Bademcik Ameliyatı
Horlama Cerrahisi
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Ö.HAKAN YÜKSEL MUAYENESİ
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
i̇....
Bir arkadaşım tavsiyesi ile gittik.Annemin yıllardır geçmeyen vertigo'su tüm fiziksel hareketlerini engelliyordu,Dr.Hakan beyin muayenesi sonrası annem çok rahatladı.Köyde işlerini yeniden yapmaya başladı(82 yaşında).Hakan hocam,iyiki varsınız.
n....d
Bir türlü tedavide başarılı olunmayan vertigo teşhisi konulup Dr., Dr. gezdikten sonra Dr. Hakan 'a geldim. Bana sorunumun Vertigo olmadığını bir süre önce bir ilaç bırakıp bırakmadığımı sordu. Ve bıraktığım bir ilacın çekilme sendromunu yaşadığımı teşhis etti. İlaçtan tekrar bir doz aldığımda tüm şikayetlerim geçmişti. Yine bir gün telefonla sol kulağımda aniden işitme kaybı olduğunu muayenehane ye gelip muayene olmak istediğimi belirttiğimde, hiç vakit kaybetmeden ona bile gitmeden hemen hiperbarik tedavi almam gerektiğini, saatlerin bile çok önemli olduğunu söyleyerek beni yönlendirdi. Ve kısa bir sürede işitme kaybı geri geldi. Bence çok iyi bir hekim, KBB Dr u ihtiyacı olan herkesin güvenle gidebileceği bir muayenehane.
k.....
Annemin 45 yıldır bir çok uzmana görünmesine rağmen yanlış teşhis konulması nedeni ile çözülemeyen geniz akıntısı ve bitmeyen şiddetli öksürük ataklarını 3 haftalık ilaç tedavisi ve son olarak polip alma tedavisi ile annemin rahatsızlığını tamamen tedavi etmiştir.Gerçekten müthiş bir doktor herkese şiddetle tavsiye ederim.Teşhis koyma ve tedavide bir numara.
Hafif duyma bozukluğum vardı,boğazda akıntı vardı.Alerjiye bağlı olduğunu söyledi. Kulak temizliği yapıldı.Hepsinden çok memnun kaldık, ilgili bir hekim.Boğaz akıntımla alakalı kortizon tedavisi ve iğne yapıldı.Mükemmeldi tedavisi.Hastayı tatmin eden, hastayı dinleyip anlayan biri.Herkese tavsiye ederim Hakan Bey'i.
Hakan Bey alanında uzman, çok doğru teşhis koyan, herkese önerebileceğim çok iyi bir doktordur.Bugüne kadar başka doktorların çözemediği rahatsızlıklarımı çözmeme yardımcı oldu.Sinüzitle ilgili ve kulak rahatsızlığımla alakalı gittim kendisine.Radyofrekans operasyonu gerçekleştirdi. Sonuçları çok olumlu oldu.Sinüzitle ilgili ilaç tedavisi uyguladı, zaman zaman yine gidiyorum. Çocuklarım da kulak burun boğaz sorunları yaşıyor.Çocuklarımı da doğduklarından beri gönül rahatlığıyla Hakan Bey'e getiriyorum. Antalya'nın en iyi kulak burun boğaz doktorudur.Benim çok doktora gittiğim zamanlar oldu.Doktorların çözüm bulamadığı problemlerime Hakan Bey tek muayene ile çok doğru teşhisler koydu.
el...e
بعد از ده روز گوش درد شدید وتشخیص ندادن مشکلم توسط دکترهای دیگه،پیششون مراجعه کردم و فقط با یک معاینه و ده دقیقه کار با دستگاه مشکلم حل شد،متشکرم
t....v
Hakan Bey yıllardır beni ve eşimi yıpratan horlama problemimi çözdü. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine tekrar teşekkürler
5 sene
dir baş dönmesi tedavisi alannında gerçek bir uzman hekim arıyordum. Çünkü bu hastalık benim için hayatı çekilmez bir hale getirmişti, işime gidemiyor araba kullanamıyor evden dışarı bile çıkarmıyordum. Hakan hocayla tanışıncaya dek hiç umudum yoktu, kendisi çok iyi bir hekim gerek bilgisiyle gerek hekimliğiyle gerekse güleryüzüyle bana çok yardımcı oldu. Allaha şükür 7 aydır baş dönmesi yaşamadım ve inşallah yaşamamda. Bunun için Hakan hocaya çok teşekkür ederim.
Hakan bey, gittiğim her doktorda burun ameliyatı önerilen nefes alamama problemime radyofrekansla ağrısız, tamponsuz, kalıcı çözüm buldu. 3 yıldır çok rahat nefes almamı sağladı. Minnettarım kendisine.
a....a
Horlama problemimi çözen muhteşem doktor. Teşekkür ederim hakan hocam sayenizde tüm aile eşrafım artık rahat uyuyor.
Hakan Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Yüksel, Kulak Burun Boğaz. Size Hakan Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Geniz Eti Ameliyatı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Bademcik Ameliyatı, Horlama Cerrahisi.
Hakan Yüksel adresi nerede?Hakan Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:11 k:2 d:3 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Hakan Yüksel ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Hakan Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları