ve istahida artti hakan hocam heran yanimizdaydi ve sureci cok iyi yonetti her sorumuza cevap verdi hic tereddüt etmeden hocamiza güvene bilirsiniz.
d....g
Doktor Hakan beyi tavsiye üzerinden tanıdım. Doktorluğu ve insanlığı gerçekten mükemmel biri. Kendisine önceki çalıştığı hastanede ve şu anda yeni açmış olduğu kliniğinde muayenelerim oldu.
Boğazımda oluşan sıkıntı sebebi ile kendisine başvurdum. Ayrıca burun muayenesi oldum. Donanımlı cihazlar sayesinde bana da oluşan sıkıntıları bizzat gösterdi ve önceliği her zaman
doğal tedavi imkânı olan bir hekim ki bu benim için çok öneml. Sabrı ,dikkatle dinleyişi, çözüm odaklılığı, ayrıntılı anlatımı çok iyi. Her rahatsızlandığımda ben ne kadar gergin, korkulu ve endişeli gitsem de muayene sonrası oradan gerçekten sakin bir şekilde ayrıldım. Çünkü detaylı anlatımı ve sorduğum her soruya sabırla cevap verişi Hakan hocamı tercih etme sebeplerim arasında sadece bir kısmı. Muayeneden sonra aklıma takılan ya da sormak istediğim ne olursa kendisine kolaylıkla ulaşabiliyorum.
Ayrıca yeni açmış olduğu kliniği de çok temiz ve ferah bir ortam. Kendisine meslek hayatında başarılar dilerim.
g.....
Oğlumun geniş eti problemi için danıştık. Doğru teşhis ve tedavisi sayesinde şuan geniz eti büyümesini yavaşlattık.
yu...
Hakan Hocamıza, bir arkadaşın tavsiyesiyle, oğlumun geniz eti ve bademcik şikayeti dolayısıyla gittik. Güler yüzlü oluşu, samimi konuşması ve gerek ilgisi ile çocuğumla ilgili detaylı konuşmalar gerçekleştirdik, korkularımızı giderdi ve yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde bizlere izah etti. Bu doğrultuda çocuğum şu an da şükür ki çok iyi durumda. Bilgi, deneyim ve becerisi çok mükemmel, Allah razı olsun..
a....t
4 yaşında oğlumun heniz eti büyümedi vardı , 3 ay diyet yaparak küçüldü
Hakan beye şiddetli öksürük ve geniz akıntısı şikayeti ile gittim tedavi sureci ve bilgilendirmesinden ve tedavinin sonunucundan çok memnunum.
ya...
Doktorumuz gayet güler yüzlü ilgiliydi burun ameliyatı için gitmiştik gayet başarılı ve doğal bir burunla evimize geri döndük seve seve tavsiye edebileceğim bir doktor
ah....
Nefes almakta zorlanmamdan dolayı olduğum muayene ve akabinde olduğum burun ameliyatı gayet başarılı geçti. Genel olarak hekimin bilgisi ve ilgisi bizi mutlu etti. Eğer bu türde bir şikayetiniz var ise hakan beyi rahatlıkla önerebilirim.
Hakan Dağıstan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Dağıstan, Kulak Burun Boğaz. Size Hakan Dağıstan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Adenoidektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Bademcik Ameliyatı, Baş ve Boyun Cerrahisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Blefaroplasti, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun İçi Radyofrekans.
Hakan Dağıstan adresi nerede?Hakan Dağıstan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Parsana Caddesi Mediko İş Merkezi Kat 4 no.13 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Dağıstan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Dağıstan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Dağıstan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Dağıstan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hakan Dağıstan hangi dilleri konuşuyor?Hakan Dağıstan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Dağıstan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Dağıstan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Dağıstan hakkında ne düşünüyor?Toplam 120 hasta / danışan, Hakan Dağıstan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları