Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
em...r
Göğsümde yanma, ağrı gibi sebeplerle gittim. Efor, eko hepsi yapıldı. Kafamdaki sorulara cevap buldum, çok net ve detaylı açıklamalar yapan bir Dr. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.
ha...l
öncelikle doktorumuza yapmış olduğu operasyondan dolayı çook teşekkür ederim.özel bir hastanede bay pas ameliyatı şart dedikleri halde ameliyat olmadan 3 tane stend takılarak normal yaşantıma devam etmekteyim.Sn:Dç.Dr.Hakan ÖZHAN beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Kalple ilgili hastaların mutlaka Hakan beye muayene olmalarını tavsiye ederim teşekkürler.
Hakan Özhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Özhan, Kardiyoloji.
Hakan Özhan adresi nerede?Hakan Özhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa mah bağlar cad no: 116 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Özhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Özhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Özhan hangi dilleri konuşuyor?Hakan Özhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Özhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Özhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Özhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Özhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hakan Özhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Özhan hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Özhan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hakan Özhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar