2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasını tamamlamıştır.
2011-2012 yılları arasında Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışmıştır. 2012-2016 yılları arasında Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde görev yapmıştır.
2016-2020 arasında İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine bağlı İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniğinde hizmet vermiştir.
2020 ocak ayı itibariyle danışanlarına hak ettikleri en iyi hizmeti verebilmek için kendi özel muayenehanesinde ( Alsancak / İZMİR ) izmirde çocuk doktoru olarak çalışmaya başlamıştır.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Hakan Şen Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
d....
Burdaki yorumları okudugumda abartıldıgını düşündüm balıkesirden izmire sırf hakan hocam için geldik az bile yazmışlar bir doktordan daha fazlası bizim için direk ateş düşürücü antibiyotik vermedi bebegin ilk dogumundan geçmişe kadar dinledi genetige kadar sorguladı ben yazılımcıyım en küçük nokta dahi olsa ,boşluk dahi olsa program hata verir çalışmaz adeta bir yazılımcı gibi yazdı ne yapmam gerekenleri verdi ilaçları kullandım 2 günde çocugum kendine geldi ilginize, verdiginize emeginize size minnettarım iyi ki varsınız hep var olun
Uzm. Dr. Hakan Şen
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bir doktorun uygun tanı koyup uygun ilaç yazması yeterli degildir. Anne herseyi detaylica bilmeli güveni kazanılmalı ve ilaçlari nasıl uygun şekilde, uygun sırada ve uygun doz da vercegini bilmeli. Kafa karışıklığına müsade edilmemeli ki verilen tedavi amacına ulaşabilsin. Bu nedenle detaylıca anlatmakla kalmayip her anlattığımı not olarak hastalarima veriyorum. İl dışından bile benim için gelmenizin yanında evladınızin iyileşmiş olması çok sevindirdi. Sağlıcakla kalın.
pı...z
Oglumun faranjit sikayeti için kendisine gittik. Hakan bey İhtiyacımız oldugunu ogrendiginde pazar günü dahi olsa bize randevu verdi. Oglum doktorlardan normalde cok korkar, ama Hakan Bey o kadar anlayıslı, oyuncu davrandı ki hiç aglamadan muayenemizi olduk. Verdigi ilaclar ve teshisi hemen iyi geldi. Oglum ates sikayetinden kurtuldu. Kendisi cocuklugumuzda hayalını kurdugumuz, hiç aglatmayan bir cocuk doktoru gercekten.
Kendisi ile aynı sehirde yasadıgımız için sanslıyız.
Uzm. Dr. Hakan Şen
Bu geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Kendi danışanlarım bilirler şenminnaklarımın bana ihtiyacı olduğu an mesai dışı yada o gün pazar günü bile olsa elimden geleni yaparım onların her zaman yanındayım ve yalnız bırakmam. Bu arada artık oda bir şenminnak. Şikayetlerinin geçmesi ve şifa bulması beni ayrıca mutlu etti. Sağlıcakla kalınız.
Uzm. Dr. Hakan ŞEN.
Biz istanbul da yaşadığımız için Hakan beyi sadece sosyal mecradan takip ediyorduk. İzmir’e tatil maksadıyla geldiğimizde çocuğumuz ishal oldu. Bu vesileyle kendisi ile tanışma fırsatı bulduk. İnternetten de olsa kendisi ile ilgili edindiğim izlenimde yanılmamışım. Hakan bey çocukların dilinden anlayan, sabırlı, anlayışlı biri. Bence hekimliğinde de gayet başarılı bir çocuk doktoru çünkü daha önceki ishal dönemlerimizi düşününce doktor beyin verdiği tedavi ile çok çabuk bir şekilde en önemlisi iştahı bile kesilmeden iyileşti. Hakan bey mesleğini layıkıyla yapan nadir çocuk hekimlerinden. Kendisine sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.
l.....
Oğlumuz şuan 2 yaşında oldu sayılır. Oğlum 8 aylık iken den beri hastalandığında ve rutin kontrollerinde Hakan beye gidiyoruz. Keşke Hakan beyle çocuğum doğar doğmaz tanışmış olsaydık. Kendisine kafama takılan her şeyi detaylarıyla anlatıp beni rahatlattığı için her seferinde kendisine ulaşabildiğim için çok ama çok teşekkür ederim. Herkese şunu söyleyebilirim Hakan bey evladınızı gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir doktordur.
Uzm. Dr. Hakan Şen
Teveccüh etmişsiniz. Ne güzel bir yorum yapmışsınız. Benim için hastalığı tedavi etmek kadar minnaklarımın annelerinin endişelerini gidermek ve kafalarındaki soruları cevaplamak önceliklerim arasındadır. Umarım sağlıklı günlerde sadece rutin kontrollerinde görüşürüz. Tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız.
a....p
Çocuğum 3 gün boyunca ateşliydi. 2 farklı antibiyotik başlanmış olmasına rağmen ateş düşmeyince bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hakan beye gittik. Hakan bey 6. hastalık düşündüğünü, tüm ilaçları kesmemiz gerektiğini ve sadece ateşini düşürmemizi istedi. O kadar detaylı o kadar uzun uzun anlattı ki tüm endişelerimizi giderdi. Bizde ilaçları gönül rahatlığı ile bıraktık. Dediği gibi 1-2 gün ertesinde döküntü başladı ve ateşi bıçak gibi kesildi ve 6 hastalık tanısı kesinleşmiş oldu. Hakan bey hasta annesi olarak telaşlı halimi maruz görüp her soruma uzun uzun cevap verdiğiniz ve çocuğumun gereksiz ilaç kullanmasını önlediğiniz için çok teşekkür ederim. Herkese sizi tavsiye ediyorum bilginiz olsun.
Uzm. Dr. Hakan Şen
Teveccüh etmişsiniz. Hem size hem de sizler gibi kadir kıymet bilen tüm danışanlarıma sizin sayenizde tekrar teşekkür ederim. Hasta olan şenminnaklarımı hızlıca iyileşmeleri için gösterdiğim çaba kadar annelerin tüm endişelerini gidermek ve aklındaki soruları cevaplamak için de elimden gelen tüm çabayı göstermekteyim. Maalesef 6. hastalık uzun süren yüksek ateş yapıyor. Bunun önüne geçemezdik ama antibiyotiği gereksiz kullanmasına bende üzüldüm. Neyse ki daha uzun kullanmasını engellemiş olduk. Tanıyı netleştirmiş olduk.
Tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız.
Uzm. Dr. Hakan ŞEN
Bebeğimiz üç aylık iken özel aşılarını yaptırmak için gittiğimizde Hakan bey ile tanıştık. Kendisi bizi her seferinde içtenlikle karşılıyor. Kızımızı ise sanki kendi çocuğuymuş gibi severek muayene ediyor. Her seferinde sorduğum her soruyu bıkmadan tüm içtenliği ile uzun uzun açıklayarak cevaplıyor. Biz kendisinden çok memnunuz ve herkese öneriyoruz. Hakan bey iyi ki varsınız çok teşekkür ederim
e....y
5 aylık bebeğim için hocamıza başvurdum. Gelişiminde bazı korkularım vardı . Hocamızın açıklayıcı yaklaşımından ve anlaşılır dilde anlatmasından çok memnun kaldım. Gerçekten çok iyi bir uzman
Uzm. Dr. Hakan Şen
Zaman ayırıp yorum yaptığınız için ve bu güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Birincil isteğim her zaman şenminnaklarım keyifle huzurla sağlıkla büyüsünler olmuştur ama asla bir annenin aklında soru kalsın istemem. Her anneye durumu en ince detayına kadar anlatmayı sevdiğim gibi bunu kendime amaç olarak edinmişimdir. Oda artık bir şenminnak ve ben onun hep yanındayım. Sağlıcakla kalınız.
Uzm. Dr. Hakan ŞEN.
z.....
Kızımızın sürekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonu sorunu vardı. Hakan Beye gittiğimiz de bizden istediği böbrek ultrasonu istedi. Ultrasonda geri kaçış saptandı. Bu yüzden sürekli enfeksiyon oluyormuş. Daha önce kimse bize geri kaçış olabilir ultrasonla bakalım dememişti. Daha sonrasında öğrendik ki bu durum çok gecikilirse böbrek yetmezliğine bile sebep oluyormuş. Belki de Hakan hocam sayesinde kızım böbrek yetmezliğinden kurtuldu. Hocam iyi ki sizi tanımışız çok teşekkür ederim size. Hakan beyi herkese de tavsiye ediyorum. Kendisine tekrar çok teşekkür ederim.
Uzm. Dr. Hakan Şen
Bazı durumlar var ki malesef fazla gecikilince geri dönüşü olmayan daha büyük problemleri arkasından getiriyor. Bahsettiğin geri kaçış problemi de buna örnek olabilecek bir durum fakat sizin çocuğunuzda geri dönüşü olmayan noktaya gelmeden altta yatan sebebi bulduk. Bundan sonra sağlıklı günlerde sadece sağlam çocuk rutin kontrollerinde görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalınız.
de....
Yenidoğan bebeğimiz için doktor arayışımız neticesinde tercihimiz Hakan Bey oldu. Tüm sorularımıza nazik üslubuyla açıklayıcı ve tatmin edici cevaplar verişi, çocuğumuza sevgi ve şefkatli yaklaşımı sonucunda muayenehanesinden son derece mutlu ayrıldık. Dr. Hakan Bey, ülkemizin ihtiyaç duyduğu aydınlık ve dinamik bir doktor profili sergiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Hakan Şen
Değerli vaktinizi ayırıp hakkımda böyle güzel bir yorum paylaştığınız için teşekkür ederim. Bana göre çocuk doktoru olmamın en iyi tarafı bir bebeğin sadece ailesinin değil aynı zamanda benimde ellerimde büyüyor olması. Artık bebeğiniz de bir şenminnak ve onun büyümesine bende şahitlik edeceğim. Sağlıklı ve sevdikleriyle geçirdiği güzel günleri olması dileğiyle.
f.....
Bebeğimizin rutin takiplerini yaptırmak ve ayrıca emmede olan isteksizlik ve saatlerce süren gaz sancısını danışmak için sosyal mecra ve internet üzerinden iyi bir çocuk ararken Hakan beyi bulduk. kontrole gittiğimizde emzirme eğitimini bana birebir kendisi ilgilenerek verdi. Bu konu ile ilgili tüm endişelerimi uzun uzun anlatarak giderdi. Gaz sancımızı ise detaylı bir şekilde gösterdiği masaj taktikleri ile ilaçsız hafifletmeyi başardık. Doktorumuz sayesinde ilaç kullanmak zorunda kalmadan iki sıkıntımızdan kurtulmuştuk. Kendisi çok güler yüzlü, her soruya bıkmadan cevap veriyor, ne zaman arasak kendisine ulaşabiliyoruz. Doktor tavsiyesi doktor önerisi isteyen herkese doktor Hakan Şen i anlatıyorum ve tavsiye ediyorum. Çok sağ olun hocam sonsuz teşekkürler.
Uzm. Dr. Hakan Şen
geri bildiriminiz için sonsuz teşekkür ederim. Mümkün olduğu sürece ilaç kullandırmama taraftarıyım. İlaç tedavisine gerek kalmamış olması beni sevindirdi. Endişenin giderilmesi bir anneye verilecek en kıymetli hediye olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle her daim her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Sağlıcakla kalınız.
Uzm. Dr. Hakan ŞEN
Hakan Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Şen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hakan Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Hasta çocuk muayenesi, Sağlam Çocuk Muayene, Yeni Doğan, Yenidoğan Takibi, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Çocuklarda Astım, Çocuklarda Egzema, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocukta gelişimi izleme.
Hakan Şen adresi nerede?Hakan Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Cumhuriyet Bulvarı No:211, Kat:5, D:5, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Şen hangi dilleri konuşuyor?Hakan Şen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Hakan Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla