Çobançesme Mahallesi No:1/8, Bahçelievler, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Mikrocerrahi İle Omurilik Kanal Darlığı Ameliyatı

Mikroskobik Disk Cerrahisi

Servikal disk hernisi

Medipol Bahçelievler Hastanesi

Doç. Dr Hakan Özalp, Gazi Üniversitesinde başladığı tıp eğitimini 2000 yılında tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2010 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olmuştur.

Doç. Dr. Hakan Özalp, mesleki çalışmalarına şu an Bahçelievler Medipol Hastanesinde devam etmektedir.

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı

Sırtımdaki ağrılardan ve sol kolumdaki güç kaybı ve uyuşmadan dolayı Hakan beyden randevu aldım
Yapmış olduğu muayene sonucu doğru tespitler yaparak sıkıntından kısa sürede kurtulmamı sağladı
Hastalarıyla ilgilenen samimi ve başarılı bir doktor

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Hakan Özalp hocaya şiddetli bel ve bacak ağrısı şikayetiyle gittim. Ilk muayeneden itibaren büyük güven bağı oluştu. Tetkikler sonucu tedavi icin bir ay kadar önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Operasyon öncesi, sonrası ve iyileşme sürecinde tüm sorularıma oldukça tatmin edici cevaplar verdi. Kendisi ve ekibi tüm süreçte yardımcı oluyorlar. İyileşme sürecim güzel devam etmekte.

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Yaklaşık bir ay önce annem inanılmaz bir bel ağrısıyla gitti muayene ve emar sonuçlarından belindeki fıtığın patladığını söyledi doktorumuz ilgisi alakası iletişimi her şeyiyle çok bir bir doktor hakan bey anneme seni iyileştiricem eski haline kavuşturucam dedi annemi sağlığına kavuşturdu herkese de tavsiye edeceğiz

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

10 yıldan fazla bir süredir bel fıtığı rahatsızlığım ve ciddi bir kanal daralmasından dolayı şiddetli ağrılarım vardı. Ameliyat öneren dr.ların hepsi belime platin takılması gerektiğini söylediler. 1 ay kadar önce Doç Dr. Hakan hocama muayene oldum. Küçük bir kesi ve platin takılmadan yapılacak bir ameliyatla sağlığıma kavuşacağımı ve yapılacak işlemleri detaylı bir şekilde anlattı bana. Bizde oluşturduğu güven sayesinde karar vermek çok kolay oldu. O hafta içerisinde ameliyat oldum ve çok şükür ki şu anda gayet iyi durumdayım. Konusunda uzman, bilgili, güven veren dört dörtlük bir hoca diyebilirim. Farklı günlerde iki kere hastane kafeteryasında karşılaştık hocamla. Bizi gördüğünde yanımıza geldi, hatırımızı ve durumumuzu sordu. Bu beni açıkçası şaşırttı ama çok da hoşumuza gitti. Hastasına ne kadar değer verdiğinin göstergesidir bu. Gördüğümüz ilgi, aldığımız sonuçtan dolayı gözü kapalı önerebileceğim çok değerli bir hocamız. Kendisinden Allah razı olsun. Allah yolunu açık etsin.

Ü
Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Hocama 1 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Yaklaşımı,ilgisi ve hastası olarak gayet açık ve net bilgi vermesi çok güven vericiydi. Ameliyat sonrası da hastasını takip eden çok ilgili bir doktor. Ekibinden ve kendisinden çok memnun kalacağınız bır hekim
. Bu ülkenin böyle hekimlere çok ihtiyacı var.

Y
Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Hakan hocaya bel kayması ameliyatı oldum 4 platin takıldı.Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakadar.Alanında çok başarılı bir doktor.

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Mikroskobik Disk Cerrahisi

Dr Hakan ÖZALP e Bel fıtığı rahatsızlığı ile gittim.Kendisine gittiğimde ayakata duramıyor ve yürümekte çok zorlanıyordu. Ameliyat öncesi beni muayene ettiğinde hastalığım hakkında çok açıklayıcı ve inandırıcı bilgiler verdi .Kendisine gittiğimde ameliyat olmakta tereddüt ediyordum. Beni çok güzel ikna etti ve ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi ,Ameliyat anı ve ameliyat sonrasında benimle çok yakından ilgilendi.Çok memnun kaldım

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Kanal Darlığı Ameliyatı

Annemin kanal darlığı ameliyatı için gitmiştik. Daha önce başka hekimler riskli demişti. Hocamızın kendine güveni ve kararlı konuşları ile önce bizi rahatlattı. Sormasında başarılı bir ameliyat geçirirdi.

Hocamı internetten buldum kendisinden çok memnun kaldık gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası çok ilgilendi zaten güven veren bir kişiliği var. İki defa bel fıtığından ameliyat oldum üçüncü defa hocamla tanıştım platin takılması gerektiğini söyledi ameliyatım gayet başarılı geçti şu an iki ay oldu ufak tefek ağrılarım var ama çok iyiyim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Medipol Bahçelievler Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Hakan hocam kesinlikle hasta psikolojisini çok iyi anlıyor. Durumumun acil olsimasına rağmen bel fıtığı ameliyatından çekiniyordum ama yaklaşımı bilgisi tecrübesi içimi çok rahatlattı ve beni ameliyata ikna etti. Bel fıtığı ameliyatım çok iyi geçti. Çalışmayan ayağım toparlandı ve ameliyat sonrası hiç ama hiç zorlanmadım. Hocam sürekli kontrole geldi ve durumumu takip etti.
Herşey için çok teşekkür ederim.