se...z
7 senedir Hakan Bey kızımın doktoru. Bugün kızıma bir doçent tarafından konulmuş yanlış teşhisi yakalayıp düzeltti. Belki 2 günsonra çok ciddi sonuçlarla karşılaşabilirdik. Soru sorduğunuz her zaman cevap verir, çocuğunuzu ciddiye alır ,her zaman çocuk önemli bakış açısıyla ilerler. Bazı aileler pohpohlanma bekler ancak Hakan Bey sadece hekimliği dikkate alır ve direkttir.Kolan Hastanesi nden şuan Beykent Üniversitesi Hastanesi ne geçti. Hem derslere giriyor hem de bizlere yardımcı oluyor. İyiki varsınız sayın doktorum
ay...r
Hakan hoca alanındaki en mükemmel doktor ,kendisine bebeğimiz dünyaya geldiği 5.gunden itibaren gidiyoruz,gerek tedavi yöntemleri gerekse anlayışından son derece memnunum.Bebegim 2 yaşında ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık.Allah razı olsun Hakan hocam iyiki sizi tanıdık.
o.....
10 aylık bebeğimizin genel kontrolü tam kan sayımı ve menenjit aşısı için kendisine muayene olmaya gittik. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren hasta psikolojisinden anlamaz bir tutumda davranış sergiledi. Herhangi bir sorumluluk yüklemememize rağmen sorduğumuz her soruya (örneğin beslenme konusunda öneri istediğimizde) Takibini kendisinin yapmadığı 10 aylık bir bebek hakkında sorumluğu bana yükleyemezsiniz gibi cümleler kurması hastane-doktor-sağlık politikalarının sadece doğumdan itibaren takip ettikleri bebeklere yönelik mi olduğu konusunda bizi düşündürdü. Bebeğimizle ilgili süreci anlatırken dahi hem anne babayı hem diğer doktorları suçlayıcı bir tavır sergiledi. Doktor-hasta iletişiminin karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde olması gerektiğini düşünenlerdeniz. Özellikle bu süreçte hem tatsızlık yaşanmaması hem de hastane hastane gezme şansımız olmadığından kendisine aynı tavırla karşılık vermeyerek bir kez muayenemizi olduk ve çıktık bir daha tercih etmeyeceğiz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
Hakan Bey'den gerçekten çok memnunuz. Hastasını dinleyen ve herkese hiç bir ayrıntıyı atlamadan bıkmadan usanmadan açıklayan, babacan bir insan. Çocuğumla ilgili hiç bir konuda onun fikrini almadan hareket etmek istemiyorum. O derece güveniyorum ona.
kü....
Hakan hoca mesleğini severek yapan ilgili ve şikayetlere kesin çözüm bulan bir doktor. Bebeğim 12 günlükken cigerlerine sut kacmisti acile gittigimizde sansimiza hakan bey nöbetciymis. Yavrum sayesinde 3 gunde iyilesti ve 3 gunluk yogun bakim surecinde bizi detayli bir sekilde bilgilendirdi ve moral verdi kendisine teşekkür ediyoruz.
mi...r
Hakan Beyin sindirim sisteminin doğru çalışması ve bağışıklığın geliştirilmesi ile ilgili devrim niteliğinde tedavileri var.imkanı olan çocuğunu götürün
ze...p
Hakan bey gerçekten çok iyi bir doktor sadece çok yoğun devamlı hastaları çok fazla çok iyi olmasından kaynaklı bir yoğunluk. Bizde sürekli takipteyiz ve bana göre ezber bozan bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.
fe...a
Bence hakan beyle tanışan bebeklerde ailelerde çok şanslı ;) Bir kere çok bilgili ve her şeyini çocuklara adamış tüm bilgilerini ailelerle paylaşan babacan bir doktor biz çok memnun kaldık önerdiğimiz ailelerde öyle ;) Şimdi tek korkum hakan beyi kaybetmek umarım her daim bizimle kalır çünkü biz çok mutluyuz :D
mi...r
Kızımı Hakan Bey dışında götürdüğüm her dr ya yanlış teşhis, ya yetersiz tedavi uyguladı. Zatürre geçiren kızımı astımdan yatırmaya çalışan dr bile oldu. Oysa Hakan Bey sayesinde 5 günde evde tedaviyle turp gibi oldu kızım. En son 2 hafta önce gittiğimizde Hakan Beyin büyüklüğünü bir kez daha anladı.
mi...r
Harika bir dr kendim kadar onada guveniyorum nerde olsa kontrol icin giderim
Hakan Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Kılıç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hakan Kılıç adresi nerede?Hakan Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Hakan Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beykoz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Esenyurt bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla