Op. Dr. Hakan Kusen, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2006 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, aynı fakülte de tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur.

Op. Dr. Hakan Kusen, mesleki çalışmalarına Diyarbakır'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.

Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi
Mezopotamya Mah. 326. Sokak Çeysa Adress 75 Plaza B Blok Kat 7 No 14, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Lazerle Vajina Daraltma

Vaginal Enfeksiyonların Tedavisi

Vajina Estetiği

Vajinal dudak küçültme

Mezopotamya Mah. 326. Sokak Çeysa Adress 75 Plaza B Blok Kat 7 No 14, Diyarbakır

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Uzun zamandır düşündüğüm ancak Hakan hocamla görüştükten sonra karar verebildiğim bir ameliyat oldum. Labioplasti ve hudoplasti ameliyatı :) gerçekten emin ellerde olduğumu hissettim. Ameliyatımdan öncede sonrada sürekli iletişim halinde olduk Hakan hocayla. Ameliyat çok korkmama rağmen gayet iyi geçti. Ameliyatım 4 saate yakın sürdü çünkü Hakan hoca mükemmeliyetçi bir doktor her detayla ilgileniyor. Bir gece hastanede kaldım ve ertesi gün sıkıntısız bir şekilde taburcu oldum. Sonraki sürecide çok rahat atlattım. Hocamı seçmiş olmamdaki memnuniyeti ve mutluluğu yaşıyorum

Op. Dr. Hakan Kusen

Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Araştırma yaparken doktor hakan beye denk geldim.inceleme yaptıktan sonra muayene olmaya karar verdim.doktor bey çok ilgili ve en ince detayına kadar bilgi vererek çok rahat bir şekilde ,şüphesiz güven vererek karar vermemi sağladı.labioplasti hüdoplasti vajinoplasti ve hiyarülonik asit dolgu işlemini yaptırdım.Ameliyat sonrası çok az ağrılarım oldu sadece ağrı kesici kullanarak bu süreci çok konforlu bir şekilde atlattım ve gerçekten çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum korkmadan gelebilirsiniz.

Op. Dr. Hakan Kusen

Görüşleriniz bizim için çok değerli.

L
Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Hakan hocaya araştırma sonucu ulaştım.23 gün önce labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum ameliyattan sonraki sürecim çok konforlu geçti.Şuanki görüntüsünden çok memnunum.Guler yüzlü ve her ayrıntıya değiniyor akılda hiç bir soru işareti bırakmıyor .çok memnun kaldım tavsiye ederim

Teşekkürler

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Öncelikle mükemmel bir doktor hiç tereddüt etmeden gelebilirsiniz ben kendim araştırarak buldum iyi ki de bulmuşum. Kliniği ve hastaneden sonraki süreçte ilgisini asla bırakmadı labioplasti hudoloplasti sürecim çok başarılı geçti ağırısız acısız doktorumdan çok ama çok memnun kaldım araştırmalar sonucun da verdiğim en iyi karar hakan hoca oldu. İyi ki de gelip görüşüp olmuşum güler yüzü ve ilgisi çok samimi çok içten biri ben korkularımı onun sayesinde yendim ve yorumları okumuştum kliniğe gitmeden önce umarım benim yorumum da sizlere katkı ve özgüven sağlar. Şuanda lazerle vajinal daraltma seansımıda tamamladık gayet memnun bir şekilde ayrılıyorum burdan. Düşünen herkese tavsiye ediyorum

Teşekkürler…

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Labioplasti ve hudoplasti ile ilgili araştırma yaparken tavsiye üzerine Hakan hocama geldim. 1 ay önce ameliyatım gerçekleşti. Hakan hoca bütün sorularınızı sabırla cevaplıyor, olabilecek tüm ihtimalleri en ince detayına kadar anlatıyor ve gerçekten insana güven veriyor. Sizin bir şey söylemenize gerek kalmıyor, çünkü o sizi zaten anlıyor ve ne yapacağını, nasıl yapacağını çok iyi biliyor. İyi ki hocama rastladım. Kendime özgüvenim arttı. Süreçte baştan sona iletişimden, ameliyata, kontrollere kadar hiç bir sorun yaşamadım. Hiç tereddüt etmeyin. Hakan hocanın titizliğine ve işinin ehli olmasına olmasına güvenin. Hocam güler yüzünüz, anlayışınız, empatiniz ve zerafetiniz daim olsun

Op. Dr. Hakan Kusen

Görüşleriniz bizim için çok kıymetli.

C
Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Araştırma yaparak yorumları okuyarak Hakan Beyi buldum. Başta tereddütlüydüm ama son derece ilgili sevecen bi doktor. labioplasti vajinoplasti hudoplasti ve yağ dolgusu yaptırdım . Beklediğimden çok daha iyi sonuçlar aldım. Merak eden yaptırmayı dusunen tereddüt edenler için gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz tavsiye ederim

Ş
Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Labioplasti ile.ilgili araştırma yaparken Hakan hocaya denk geldim ve muayene olmaya karar verdim.Doktor bey detaylı bir muayene yaptı, daha sonra yapılacak ameliyatları detaylı fotograflatla anlattı. Bütün sorularıma sabırla anlayışla yanıtladı. Hasta psikolojisini bilip hastayı rahatlaması benim için çok önemliydi ve bunu buldum.Ameliyat öncesi ve sonrasıyla ilgili kafamda hiç bir soru işareti bırakmadı. Labioplastiyla beraber Hudoplasti de oldum. İYi ki doktoru dinleyip bu şekilde kararlaştırmışız. 22 gün oldu bugün kontrole geldim ve sonuçtan çok çok memnunum. Keşke daha önce olsaymışım. Özellikle Diyarbakırda olanlar Hakan hocaya gönül rahatligiyla gelebilirsiniz. İyi ki Hakan hocaya gelmişim.

Teşekkürler…

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Bir süredir düşündüğüm labioplasti işlemi için doktor araştırması yaparken tanıştım Hakan Bey ile. Randevu sonrası ilk görüşme bile operasyonla ilgili kafamdaki soru işaretlerini cevaplamaya yetti. İşlemle ilgili en ince ayrintiya kadar doktorum tarafindan bilgilendirildim. Gayet nazik ve kibardı. Labioplasti ve hudoplasti işlemi uygulandı bu süreçte doktorumdan gereken itinayi ve inceliği fazlasıyla gördüm. 3 günden sonra gündelik yasantima donebildim, düşündüğümden daha iyi geçti ameliyat süreci. Ağrı vs yok denecek kadar azdı. Görsel olarak da memnun kaldım. Sonuç harika.

Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Labioplasti ameliyati ile ilgili arastirma yaparken hakan hocamla tanistim muayene olmaya karar verdim çok utaniyordum fakat muayane olduktan sonra cok memnun kaldim labioplasti hudoplasti ameliyatı oldum. ameliyat surecim cok rahat gecti taburcu olduktan sonra evdeki sürecim cok rahat ve konforlu geçti 3 gün sonra rahatlikla işe basladım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

P
Konum: Op.Dr.Hakan Kusen Muayenehanesi Vajina Estetiği

İyiki Hakan hocamla yollarımız kesişti ne söylesem ne yazsam az keşke sınırsız yıldız hakım olsaydı iletişimi muazzam hiç bir şey sormana gerek kalmıyor kendisi o kadar tane tane açıklıyor ki kafanda hiç bir soru işareti kalmıyor bence genital estetik alanında bir numara çok güven verici daha yüz yüze görüşmeden telefonda bile o güveni aldım kesinlikle tavsiye ederim tekrar diyorum iyiki yollarımız kesişti iyiki Hakan hocam