Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu +26 daha fazla
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Hakan Mayadağ Muayenahesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Süt Dişi Çekimi
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
X-Ray
Hakan Mayadağ Muayenahesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
d.....
2 ay önce yapılan dolgu maalesef hareket etmeye ve ağrı yapmaya başladı. Başka doktorda tekrar yaptırmak zorunda kaldık. Doktoru tavsiye edemiyorum.
ö.....
Hakan Bey ile tesadüfen internetten araştırıp buldum ve yakın diye tercih ettim çok memnunuz. Hem güler yüzlü ilgili açıklaya yapıp doğru tedaviyi yapıyor. Kızım için dolgu şikayeti için başvurmuştuk kanal tedavisi yapıldı diğer dişleri kurtarmak için aparey takıldı şimdi ağzına aparat takılı daha sonra ortodonti tedavisi yapılacak tavsiye ederiz.
Ben Hakan Bey'e gitmeden önce bir çok doktora gittim ama bu kadar harika bir doktor ile çalışmadım çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim. Ben komple dişlerimi yaptırıyorum alt ve üst çene olmak üzere bugün de randevum var tekrar gideceğim.
Son derece memnun kaldığım diş hekimi doktoru. Benim diş köküm de iltihaplanma olmuş onun tedavisini sağladı daha sonra 20 lik çürümüş diş çekimimi sağladı. Kızım da ortodonti tedavisini yapıyor özellikle çocuklar için Avrupa da seçilmiş 10 doktor arasında kendisi bulunuyor İzmir için çok iyi diş hekimi doktorum.
g.....
Kendisinden çok memnunuz hala da hastasıyız devam ediyorum randevularımız da gayet iyi gidiyor. Oğlumun diş kayıpları vardı önceki yanlış ameliyattan dolayı onların düzeltmesini yapıyor ilgilenip arıyor .Muayeneye gittiğim de ilk önce neler yapılabileceğini anlatıyor ondan sonra işlem yapıyor kendisi çok iyi doktor.
g.....
Çocuğum ilk başlar da diş doktoru korkusu vardı çok korkuyordu başka doktora gittiğim de ağlama ile sonuçlanmıştı en son anestezi yapma kararı aldılar bir arkadaşım Hakan Bey'i önerdi gittiğimiz de yaklaşımı ve güzel konuşması ile tedaviye başlamış olduk 3 aydır devam ediyoruz .Kanal tedavi ve dolgu tedavisi yapılıyor.
f.....
İzmir de yaşıyoruz oğlumun diş ağrısı vardı evime yakın olduğu için Bornova da diş hekimine götürdüm diş çekimden bahsetti daha sonra köprü yapılacağını çok iyi orodontist bulamamız gerektiği söyledi biz de tavsiye üzerine Hakan Bey'e geldim çocuğumun iki dişine kanal tedavisi iğnesiz yaptı ve kızım da öyle çocuklarım korkusuz odaya girip çıkabildi oğlumun tedavi hala devam etmekte çok memnunuz iyi ki tanımışız.
Oğlum için başvurduk diş ağrısı vardı çürükle ilgili gittik. İşlem öncesinde bilgilendirme de bulundu her konu da bilgi sahibi olmamızı sağladı çok memnun kaldık. Hakan Bey'e başvurmadan önce başka bir doktora gitmiştik oğlum diş ağrısından duramadı görümcemin kızı ile sohbet ederken de doktoru Hakan Bey'den çok memnun olduğunu belirtti biz de gittik. 10 tane doldu işlemi yapıldı memnun kalınca büyük oğlumu da götürdüm.
Hakan Mayadağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Mayadağ, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Hakan Mayadağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dikiş, Cep Derinliği Azaltma, Diş Çekimi, Diş Bakımı.
Hakan Mayadağ adresi nerede?Hakan Mayadağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi 6523 Sokak No : 32 / A Daire :109 Park Yaşam Ofisleri İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Mayadağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Mayadağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Mayadağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Mayadağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hakan Mayadağ hangi dilleri konuşuyor?Hakan Mayadağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Mayadağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Mayadağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Mayadağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hakan Mayadağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Mayadağ hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Mayadağ, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hakan Mayadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)