mi...r
sevgili doktorumuza teşekkür ediyorum 5 yıldır göz kayması şikayetim var ameliyat olcak doktor bulamadığım için olamadım hakan bey sayesinde sağlığıma kavuşucam inş
mi...r
Hakan Kocaoğlu ailemizin göz konusundaki tek tercihidir. Samimi tavırları ve doğru teşhisleri ile onu çok seviyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.
mi...r
Doktorum Hakan Kocaoğluna çok teşekkür ediyorum. 55 yaşındayım ve 14 yaşından beri gözlük kullanıyordum. Çok şükür şimdi gözlüksüz bir hayatım var. Doktorumun bana gösterdiği ilgiden ve gerçekleştirdiği başarılı operasyondan ötürü kendisine minnettarım. Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız. Elinize ve yüreğinize sağlık.
he...e
ailem ve yakın çevrelerime yaptığı tüm amaliyat ve muayeneleri çok başarılı. verdiği hizmete güven duyuyorum.
ha...ğ
Onbeş yıldır doktorum branşı konusunda süperdir hertürlü tedavi tavsiye bilgi alabilirsiniz.benim ve ailemin doktorudur.çocukluğumdan beri görme problemerim vardı Hakan bey doktorum olduktan sonra kendimi çok güvende hissediyorum.Sonsuz güveniyorum..Herşeyden önce insanlğı harikuladedir...Benim ve ailemin bütün göz problemlerimizi çözüme ulaştırmıştır.Saygılarımla...
fi...n
ben filiz üstünel zimmermann doktorum hakan kocaoğluna çok teşekür ediyorum 55 yaşındayım 14 yaşından beri gözlük kullanıyordum çok şükür şimdi gözlüksüz bir hayatım var doktorumun başarısından dolayı ona çok teşekür ediyorum iyiki varsın doktorum allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin önce allaha sonra size güvendim ellerine yüregine sağlık
me...r
sayin hakan kocaoglu'na cok tesekkur ederim suan gozumde 2 dikisim var ama hic yok gibi agri yok sizi yok hakan bey sizin gibi doktorlara cok ihtiyacimiz var cevremde ki insanlarin yuzlerine atilan 2,3 dikis gibi degil inanin ameliyati sirf bu yuzden istemiyordum benim icin cok onemliydi ALLAH herkeze sifa versin ama gozuyle sorun yasayan hastalarin yollarinin sizin le kesismesini cok isterim.
me...ç
Hakan Kocaoğlu,ailece tercih ettiğimiz tek göz doktorumuzdur.Yaklaşımı samimiyeti ve doğru teşhisleri ile onu çok seviyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.
sü...n
ameliyat oldum artık görüyorum. Meğerse daha önce hiç görmemişim. İyi ki varsın
Hakan Kocaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Kocaoğlu, Göz Hastalıkları.
Hakan Kocaoğlu adresi nerede?Hakan Kocaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe Buca
- Koşuyolu Cad. 506 Sok. No:2 Şirinyer Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Kocaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Kocaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Kocaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Kocaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Kocaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Kocaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hakan Kocaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.