Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
e....
Doktor bey 2024 haziran ayında babama göğüs kanseri teşhisi koydu. Yaklaşık bir ay içerisinde operasyonu gerçekleştirecek taburcu olduk. Doktor Hakan Polat ve servisinde tüm personeller çok ilgiliydi. Babam daha önce beynine pıhtı attığı için güç anlayan ve kendini ifade eden birisi. Buna rağmen tüm bilgileri bize aktardı. Zor bir ameliyattı. Kanser haricinde şeker, tansiyon, pıhtı gibi birçok hastalığı olduğu halde doktor bey tüm kanser hücrelerini temizleyerek bizi hastaneden uğurladı. Allah herkesin karşısına böyle hekimler çıkarsın.
d ...o
Temmuz ayında hiperhidroz el terlemesi için ameliyat oldum ameliyat çok iyi geçti anestezi ve hemşire ekibi çok iyiydi.El terlemem durmuş durumda.
ze...r
Doktor hakan polatin ve bu kutsal gorevi basariyla dunyaya tanitan butun doktorlarin tip bayramini kutlarim saygilarimi. İletirim, hastaligim suresince samsun arastirma hastanesi. Doktorlari,basta hakan polat. Ve butun doktorlara. Tesekkur ederim. Saygilarimla.zekai. alemdar.
Hakan Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Polat, Göğüs Cerrahisi.
Hakan Polat adresi nerede?Hakan Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hakan Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göğüs Cerrahları