ya...z
Doğumdan sonra bel ağrılarım için gitmedigim doktor kalmadı gereksiz ilaçlarla çözüm bulamadıkları gibi ağrılarım arttı ve bacağıma vurmaya başladı. Hakan beye gidince yeniden doğmuş gibi oldum omurga romatizma sı varmış en basit tedaviyle şiddetli ağrılarımdan kurtuldum kesinlikle tavsiye ediyorum
gö...n
Kendisine 3-4 defa dizimle ilgili muayene oldum. Her defasında, başından bir an önce savmak ister gibi davrandı. Dizimde tam olarak ne olduğu hakkında da net bir bilgi alamadım. Söylediği tedavilerde hiçbir işe yaramadı. Verdiğim tüm muayene paraları boşa gitti. Kesinlikle tavsiye etmem...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
na...e
38 yıl dır romatoitartrid (iltihaplı eklem romatizma)hastasıyım uzunyıllar önce yurt dışında tedavi gördüm ve ülkeme döndükten sonra birkaç doktora gittim ve kobay gibi kullanılmaktan korktum
Veterinerhekim adayı olan oğlum bir kaç gün evvel Hakan bey in bu konuda çok başarılı olduğunu öğrenmiş ve hemen randevu aldık ve gerçekten hastalığımla ilgili geçte olsa doğru adreste olduğumu anladım yaşam standartımı yüksel teceğinden eminim
NOT eğer böyle bir rahatsızlığınız varsa lüyfen benim gibi geç kalmayın.
rı...t
Romatizma hastalığım ile alakalı 10 yıl önce gitmiştim hakan beye. koyduğu doğru teşhis ile hayat kalitemi yükseltti ve en üst seviyede tuttu. çok teşekkür ediyorum. Herkezede tavsiye ediyorum.
t...
Son onbir yıldır gezmediğimiz fakülte,üniversite hastanesi kalmadı,özelde de çok paralar harcadık.Kimse Hakan bey gibi hastalığı ve tedavisi basitçe anlatmadı. Kimse onun gibi az ve ucuz ilaçlarla tedavi etmedi.Allah razı olsun
el...z
Yaşam kalitemi yükselten doktor.Yaklaşımı ve tedavi şekli ile benim için tek isim...
Hakan Rauf Tüfekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Rauf Tüfekçi, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Hakan Rauf Tüfekçi adresi nerede?Hakan Rauf Tüfekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fuly Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:19/1 Unimed İş Merkezi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Rauf Tüfekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Rauf Tüfekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Rauf Tüfekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Rauf Tüfekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Rauf Tüfekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Rauf Tüfekçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hakan Rauf Tüfekçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları