1962 yılında Karşıyaka’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimini Karşıyaka’da, Tıp Fakültesi’ni Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okudum. 1985 yılında, ilk muayenehanemi Bolu’nun Akçakoca ilçesinde açtım. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladım. Göz hastalıkları ihtisasının ardından 2004 yılına kadar Zonguldak ve Balıkesir SSK hastanelerinde halkımıza hizmet ettim. Bu tarihte devlet görevinden ayrılarak Ödemiş ilçesinde tıp merkezi kurarak Özel sektörde hizmet vermeye başladım. Daha sonra altı yıl süreyle Balıkesir’in Edremit ilçesinde özel hastane bünyesinde eş zamanlı muayenehanemde görevime devam ettim. O yıllarda (2008) değerli hocam Dr. Murat Baş ile tanışmam ozon tedavisi ve bütünsel tıp yaklaşımını benimsememe neden oldu. Sonrasında pek çok kurs, seminer, kongre ve eğitim ile bu ilgimi Devamı…
EĞİTİM HAYATI
Daha sonra altı yıl süreyle Balıkesir’in Edremit ilçesinde özel hastane bünyesinde eş zamanlı muayenehanemde görevime devam ettim. O yıllarda (2008) değerli hocam Dr. Murat Baş ile tanışmam ozon tedavisi ve bütünsel tıp yaklaşımını benimsememe neden oldu. Sonrasında pek çok kurs, seminer, kongre ve eğitim ile bu ilgimi devam ettirdim…
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Göz Hastalıkları Randevusu
Blefaroplasti
Hakan Özkahya Tamamlayacı Tıp Ve Göz Hastalıkları
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
ne...n
Lupus hastalığı sebebiyle atak durumundaydım.Sol bacağımı kullanamiyordum hatta aksayarak yürümeye başladım.Doktor bey ile ozon ve sülük tedavisine başladıktan sonra adeta yürümeyi yeniden öğrendim.Mukemmel bir bilgi mükemmel bir ilgi . Hijyenden güler yüze muhteşem bir ekip.Uygulanan tedaviden çok memnun kaldığım gibi gulen yüzlü calisanlari Duygu ve Ayça hanım ile mutluluk dolu bir tedavi süreci yaşıyorum. Çaresiz kaldığınız bir hastaliginiz varsa umutsuz oluyorsunuz ama Doktorum umut oldu ve tedavim çok iyi sonuçlar veriyor.Kesinlile tavsiye ediyorum.İyi ki varsınız..
p....v
Kendisinden çok memnunum, herkese de tavsiye ediyorum. Hastası ile oldukça ilgili bir doktor. Göz kapağı düşüklüğü için bir uygulama yapıldı, gayet de memnunum, başarılı bir sonuç elde ettim. İşyerime yakındı kliniği, tavsiye de alınca gittim kendisine. Çok da memnun kaldım.
a....t
Cilt gençleştirme işlemi için gitmiştim kendisine. Kırışıklıklarım için destek aldım ve sonuçları oldukça başarılı oldu. İlgisinden çok memnunum. Kliniği oldukça temiz ve titiz çalışıyorlar. Çevremdekiler de değişimi fark etti, ne yaptırdığımı soruyorlar. Arkadaşımın tavsiyesi ile gititm ve çok memnun kaldım.
ni...r
Doğru teşhis ,Doğru uygulama , ameliyat öncesi bilgilendirme ve ameliyat sonrası takip mükemmel.Birçok hastaneden geri çevrildiğim , başka yerlere yönlendirildiğim bir konuda tereddüt etmeden uyguladığınız tıbbi işlem ve tedavi için size sonsuz teşekkürler. bilgi ve tecrübelerine kesinlikle güvenebileceğiniz bir hekim.Denemenizi tavsiye ederim.
Hakan Özkahya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Özkahya, Göz Hastalıkları. Size Hakan Özkahya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Kontakt Lens, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti.
Hakan Özkahya adresi nerede?Hakan Özkahya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Özkahya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Özkahya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Özkahya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Özkahya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Özkahya hangi dilleri konuşuyor?Hakan Özkahya ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Özkahya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Özkahya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Özkahya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Özkahya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hakan Özkahya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları