ha...n
Sorularıma uygun,ikna edici karşılık alamadım.Cana yakın görünüyor ama bana öyle gelmedi.Tabiiki diğer hastaların fikrine karışamam.
bugune kadar gittiğim doktorlar arasında alanında çok iyi, hastalıgın sebebini gelişmesini tedavi yöntemlerini hastanın sevıyesıne indirgeyerek anlatıyor, tatlı dilli güler yüzlü çok ama çok iyi bir hekim tavsiye ederim...
hi...z
Hem uzmanlık hem de insanlık olarak çok iyi bir doktor. Acilden yönlendirilerek kendisine muayene için gittim iyi ki de gitmişim. Hastasıyla çok ilgilidir. Sizi asla unutmaz nerede karşılaşsanız nasıl olduğunuzu sorar. Şiddetle tavsiye ederim.
he...i
Doktorumuz son derece cana yakın, açıklayıcı, mütevazi yapıya sahip. Son teknolojilere uygun ameliyatlar yapabilmekte. Hastalarıyla yakından ilgilenmekte.
ay...n
Allah razı olsun,taşım vardı,kapalı böbrek ameliyatıyla taşımı aldınız,çok rahatım hastalara bu kadar bilgi veren başka dokor tanımadım.başarılarınızın devamını dilerim.
Hakan Yarıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Yarıcı, Üroloji.
Hakan Yarıcı adresi nerede?Hakan Yarıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Bulvarı No:55 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Yarıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Yarıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Yarıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Yarıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Yarıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Yarıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hakan Yarıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ürologlar