Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Akciğer Transplantasyonu
Akciğer Ve Plevra Biyopsisi
Anterior Mediastinotomi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Arteriografi
Bronkoskopi
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekanslı Ablasyon
Radyonükleer Kemik Taraması
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Robot Destekli Cerrahi
Transjugüler Şant (Tips)
Transtorasik İğne Aspirasyonu
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Uyku Apnesi Ameliyatı
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Video Destekli Torasik Cerrahisi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
ay...r
çok harika bir doktor. işinde on numara. mütevazi ancak bira da kibirli doktor.
Hakan Şarzep isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Şarzep, Göğüs Cerrahisi. Size Hakan Şarzep tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tirektomi, Bronkoskopi, Laringoskopi, Robot Destekli Torasik Prosedürler, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Cnb(Meme Biyopsisi), Nebulizatör, Kateter Yerleştirme, Fibröz Tümörün Cerrahi Olarak Çıkarılması, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme).
Hakan Şarzep adresi nerede?Hakan Şarzep şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Şarzep isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Şarzep online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Şarzep isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Şarzep bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Şarzep ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Şarzep hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hakan Şarzep hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.