Kocasinan Mahallesi Muammer Aksoy caddesi Mimar Sinan Blokları 22 /A Blok Daire:22, Edirne
Akupunktur Tedavisi
Kuru İğne Tedavisi
Kök Hücre Tedavisi
Manuel Terapi
Hakan Yılmaz Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
Mezoterapi
PRP
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
Hakan Yılmaz Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Tıbbi Detoks
Visseral Manuel Terapi
Yüz Dolgusu
Hakan Yılmaz Muayenehanesi
1966 Sakarya doğumludur. İlk ve orta öğrenimi Adapazarı Merkez ve Sabiha Hanım Okullarında tamamlamış ve liseyi de 1983 yılında Edirne Lisesi'nde tamamlamıştır. Trakya Üniversitesi Tıp fakültesini 1983 - 1989 yılları arasında bitirmiştir. Mecburi hizmetini Denizli Acıpayam'da, askerliğini ise Ağrı Doğubayazıt'ta yaptıktan sonra ihtisasısnı 1994 - 1999 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Edirne ve ilçelerinde çeşitli kurumlarda görev yapmış ve Lüleburgaz Tıp Merkezi'nde 2 yıl çalıştıktan sonra emekli olarak Edirne Merkez Kutlutaş'taki özel muayenehanesinde hasta kabul etmeye devam etmektedir.
ta...r
Hakan Yılmaz hocamıza MS hastalığımız için başvurduk. Tanıdığımız en etkili doktor, sizi derinlemesine dinleyip, kapsamlı olarak muayene değerlendirme sürecinden sonra en uygun tedaviyi uyguluyor. Kendisini tanımak için geç kalmayın derim.
ba...z
Babamın huzur bacak sendromu ağrıları için gitmiştik, kendisi 1 saatten fazla ilgilendi ve çok detaylı bir irdeleme yaptı. Gerçekten ender bulunacak doktorlardan biri olduğunu düşünüyorum, hastayı çok yönlü tetkik ediyor.
d.....
Hakan hocam ile migren tedavisi sürecini yürüttük. Sayesinde migren ağrılarım azaldı. Öncelikle hikayenizi detaylı şekilde dinleyip notlarını tutuyor. Yılların bilgi ve birikimi ile tedavinizi belirleyip sizi bilgilendiriyor. Süreç ve tedavi hakkında detaylı bilgi vermesi çok iyiydi. Şuan ağrılarım yok denecek kadar az.
v.....
Annem için gitmiştim, alzheimer için gittik. İlgisinden ve bilgisinden memnun kaldım. Hastaya yakın davranışı aileden biri gibi diyaloğunu gayet samimi bulduk. Verdiği randevu tarihlerinde gideceğiz.
Gayet memnunuz. Tedavi sürecimizden verimlilik aldık. Babamı götürdüm nörolojik şikayetleri vardı. İletişimi iyi bir doktor tıbbi teşhisinden memnunum.
k....k
Ben sinir bozukluğu rahatsızlığı üzerine kendisine gitmiştim, daha önce epilepsi olabileceğim söylenmişti. Kendisi bu süreçte gayet iyiydi, benimle çok güzel ilgilendi fakat böyle bir rahatsızlığım olmadığını söyledi, şu anda da hala ara ara kontrollere kendisine gidiyorum.
h....c
Ben normalde Kütahya’da yaşıyorum kızım Edirne'de ve kızımın yanına gittiğim süreçte kendisine tek seferlik muayene için gitmiştim, baş dönmesi vertigo rahatsızlığımla alakalı kendisine gittim, bu süreçte benimle gayet güzel ilgilendi, rahatsızlığım üzerine bir fayda göremedim ama genel anlamıyla iyiydi.
Kendisine gittiğim de ilgili ve iyi bir hoca. Migren şikayetim vardı ozon tedavisi için gittim. Tedaviden memnunum bir iki seans da işe yaradı memnun kaldım. Hastaları ile bu kadar ilgili olduğu için kendisine teşekkür ederim.
y.....
Benim için teşhis konmuştu zaten Hakan Bey'e de teyit edilmesi için gittim o da aynı şeyi söyledi ilaca başladık. Ben gittiğim zaman ilgisinden teşhisinden memnun kaldım. Başka hastalara da tavsiye ederim.
Çocuğum da baş ağrısı vardı diğer hastane gittik çözemedi sonra Hakan Bey'e gösterdik teşekkür ederiz bizim sorunumuzu çözdü sinizüt olduğunu söyledi verdiği ilaçlar etkili oldu.Çocuk uzun süredir baş ağrısı şikayeti çekiyordu doktor doktor gezdik film çektirmiştik sinüz kanallarının tıkalı olduğunu söyledi tedavisini uyguladı ve memnun kaldık.
Hakan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Yılmaz, Nöroloji, Akupunktur. Size Hakan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöralterapi, Botoks, Epilepsi Tedavisi, Girişimsel Ağrı Tedavisi, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, PRP, Ozon Terapi, Mezoterapi, Kuru İğne Tedavisi.
Hakan Yılmaz adresi nerede?Hakan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mahallesi Muammer Aksoy caddesi Mimar Sinan Blokları 22 /A Blok Daire:22 Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hakan Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Hakan Yılmaz ile İngilizce, Almanca, Latince, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Hakan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.