Hakan uzun beye gidiş amacımız 1bucuk yaşındaki kizimin iki elinin başparmağında eklem hareketinin yapamayisi.ve biz bı çok cerrahla görüşüp birde hakan beyin fikrini almak istedik.herkes direk ameliyat deyip tam olarak ne yapacaklarını anlatmiyordu.hakan bey parmak için neler yapılabileceğinden çok iyi bahsetti ameliyatın gerekli olup olmadığı konusunda açıklayıcı bilgiler verdi.bilgilendirici ve hasta yaklaşımı çok iyi bir doktor. tavsiye edilecek doktor.
be...a
Hakan hocamı bir arkadaşım sayesinde tanıdım ve geçen hafta burun ameliyatı oldum, o kadar tatlı, kibar bir insan ki iyiki ameliyat olmak için onu seçmisim, kesinlikle korkmayın tereddüt etmeyin burun konusunda gözünüz kapalı guvenebilirsiniz ben çok begendim burnumu eski haline göre mükemmel ve daha güzel yapilamazdi zatenn
Bir arkadaşım burnunu Hakan hocaya yaptırması üzerine ani karar ile Hakan Hoca ile görüşmeye gittim. Ameliyatıma kadar hep çok endişeliydim. Ameliyata girerken Hakan hocama ona çok güvendiğimi söyleyip kendimi ona teslim ettim. Ameliyat gününün akşamı eve çıktım, ameliyat sonrası 4 gün şişlik ve morluklarım oldu. (Bu normal bir süreç) İlk kontrolüm 3 gün sonra oldu,1. hafta kontrolümde atel ve diğer tamponlarda çıktıktan sonra ve şişlikler biraz daha indikçe şekli hoşuma gitti, korktuğum gibi olmadı. Şu an 4. haftamdayım ve burnumun şekli çok çok güzel, çok doğal, yüzüme yakışan bir burun. Yıllardır istediğim burun ameliyatını (tamamen estetik amaçlı) sayın Hakan Hocamla gerçekleştirdiğim ve bu kadar güzel bir burun yaptığı için kendisine minnettarım.
g ...b
Tam karın germe ameliyatı için yaptığım uzun araştırmalar ve okuduğum yorumlar sonucunda Prof. Dr. Hakan UZUN' a muayene oldum. Daha ilk görüşmede sıcak kanlı, hastasıyla iyi iletişim kurabilen, güvenilir, kendinden emin başarılı bir hekim olduğunu anlayabiliyorsunuz. İleri düzeydeki diyastazim sebebiyle kimsenin tek başına girmeye cesaret edemeyip çekimser kaldığı 4-5 saat süren bu zor ameliyatı tek başına başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Korkunç görünüşlü kocaman karnımdan değerli hocamız sayesinde kurtulup iki senedir küstüğüm aynalarla barıştım. Hocamıza gönül rahatlığıyla muayene olup ameliyat olabilirsiniz
Hakan hocaya mayıs ayında meme küçültme ameliyatı oldum. İki küçük çocuklu olmama rağmen hocamada güvenerek bu ameliyatı oldum şimdi tam 2 ay oldu rutin hayatıma tamamen döndüm bence hiç düşünmeden omzunuzdaki o yükten kurtulun... Hocamız gerçekten bu işte çok çok deneyimli ekibi çok iyi... Hakan hocama hiç düşünmeden başvurabilirsiniz...
nu...r
Yıllarca çok isememe rağmen bir türlü karar veremediğim burun estetiği ameliyatıma Doç.dr. Hakan Uzun için araştırma ve yazılan güzel övgü dolu yorumları okuduktan sonra gönül rahatlığıyla karar verdim. Muayene sırasında ki güler yüzü, pozitif iletişimi sabırla her soruma anlayabileceğim üslupla cevap vererek beni aydınlatmasını hekimlik başarısının bir güzel yansıması olarak gördüm. Çok başarılı bir operasyondan sonra hiç bir sorun yaşamadan aynı günün akşamı evime geldim. Şu an güzel bir burunum oldu ve onun sevincini yaşıyorum. Doktoruma sevgilerimi ve teşekkürlerimi tekrarlıyorum.
i̇...s
Burnumdaki kemik çocukken kırılmış ve yamuk bir şekilde kaynamıştı. Hakan Hocam sağolsun artık çok rahat nefes alıyorum ve görünüş olarak da çok doğal duruyor (ben söylemeden kimse fark etmedi estetik ameliyatı olduğumu) kendisi çok ilgilendi süreç boyunca çok ilgili. Ameliyatımın 2. yılı burnum tamamen oturdu. Bir başka estetik ameliyatı yaptıracak olsam ilk Hakan Hocaya başvururum
e....k
18 kasımda Hakan hocama meme dikleştirme ve karın germe ameliyatını birlikte oldum.Ameliyat sonrası ağrım minimum düzeyde oldu.Plastik cerrahi ekibi o kadar güzel ilgilendiler ki benimle süreç oldukça konforlu geçti.Hakan hocanın ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgisi nezaketi için kendisine ne kadar teşekkür etsem az.Sonuçtan çok memnunum iyi ki diyorum.
tu...z
Yakın zamanda Hakan Hoca burun ameliyatımı yaptı. Kendisine en güzel kelimeleri yan yana getirip teşekkür etsem de az… Gerek ilk muayenede, gerek ameliyat öncesi/ sonrası o kadar güzel ilgilendi ki… İnanılmaz tatlı, insana güven veren, işinde uzman bir hoca ki! Kendinizi gözünüz kapalı bir şekilde Hakan Hoca’nın ellerine bırakabilirsiniz.
ay...
Hakan hocam sayesinde hayatımın dönüm noktasını yaşadım karın germe ameliyatı oldum iyikide olmuşum işini özenle yapan doktor gibi doktor kesinlikle gözünüz kapalı güvenerek ameliyat olun ne kadar teşekkür etsem az hocam iyiki varsınız
Hakan Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Uzun, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Hakan Uzun adresi nerede?Hakan Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Hakan Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra