Doğum Kontrol
Minimal Invaziv Cerrahi
Preoperatif Değerlendirme
Östrojen Replasman Tedavisi
Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bebeğimizde özür olabileceği söylendiği için doktor Hakan beye gittik. İşini dikkatle ve özenle yapan bir doktor. Anlaşılır olarak açıklamalarda bulundu. Bebeğimizi sağlıklı olarak kucağımıza aldık. Kendisine minnettarız.
Gebeliğim için kontrollerime kendisine 3kez gittim, üçünde de yarım saat sonra odasına geldi her seferinde. Soru sorulmasına bilgi alınmasına pek iZin vermiyor, öğrenmek istediklerimi yeterince cevaplamıyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hakan Gölbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Gölbaşı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hakan Gölbaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Doğum Kontrol, Laparoskopi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Minimal Invaziv Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi, Histerosalpingografi (HSG), Östrojen Replasman Tedavisi, Preoperatif Değerlendirme.
Hakan Gölbaşı adresi nerede?Hakan Gölbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Gölbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Gölbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Gölbaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Gölbaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hakan Gölbaşı hangi dilleri konuşuyor?Hakan Gölbaşı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Gölbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Gölbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Gölbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Gölbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hakan Gölbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları