Sarıgazi Mahallesi Yenice Sokak No:2, Sancaktepe, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Aslıhan - Hakan Gülşen Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
e....n
20 ilk diş çekimim Hakan bey tarafından yapıldı. Hekimliğinin iyi olmasının dışında ortamında hijyenik olması ayrıca memnun ediciydi
Tavsiye üzerine randevu oluşturdum diş konusunda çok endiseliyim alt ön 4 diş zirkonyum yaptırıyorum başladık tedaviye sonuçları bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam
e....
20lik diş çekimi yaptırdım korkarak gittiğim halde çok kısa bir sürede hiç acı çekmeden dişim çekildi gerçekten korkulu rüyam olan diş çekiminde memnun kalarak ayrıldım kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
sa...
Herşey mükemmeldi, 3 dişim çekildi ve süreç kesinlikle sorunsuzdu. Sonrasında da ağrı kesici bile almama gerek kalmadı. Teşekkürler
r....ö
hakan hocamız implant ve kaplama tedavisi yapıyor.hocamızın hem hekimliği hem insanlığı on numara.kendisinden çok memnunuz.
z ...g
Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine 20'lik dislerimin cekimi, eriyen dis dolgum ve genel agiz sagligi tedavimi yaptirmak icin Hakan Bey'i tanima firsatim oldu. Genel agiz muayenesi ve agiz filmimin cekiminin ardindan dislerimin durumu ve yapacagi islemler hakkinda detayli aciklamayi yapti ve benim icin uygun olan bir takvim duzenledi. Simdilik o takvime gore hareket ediyoruz ve iki ayri gunde iki kez dis cekimi islemi yapildi. Daha once baska bir dis hekimine yaptirdigim 20lik disimin cekiminde hem cekim esnasinda hem de cekimden sonra ciddi bir agri sorunu yasamistim. Hakan Bey'in eli o kadar hafif ki iki cekim isleminde de kendisi islemin bittigini soylediginde saskinligimi gizleyemedim. Ozellikle cekim oncesi yapilan hazirlik surecindeki sohbeti, guler yuzu, yerine gore esprili yaklasimi dis hekimi fobisi olan beni psikolojik olarak cok rahatlatti. Kisaca; guleryuzlu, ilgili ve işinin ehli bir hekim. Klinigin hijyeni ve diger personellerin davranislari da cok hosuma gitti. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gonul rahatligiyla agiz ve dis sagliginizi emanet edebilirsiniz...
ha...n
İmalat için gittim. Korkuyordum. İlk kez bu kadar kolay dışım çekildi ve imalat acısı 2 gün olmadan geçti. Hakan bey'e teşekkürler.
se...a
Uyguladığı implant tedavisi ve zirkonyum kaplama dişler kendi dişim gibi doğal ve güzel oldu. Hakan bey, pratik, titiz ve özenli tedavi yöntemleri uyguluyor. Çok memnunum, tavsiye ediyorum.
ay...a
Öncelikle hakan beye çook tesekkur ederim:))çok korktuğum implant tedavimi el çabukluğuyla dikiş bile atmadan gerçekleştirdi. umarım 3 ay sonra her şey çok güzel olur.
e....m
Merhaba ben emrah Mollaoğlu Hakan bey gerçekten işini iyi yapan ve Güler yüzü çalışanlarıyla çok iyi bir diş doktoru.implant yaptırıyorum hiç ağrı hissetmedim gayet başarılı tavsiye ederim teşekkürler
Hakan Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Gülşen, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Hakan Gülşen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik.
Hakan Gülşen adresi nerede?Hakan Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıgazi Mahallesi Yenice Sokak No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Gülşen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Gülşen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hakan Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Gülşen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Hakan Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri