Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fonksiyonel Tıp Akademisi
Fonksiyonel Tıp Akademisi - Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. Yanyolu Sok. No: 1 Büyük Çamlıca, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Bel - Boyun Fıtığı +22 daha fazla

Boyun Fıtığı

Depresyon

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

(Eğitimci)
1976 Almanya doğmuştur. 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmuştur. 1994 yılında başladığı fonksiyonel (bütünsel) tıp çalışmalarına üniversite yıllarında akupunktur eğitimlerini de dahil ettikten sonra, 1999 yılında ileri seviye eğitimler için İstanbul’da Maraş Akupunktur Merkezinde klinik çalışmalarına başlamıştır. 1996-2006 yılları arasında fiziksel ve zihinsel engelli 300 çocuğa akupunktur ve lazer uygulamaları yaparak bu alandaki 10 yıllık gelişim raporlarını ilgili resmi kurumlara sunmuştur. Bu çalışmaların neticesinde Üsküdar’da Çamlıca Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’ni 2006 yılında hizmete açarak alternatif rehabilitasyon merkezi projesini de başlatmıştır. 2011 yılında Dil ve konuşma uzmanlığını tamamlamıştır. Klinik uygulamaların yanında akupunktur ve fonksiyonel tıp eğitimi konusunda da yıllardır hekimlere ve fizyoterapistlere yönelik eğitimlere devam etmektedir. Aynı zamanda sağlık bakanlığının doktorlara yönelik düzenlediği akupunktur eğitimi kurslarında eğitimcilik yapmıştır. Yurt içi ve yurt dışında onlarca eğitim programları, seminerler ve sempozyumlara katılmıştır. Bosna Hersek’te sağlık bilimleri fakültesinde de öğretim görevlisi olarak da öğrencilerine bilgi birikim ve tecrübelerini aktarmaktadır…

Röportaj

İlk etapta çok kararsız ve ümitsiz bir şekilde bel fıtığı rahatsızlığımdan kurtulmak ümidiyle sadece bilgi almak için gittiğim Hakan Beyin yaklaşımı, güler yüzü, samimi ve içten yaklaşımıyla ailemden birine sıkıntılarımı anlatır gibi hastalık hikayemi anlattım. Daha önceden yapılmış tüm tetkiklerimi titizlikle inceleyerek hastalığım hakkında benim anlayabileceğim şekilde bilgi verdi. Bir iki yeni tetkik istedi. Tedavi sürecimi iş yaşantımı etkilemeyecek şekilde zamana yaydı. Benden çok beni düşünen haliyle dost canlısı bir uzmandı. Tedavi sürecimin 2. haftasında rahatlamaya ağrılarımın azaldığını hissetmeye başladım. 30 seans'lık bir tedavi programıydı benim tedavim. Şuandaki durumuma ailem dahil etrafımdaki herkes hayret ediyor. Oysa bana çoğu doktor ameliyat demişti. İnanmayarak başladığım bu süreçte hem Hakan Özdemir'e hem de poliklinik çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Hayata bakışımı değiştiren beni sağlığıma geri kavuşturan tüm ekibi iyi ki var.

Uzm. Fzt. Hakan Özdemir

Ben teşekkür ederim, güzellikler karşılıklı elbette. Sağlıcakla efendim...