Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş
Liv Hospital Ulus
2006-2007 yılları arasında University of Southern California Medical Center, Department of General Surgery, Los Angeles, ABD’ de çalışmıştır.
En çok odaklandığı alanlar,Primer cerrahi ilgi alanı gastrointestinal hastalıklar, mide, kolon ve rektum kanseri başta olmak onkolojik cerrahi olguların laparoskopik tedavisidir. “Robotik Cerrahi” ve “Cytoreductive surgery (CRS) and Hypertermic intraperitoneal chemotherapy (HIPEC) in Peritoneal Surface Malignancy” sertifikalarına da sahiptir.
Türk Cerrahi Derneği, Hepato-Pankreato-Bilier Cerrahi Derneği, İstanbul Tabib Odası üyesi, Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği ile Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği yönetim kurulu üyesi olup,Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Dergisi’nde yardımcı editörlük, European Society of Trauma and Emergency Surgery (ESTES) Emergency Section’ da Chairman ve Türkiye delegeliği görevlerlerindedir. 50 uluslararası, 20 ulusal çalışması hakemli dergilerde yayınlanmıştır. İki uluslararası, 10 ulusal kitap bölümü bulunmaktadır.
Yurt içi ve yurt dışı panel ve sempozyum konuşmaları gerçekleştirmiş olup, uluslararası, ulusal kitap bölümü yazımı ve çevirisi bulunmaktadır. 2008 yılında Doçent, 2014 yılında da profesör ünvanını almıştır. Halen İstanbul Beşiktaş Liv Hospital Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
ta...n
Bir yıldir kolostomi torbam var divertikulitten dolayı. Anastomoz ameliyatim için İstanbul'daki Liv Hospital’da Dr. Hakan Yanar’a başvurdum. Temmuz 2024’te yapılan ameliyat başarılı geçti; ameliyattan uyandigimda minimum agrim vardi. Dogru duzgun agri kesici veriliyordu. 1. günden kalkip yuruyebildim. 4. gün bağırsak hareketi yaşadım. O gunde inanilmaz mutluydum. 6-7. gunlerde normal kati yemek yemege basladim 11. gün taburcu oldum ve tekerlekli sandalye kullanmadan hastaneden cikabildim. Dr. Hakan hoca gercekten hayatımı kurtardı ve ona minnettarım.
bü...
Merhaba ben Bünyamin. Hakan hocam 27 Mart 2024 tarihinde anal fissür ve safra kesesi ameliyatlarımı Liv Hospital Ulus Hastanesinde aynı anda gerçekleştirdi. Kendisi bana ameliyat öncesinde ki görüşmemizde çok fazla güven verdi. Kendisi ablamı ve teyzemi de ameliyat etmişti bu yüzden zaten çok iyi bir hekim olduğunu biliyordum. Bu arada anal fissür ameliyatından korkan herkese Hakan hocamla henüz tanışmadınız diyorum. Bugün ameliyattan çıkalı 2 gün oldu ve tuvalete hiçbir korku duymadan çıkabildim. Safra kesesi ameliyatım ise ağrısız acısız geçti. Ben ilk kez ameliyat olmuyorum ama ilk kez bu kadar konforlu şekilde ameliyat geçiriyorum. Değerli hocam ayağınıza taş değmesin. Hiç bir hastalık ömür boyu sizi rahatsız etmesin. İyi ki varsınız diyorum. Saygılar sevgiler.
ol...z
Liv Ulus Hastanesinde Genel Cerrah Uzman Prof. Dr. Sayın Hakan Teoman Yanar safra kesesi ameliyatımı başarı ile yaparak sağlığıma kavuşmama sağlamıştır. Kendisine çok teşekkür ederim.
Olgun Sönmez
se...ç
Serkan Kılıç 38 yaşında kolon kanseri teşhisi koyuldu. Marmariste ikamet ediyorum yakın bir dostumun tavsiyesi ile kendisiyle tanıştım. Hakan hocamla tanışmadan önce bir çok hoca ilede görüşme imkanım oldu. Kendisinin güven veren yaklaşımı ve mesleki tecrübesi ile operasyon için kendisinde karar kıldım 2022 temmuz ayında ameliyat oldum. Lapraskopik operasyonla kanserli bölüm temizlendi 20 gün sonra normal hayatıma döndüm. Hakan hocam dan Allah razı olsun. Gerek üst düzey bilgisi gerek ilgisi gerek hastaları ile kurduğu bağ çok güzel. İyiki tanımışım her şey için çok teşekkürler.
d....t
Safra kesemin alınması için gerçekleştirilen kapalı ameliyatım sonucunda beni ertesi gün taburcu eden sık sık ziyarete gelip bilgi veren hakan hocamıza ve becerikli ekibine hızlı aksiyon ve destekleri için çok teşekkür ederim. Randevu sürecinde ameliyat hazırlıkları kısmında dahi her zaman değer verildiğimizi hissettik. Oldukça pozitif bir beyfendi.
ş.....
Annemin kolonoskopi sonucu tespit edilen lezyonunun alınması için sevgili doktorumuz Hakan bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştık. Kendisinin muayene sırasındaki ilgisi, önceki test sonuçlarımızı incelemesi, samimiyeti ve detaylı açıklamalarına istinaden ameliyatı Hakan Bey'e yaptırmaya o an karar verdik. Verdiğimiz en doğru karar buydu çünkü Hakan bey hem annemin BT/muayene sonucuna istinaden diğer rahatsızlıklarını tespit etti hem de bizlere çok güzel bir ameliyat planı yaptı. Annemin kolesistektomi ve hemikolektomi ameliyatı 18/07 tarihinde yapıldı ve 5 gün hastanede kalan annem her gün sevgili doktorumuzun çok içten ve ilgili ziyaretleri ile yakından takip edildi. Annem 6.gününde taburcu oldu ve sağlığına kavuştu. Patoloji sonuçlarımız da temiz çıktığı için çok mutluyuz. Doktorumuza ne kadar teşekkür etsek azdır, kendisi tanıdığım en mükemmel doktor! Tüm yakınlarıma ve ihtiyacı olan herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. İyi ki varsınız Hakan bey, herşey için tekrar çok teşekkür ederiz, sizin gibi doktorların daha çok yetişmesi dileğiyle.
Selamlar, saygılar
su...
Safra kesemi alıp ertesi gün beni son derece rahat bir şekilde taburcu eden Prof. Dr. Hakan Teoman Yanar hocama ve ekibine çok teşekkür ederim
l....
Kardeşimin Gece başlayan karın ağrısı üzerine en yakın hastane olarak başka bir kurumda olan hastaneye götürdük ve apandisit ameliyatı olması gerektiği söylendi. Daha öncesinde ulus liv de farklı bir bölüm de ameliyat olmustum ve çok memnun kalmıştım. Bunun üzerine ulus liv’ İ tekrar tercih ettik. Ve gece ulus live götürdük. Kardeşimin apandisit ameliyatını gerçekleştirdi. Çok şükür herşey yolunda çok teşekkür ederiz. Prof. Dr. Hakan Teoman yanar iyi ki varsınız. Berat argeş’ in ablasıyım sevgiler.
me...t
Hakan hocamdan allah razı olsun babamı kurtardı allah ona herdaim güc versin babam kanseri yendi vede ameliyat etmeden kanderli bölgeyi temizledi cok teşekkürler hocam
dl...k
“Mucize Doktor Prof. Dr. Hakan Teoman Yanar”
85 yaşındaki annemizin tedavisinden umudu kestiğimiz bir dönemdi, tanısı “Rektum ca” idi. Tümör tüm mesaneyi, vajenin büyük bir kısmını, kalın bağırsağı kaplamış ve hatta ince bağırsağın bir bölümüne sıçramıştı. Hastamız günden güne kötüleşiyordu, tümörün yaptığı baskıyla böbreğin biri de çalışamaz duruma gelmişti ve buna dayanmak gerçekten çok zordu. Ümitsiz bir halde iken bir Tv programında Allah’ın bir lütfuyla Prof. Dr. Hakan Teoman Yanar’ı gördük. Randevu alarak kendisiyle hemen diyaloga geçtik. Şu ana kadar yapılan tüm tetkik, ameliyat, epikriz ve patolojik sonuçları inceleyerek hastamızı ameliyat edebileceğini ve böyle ameliyatları sıklıkla yaptığını söyledi. Bu bizim için mucize bir haberdi. Hakan Bey hastamızı ameliyata aldı. Tüm tümörü temizleyerek tümörün basısıyla kaybedilmiş denilen böbreğe de stent takılarak başarılı bir ameliyatla hem hastayı hem de bizleri tekrar hayata döndürdü.
Prof.Dr.Hakan Yanar’ a minnettarlığımızı ifade edecek kelime bulamıyoruz. Kolorektal cerrahi konusunda son derece bilgili, birikimli, üstün bir cerrahi yeteneğe sahip ve cesur olan hocamız, ameliyat öncesi ve sonrasında güven telkin eden, güleryüzlü ve sevecen yaklaşımı aynı zamanda titiz kontrolleri ile bizi rahatlatıp girdiğimiz bu çözümsüz sıkıntıdan kurtararak bize çare olmuştur.
Başta kendisine, tüm ameliyat ekibine ilgileri için teşekkür ederiz.
İyi ki varsınız Hakan Bey, Allah sizden razı olsun.
Hakan Teoman Yanar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Teoman Yanar, Genel Cerrahi. Size Hakan Teoman Yanar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hakan Teoman Yanar adresi nerede?Hakan Teoman Yanar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Teoman Yanar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Teoman Yanar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Teoman Yanar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Teoman Yanar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Teoman Yanar hangi dilleri konuşuyor?Hakan Teoman Yanar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Teoman Yanar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Teoman Yanar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Teoman Yanar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Teoman Yanar hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Hakan Teoman Yanar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Teoman Yanar hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Teoman Yanar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar