Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
Klinik HK
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Klinik HK
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Yapay Mesane
Klinik HK
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
Klinik HK
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki tıp eğitimini 2001 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı
almıştır.
İhtisasını ise 2004 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üniversitesi Beyin ve
Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda yapmış ve Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı olmuştur.
Asistanlığının son senesinde Amerika Birleşik Devletleri Wisconsin eyaletinde University of
Wisconsin’de kafa tabanı ve beyin cerrahisinde ileri düzeyde eğitim almış ve araştırmalar
yapmıştır.
Uzmanlık sonrası mecburi hizmetini 2010 yıllında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma
Hastanesi’nde yerine getirmiş olan Hakan KORKMAZ, Erzurum’da mikro cerrahi ile bel fıtığı,
boyun fıtığı, beyin tümörleri ve anevrizma ameliyatları gerçekleştirmiştir.
2012 yıllında İzmir’ de özel bir üniversitede Beyin ve Sinir cerrahisi Kliniğinde Yard.Doç.Dr.olarak
4 sene görev yapmıştır. 2016 yılı buradaki görevinde kendi isteğiyle ayrılarak İzmir Çiğli Eğitim
Araştırma hastanesi’ n de çalışmış. 2019 yılında ise kendi isteğiyle buradaki görevinden ayrılarak
mesleki çalışmalarına bağımsız olarak devam etmiştir.
Mesleki yaşamı boyunca yurtiçi ve yurt dışında Nöroşirurji alanında yapılan yerel, ulusal ve
uluslararası kongre ve sempozyumlarda çok sayıda yazılı, sözlü ve poster bildirilerde bulunmuş
olan Hakan KORKMAZ, mesleki çalışmalarına İzmir'de bulunan özel kliniğinde hizmet
vermektedir.
Özellikle beyin tümörleri, omurilik tümörleri, ,bel ve boyun fıtıklarının kapalı ve mikrocerrahi
ameliyatları ile çocuk beyin cerrahisi başta olmak üzere beyin ve sinir cerrahisinin tüm
alanlarında hizmet verilmektedir.
oz...
Ağır grip şüphesiyle gittiğimiz Çiğli araştırma Hastanesi'nde acilinde çekilen tomografi sonucunda annemin beyin kanaması geçirdiğini öğrendik.Bunun üzerine devlet hastanelerine senelerdir oluşan önyargimiz yüzünden özel hastaneye götürmek istedik fakat hakan bey sağolsun her aşamada yardımcı oldu.Bu işi bana bırakın dedi ve hakikiten çok başarılı bir ameliyatla annemi operasyondan çıkardı.Bizi devamlı bilgiler verdi.Sagolsun ona olan güvenimizide boş çıkarmadı..4 5 gün içinde annem hızlı bir şekilde iyileşip taburcu ettirdi...
g....a
Hakan hocam bugüne kadar neden o acıyı çekmişim boşu boşuna 2 ay yürüyemiyodum bel fıtığım için herkes platin dedi ama hakan hocamla tanışıp hadi ameliyat olcaz hazırmısın diyince o enerjisi o kararlılığı dedim inanıyorum korkmucam tamam dedim okadar korkmama rağmen beni okadar güzel ikna ettiki bi cümle "zaten bacağın felç olmuş kaybetcek bişeyin yok korkma" halbuki ne korkutmuşlardı girersin gençsin felç olursun diye ameliyat 1 saat sürdü ve ben ona sonsuz teşekkür ediyorum iyiki varsınız hocam kim olcaksa korkmadan süpermanı ( hakan hocayı ) bulsun
ne...
Merhabalar 13 yıldır çektiğim bel ağrılarım ve doktorların her gidişimde "Ameliyat olacaksın "
Söylemlerine karşılık benim ısrarla çare olmayacağını düşünerek hayır demem Hakan Beyin sayesinde son buldu.Hekim konusunda çok seciciyimdir.Her şeyden önce işinin ehli,tecrübeli,hastasını anlayan biri olması benim için çok önemlidir.2 buçuk aydır hiç bitmeyen ağrılarım ve uyusmalarim beni bu konuda sona getirdiği aşikardi.Artik bu konuda sona geldiğimi farkına vardığım anda Hakan Beyi ziyaret etme vakti gelmişti. Eşimle beraber Hakan Beyi ziyaret ettik ve beni hiç bekletmeden ameliyata aldı. Ben bu yazıyı içtenlikle yazıyorum.Sayilari oldukça azalan ve gittikçe tükenmeye yüz tutan tecrübeli,işinin ehli hekim bulması artık o kadar zorlasti ki Hakan beyle karşılaştığım icin çok şanslıyım.Tecrübeli,işinden keyif alan ve işini cok severek yapan,hastalarını hiç kırmayan sayılı hekimlerden kendisi ve işini en sağlam yapan hekimlerden biri.Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum .Rabbim onu ve ailesini hayırlı kullarla karşılaştırsın. Her şey gönüllerince olsun.
ö.....
Hakan bey, konusunda uzman, güvenilir, ve zor işleri seven bir doktor. Annem de kanal daralması ve 2 tane fıtık vardı.Bir çok başka hekimlere gittiğimizde hepside felç olabilir, veya yapamayız, masada kalır cevapları aldık. Kendisine muayene olmak için gittiğimizde görüşünüde alalım dedik.Gittigimiz gün ameliyat kararını verdik. Ameliyatıda başarılı geçti.Şükür şuanda iyi ama tam iyileşmeye biraz daha zamana ihtiyacımız var. KORKMADIK ve HAKAN BEYE GÜVENDİK.İşallah daha iyi olacağız.Teşekkürler Hakan bey..
ha...a
Annem 70 yaşında bel daralması sorunuyla doktorumuza ulaştım onu bulmam tesadüf değildi 1000 e yakın yorum okudum ve karar verdik gitmeye az bile yaZmışlar odadan çıkan her hasta dualarla teşekkürlerle çıkıyor bir hafta önce ameliyat olan hasta güle oynaya doktorumuzun yanından gidiyor hocam bilgi doğruluk ve en önemlisi güven kelimesinin sözlükteki karşılığı zaten 1000e yakın yorum okudum hep memnuniyet hep teşekkür geç kalınmış bir hasta olarak anneme çare oldu 20 metrekarede yürüyen annem artık 1 km yakın rahatlıkla desteksiz yürüyebiliyor ameliyat yeri sağlıklı birşekilde iyileşti bu yorumu bel daralması bel fıtığı gibi sıkıntıları olan hastaların yoluna ışık olsun bir an önce hocamla tanışmalarına vesile olmak için uzun uzun yazdım umarım her derdi olan şükürler olsun bizimki gibi çare olur tüm mutluluklar hocamın olsun ayağına taş değmesin
m....k
Dr hakan bey e bel fıtığı şikayetiyle başvurdum yürüyemez hale gelmiştim beni bekletmeden hemen ertesi gün ameliyata aldı kendisi o kadar rahat bi hekim ki siz de rahat ediyosunuz ameliyat oluşumun 3. Günündeyim çok rahatım ve yürüyebiliyorum herşey anlattığı gibi oldu dr hakan bey e çok teşekkür ederim
bu...
Hakan bey ile 78 yaşındaki babamın kısa süre içinde yürüyememe, sürekli uyuma ve demans sorunları nedeniyle başka bir doktorumuzun tavsiyesiyle tanıştık. Tanının ardından babama hidrosefali şant ameliyatı yapıldı. Her yerde zor ve riskli olarak okuduğum bu ameliyatı Hakan bey başarı ile yaptı. Şuan için geçen 10 günde babamın yürümesinde bariz düzelme var, demans sorunu yok. Hakan bey ameliyata karar verme, ameliyat sonrasında, bize kolaylaştırıcı yaklaşımıyla mesleğine olan sevgisini her an hissettirdi. Ameliyat sonrası ilk kontrolümüze gittik. Babamın Hakan beye sürekli yorumu ben bu kadar pozitif bir doktor görmedim şeklinde oluyor. Babam bu zor süreci atlatırken görmekten keyif aldığı, güvendiği bir doktorla yola devam edeceği için çok şanslı. Herşey için teşekkürler Hakan bey.
sü...n
Hocama merhabalar. Yaklaşık 1 ay aralıksız sol kolumda yüksek derecede sancı, parmaklarda uyuşukluk, kürek kemiğimin altında oyarcasına bir acı vardı. Doktorlar fizik tedavi ve ilaç kullanmamı söylemişlerdi ancak iyi olacağıma kötü olmaya başladım. Araştırmalarım sonucunda memleketim İzmirde Hakan Hocama ulaştım. Mr sonucuma göre boyun fıtığı olduğumu, ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Güvenerek 10 gün önce ameliyatımı oldum. Allah razı olsun şuan çok iyiyim, mutluyum ameliyat olduğum için. Hocam çok ilgili, her soruma soru işareti kalmayacak şekilde cevapladı, bende rahat şekilde ameliyat oldum. Muayene, ameliyat olmak isterseniz hiç düşünmeden gidin derim. İyi günler dilerim.
d....b
Hakan hocama sonsuz teşekür ediyorum bundan 20 gün önce bel fıtığından dolayı yürüyemez hale geldim his kaybı uyuşma ve dayanılmaz ağrı hacan hocama nekardar dua etsem az o sihirli elleri güler yüzü ve ameliyattan sonra ağrılarımın hemen geçmesi tarif edilemez iyiki hakan hocamızı tanımışım sizi anlatmaya kelimeler bulamıyorum hocam çok teşekür ederim elinize emeginize sağlık
a ...o
Sayın hocamıza teşekkür ediyorum.
3 yıl önce geçirdiğim bel bölgesi kanal darlığı ve kaymaya bağlı kısmi felç sebebiyle geçirdiğim başarısız operasyondan sonra doktorlara hiç güvenim kalmamışken karşıma çıktı. Bilgisi, yetenekli elleri ve en önemlisi insaniyeti ile yeniden iyileşmeme vesile oldu.
Saygılarımı sunuyorum.
Hakan Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Korkmaz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Hakan Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Derin Beyin Stimülasyonu, Hidrosefali Şant Uygulaması, Jackson Pratt Dren, Mikrovasküler Kırpma, Dikiş, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı.
Hakan Korkmaz adresi nerede?Hakan Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mahallesi Eminoğlu Plaza 288/4 no:14 da:47 kat:5 Bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Hakan Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 176 hasta / danışan, Hakan Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Korkmaz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hakan Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları