Bademcik Ameliyatı
Horlama Cerrahisi
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Özel Avcılar Hospital
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Özel İlgi alanları ve Bilimsel Aktiviteler
Rutin KBB hastalıkları tedavisi dışında,
•Kulak Cerrahisi; Orta kulak iltihaplarına bağlı kulak zarı delikleri, zar çökmeleri, uzun süreli kulak akıntıları; Miringoplasti, Timpanoplasti, Radikal kavite rekonstruksiyonu, Obliterasyon. Orta kulak kireçlenmesine bağlı işitme kayıplarının düzeltilmesi ile ilgili; Timpanoskleroz, Otoskleroz ameliyatları; stapedektomi, stapediolizis, protez, orta kulak implant uygulamaları.
•Baş dönmesi; Meniere hastalığı, İç kulak hastalıklarının tibbi ve ileri cerrahi tedavileri
•Doğuştan dış kulak ve orta kulak gelişim bozuklukları; Atrezi cerrahisi
•Yüz felci; fasyal sinir cerrahisi
•Ses kısıklığı; ses telleri felci, iyi-kötü huylu tümörlerin cerrahisi
•Horlama-apne cerrahisi
•Kafa tabanı cerrahisi; Akustik tümörler, glomus tümörleri, anjiofibromalar vs.
•Endoskopik Sinüs Cerrahisi; uzun süreli sinüzit, burun polipleri, burun ve sinüs tümörleri; ileri teknikler
•Baş-Boyun Bölgesi iyi ve kötü huylu tümörlerinin cerrahisi
.Tükürük bezi tümörleri tanı ve cerrahi tedavisi: parotidektomiler, submandibuler sialadenektomiler,
•Burun estetiği;Rinoseptoplasti
Dernek Üyelikleri
Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Istanbul
KBB Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği, Ankara
Otoloji ve Nöro-Otoloji Derneği, Ankara
Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Yeterlilik kurulu sınav komisyonu üyeliği, Istanbul, 2009-2010
ne...
Eşimin yıllar öncesinden burnundaki tıkanıklık ve rahat nefes alamaması sebebiyle Hakan Hocaya gittik. Başarılı bir ameliyat sonrası detaylı açıklamaları içimize su serpti. Yaptığınız her şey için kalbimin derinliklerinden minnettarım. Sizler sağlık hizmetlerinde gerçek kahramanlarsınız.
oz...
İki başarısız burun ameliyatı geçirdikten araştırmalarım sonucu Hakan Bey i buldum. 3. Burun ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi ve narkozdan hemen sonra bile kendimi çok iyi hissettim. Harika bir doktor elleri dert görmesin duacısıyım tüm problemlerimi çözdü. Keşke daha önce karşılaşsaydık sizinle. Ömür boyu duacınız olacağım.
ye...u
Oğlumun geniz eti ve bademcik küçültme ameliyatını yaptı.oğlum 2 .gün eskisine döndü.Sorularıma her zaman cevap verdi. Öngörüsü yüksek ve çok net bir doktor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Hakan Bey ile ses kısıklığım için görüştük. 3 yıldır birlikte yaşadığım ses telimdeki polipi operasyonla aldı. Özgüveni insana güven veriyor. Başka bir yer ile görüşmeden kendisinin operasyonu yapmasına karar verdim. Hiçbir problem yaşamadan tüm süreç oldukça güzel geçti. Teşekkür ediyorum.
oz...n
Dr.Bey beni büyük bir acıdan kurtardı. Sene 2012 .. Boğazımın yanmasından konuşamıyor sürekli ağlıyordum. Tesadüfen GOP Hastanesinde tanıştım. Beni Hakan Bey iyileştirdi. Müdemden asit salgılandığını söyledi. 1,5 ayda toparladım. Bana acımı dindirmek için verdiği damak dondurucu sprey inanın Dr. vermeden hiç akıma gelmezdi :) ama büyük rahatlama sağlıyordu. Dr.bey yine kötü boğazım. Sizi buldum. C.tesi geliyorum .. Güven en önemli şeydir....
ga...m
Gerçekten çok memnun kaldım uzmanlik alani olmamasına rağmen midem de problem olduğunu saptadı. Boğaz ağrısı ile gitmiştim çok memnun kaldım.
al...a
Uzun süredir çok istediğim ve korkarak kaçtığım burun ameliyatı için, beni cesaretlendiren ve ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren,güler yüzüne,enerjisine ve sabrına hayran kaldığımız DR. Hakan Göçmen bey’e çok teşekkür ediyorum.
Aliye Kaya
nu...3
Benim için hastane değil doktor önemli. Hastaneniz sayesinde güvenebileceğim bir doktora sahip oldum. Kendisine teşekkür ederim. Guler yuzlu Yaklaşımı sabırlı oluşu, samimiyeti ve doğru teşhis koyan. İşinin hakkıyla apan hastasına parasal anlamda yaklasmadigini gösteren bir doktor. Sevgi ve saygılarımla.
Nurcan Fındık
.....
Merhabalar doktorumuz hakan göçmen mükemmel bir doktor kızımız defne henüz 2 yaşında bile değildi genizeti bademcik ve kulaklara tüp takıldı çok şükür iyiyiz herşey için teşekkür ederiz hakan bey
.....
Kesinlikle mükemmel biri, mesleğini bu kadar severek yapan bir doktor daha görmedim.... bende korkarak gittim ama mutlu bir şekilde evime döndüm tşk DR. HAKAN GÖÇMEN.... HAYATTA BAŞARILAR....
Hakan Göçmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Göçmen, Kulak Burun Boğaz. Size Hakan Göçmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Horlama Cerrahisi, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Hakan Göçmen adresi nerede?Hakan Göçmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Göçmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Göçmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Göçmen hangi dilleri konuşuyor?Hakan Göçmen ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Göçmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Göçmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Göçmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Göçmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Hakan Göçmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Göçmen hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Göçmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayrampaşa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (15)Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Avcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Avcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları