Uzm. Dr.
Karaciğer Kan Testleri
Lenfaferez
Lökoferez
Acıbadem Adana Hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Lenfaferez
Lökoferez
g....a
Tam bir minnos, normalde Izmirde yasiyoruz 4. Ay kontrolu icin gittik, daha once hicbir doktor bu kadar ilgilenmedi, guler yuzlulugu ,iletisimi, nesesi herseyiyle harika bir doktor pandemi olmasa her ay ucakla gelirdim kontrollerine
gu...5
Mükemmel bir doktor iki kızımda Hakan beyin sağyesinde sağlıklı büyüdü.Çok seviyoruz mesleğinde 1 numara herkeze tavsiye ederim gözü kapalı kelimeler çok yetmez anlatmakla Seviliyorsunuz Hakan bey
hi...9
2 cocugum var ve her ikisinide doktorumuz hakan beyden baskasina goturmuyorum hemde 60 km uzaktan gelip gidiyorum cok iyi bir doktordur kendisi .herseyden once guler yuzlu kibar acik sozlu olmasi cok onemli buzden kendisine cok ama çok tesekkur ediyorum siz herseye degersiniz sizi cok seviyoruz
çi...m
Bir tanedir doktorumuz kızım doğduğundan bu yana her hastalandığında oradayız çok nazik ve bilgili bir doktordur tavsiye ederim...
bu...1
Gördüğüm en iyi doktor hastalarına doktor gibi değilde bi abi olarak yaklaşıyor sağolun hocam iyiki sizi tanimisiz bence bransinizda 1 numarasiniz
he...i
doktorum bugüne kadar gördügümen müthiş doktordur çok sevecen çok neşeli ve bi okadar ilgili çok başari ailemizin doktorudur kesinlikle tavsiye ediyorum hocamı başarılarının devamını diliyorum
le...a
Tek kelimeyle harika bir doktor. Oğlum şu an 11 yaşında ve bebekliğinde kendisiyle tanışmıştık. Bütün anne ve babaların bu mükemmel insanla tanışmalarını tavsiye ederim.
be...t
mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor oğlumun tedavisinde bana hem moral verdi hemde hayata oğlumla birlikte tekrar bağlanmamı sağladı teşekkür ediyorum ona herşey için
da...l
tek kelime ile muhteşem bi doktor...
Hakan Erkman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Erkman, Çocuk Hematolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hakan Erkman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karaciğer Kan Testleri, Lenfaferez, Hemaferez, Lökoferez, Randevu, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi).
Hakan Erkman adresi nerede?Hakan Erkman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Erkman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Erkman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Erkman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Erkman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Erkman hangi dilleri konuşuyor?Hakan Erkman ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Erkman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Erkman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Erkman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Erkman hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hakan Erkman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Erkman hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Erkman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.