Göz Hastalıkları Uzmanı
Op. Dr. Hakan Yüzer, 1971 yılında Tokat ilinin Turhal ilçesinde doğdu.
1994 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra TUS’ da (Tıpta Uzmanlık Sınavında) ilk yüze girdi ve Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Oftalmoloji (Göz Hastalıkları) alanında eğitime başladı.
Uzmanlık eğitimi süresince, Dr. Sunay Duman (S.B. Ankara Hastanesi Klinik Şefi), Dr. Bekir Sıtkı Arslan (S.B. Ankara Hastanesi Şef Yardımcısı) ve Dr. Remzi Kasım (S.B. Ankara Hastanesi Şef Yardımcısı) gibi uzman şef veşef yardımcıları ileeğitim uzmanlarından teorik ve pratik eğitimler aldı.Eğitim gördüğü hocalar dışında her biri kendi alanında uzman ve yetkin olan, Op. Dr. Firdevs Örnek, Op. Dr. Mehmet Akif Acar, Op. Dr. Ilgaz Yalvaç, Op. Dr. Koray Budak, Op. Dr. Nurten Ünlü, Op. Dr. Ayşe Nuriözer, Op. Dr. Gürsel ve Op. Dr. Atilla Argın gibi değerli hekimlerden eğitim aldı ve onlarla beraber çalışma fırsatı buldu.
Op. Dr. Hakan Yüzer, eğitim gördüğü dönemlerde özellikle okuloplastikcerrahisi üzerinde yoğunlaştı. Yapmış olduğu prospektif çalışma olan “Alt Kapak Entropionlarında Cerrahi Çalışması”, o dönemde yapılan “Uluslararası Antalya Ulusal Oftalmoloji Kongresi” kapsamında en iyi sunum dalında 2. Tebliğ olarak seçildi.
Op. Dr. Hakan Yüzer, katarakt cerrahileri, göz tansiyonu için trabekulektomi(göz tansiyonu cerrahisi), göz nakli (kornealtransplantasyon cerrahisi) ve okuloplastik cerrahiler gibi uygulamalar üzerinde yoğunlaştı. Ayrıca okulopastik cerrahi uygulamalara dahil olandakriosistomi ve probingsondalama adı verilen gözyaşı kanal tıkanıklıklarıalanında hem bebeklik çağı hem de erişkinlere yönelik operasyonlara imza attı.Bu operasyonların yanı sıra ektropion (göz kapağının dışa dönüklüğü) veentropion (göz kapağının içe dönüklüğü) gibicerrahi operasyonları da gerçekleştirdi.
Op. Dr. Hakan Yüzer, ilerleyen hekimlik kariyerinde gerçekleştirmiş olduğu cerrahi uygulamalara sürekli yenilerini ekleyerek uzmanlığını ve deneyimini güncel ve özgün hale getirdi. İlerleyen dönemlerde, göz küresi eviserasyonenokulasyon ilegöz protezi ameliyat ve tedavileri deyapmış olduğu operasyonların arasında yerini aldı.
Kornea keratokonus ve eximerlazer gibi konularda teorik ve pratik çalışmaları bulunan Op. Dr. Hakan Yüzer’in,bu çalışmalarıulusal ve uluslararası platformlarda yayımlanmıştır.
2000 yılında Sakarya depremi sonrasında kendi isteğiyle Sakarya Adapazarı Devlet Hastanesine ilk tayin edilen uzman olarak görevine başlayan Op. Dr. Hakan Yüzer, 2004 yılında Türkiye’nin o zamanki en büyük dördüncü göz hastanesi olan İnci Göz Hastanesini kurmuş ve Sakarya bölgesinin ilk göz naklini (keratoplasti) ve ilk defa yapılan vitreoretinalcerrahi gibi operasyonlarıbu kurumun çatısı altında gerçekleştirmiştir.Ayrıca, bölgedeki DutyDutemsBourgettekniği ile yapılan ilkexternaldakriosistorinostomiameliyatına 2000 yılında imza atmış ve o zamana kadar tedavi için İstanbul’a sevk edilen hastaları bulundukları ilde ameliyat ederek yine bir ilki gerçekleştirmiştir.
2001 yılından bu yana Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahisi Konseyi üyeliğini yürüten Op. Dr. Hakan Yüzer, Londra, Portekiz, Barselona, Roma, İstanbul, Berlin ve Prag gibi dünyanın çeşitli yerlerindedüzenlenen uluslararası kongrelerde çalışmalar ve workshoplar yapmıştır.
2003 yılında Sakarya ve çevresindekiilkİntravitrealTriamsinolonAsetoniduygulamasını hayata geçiren Op. Dr. Hakan Yüzer, Portekiz’de gerçekleşen ve dünya çapında göz alanında en iyi uzmanların bir araya geldiği ESCRS (EuropeanSociety of CataractandRefractiveSurgeons) Kongresi’ne katılmıştır.
Dr. Hakan Yüzer, 2000-2010 yılları arasında on beş binden fazla göz ameliyatını gerçekleştirmiş ve bu konuda Sakarya, İstanbul, Kocaeli, İzmit, Bolu, Düzce, Bilecik, Osmaneli, Barın, Akçakoca, Bursa, İç Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere, Türkiye’nin birçok ilinden kendisi için gelen binlerce hastayı Sakarya ve İstanbul’daki göz hastanesinde tedavi etmiştir.
Op. Dr. Hakan Yüzer ’in2000-2010 yılları arasında İstanbul ve Sakarya’da gerçekleştirdiği tedavi ve operasyonlar şöyle sıralanabilir:
Faokemulsificasyon Cerrahileri
Topikal Anestezi
Şaşılık Cerrahileri
Göz Tansiyonu Ameliyatları
Kombine Fako-Tabekulektomi Ameliyatları
AhmedValve Glokom İmplantları ve Diğer Göz Tansiyonu için Şant Ameliyatları
Lazer Cerrahileri
Excimer Lazer Operasyonları (İstanbul)
PRK Fotorefraktif Cerrahi ve Lasik Ameliyatları
Miyop, Astigmat, Hipermetrop Tedavileri
Trikiazis
Keratokonus Ameliyatları
Şalazyon ve Hordeolum(Arpacık) Operasyonları
Alt ve Üst Kapak Estetik BlefaroplastiAmeliyatları
OtogreftliPterjium Cerrahileri ve LimbalStemm Cell Transplantasyonları
2011 yılında Makedonya’da kurduğu EuropeanEyeHospital (Avrupa Göz Hastanesi), sunduğu dünya standartlarında sağlık hizmetiyle Balkanlar ve Avrupa’nın önemli göz hastanelerinden biri olmuş, sağlık turizminin önemli bir merkezi halinde gelmiştir.
Plexr lazer ile gerçekleştirdiği uygulamaları ile bu alanda da adını en iyiler arasına yazdıran Op. Dr. Hakan Yüzer, Plexr lazer ile alt ve üst göz kapağı estetiği, göz altı torbaları ve kaz ayakları estetiği, dudak üstü, el üstü ve alın estetiği, et beni aldırma, akne tedavisi, ameliyat izleri, yanık izleri ve güneş lekeleri tedavileriniyurtdışından ve yurtiçinden gelen birçok hastasına uygulamış, Plexr firmasında eğitimci doktor görevini üstlenmiştir.
Argon lazer yöntemi ile şeker hastalarının tedavilerini, Yag lazer tedavilerini, fotodinamik tedavileri, Avastin, Lucentis,Eylea gibi steroid gibi ilaçlardan kaynaklanangöz içi enfeksiyonları, yaşa bağlı makula dejenerasyonu, göz içi kanaması (vitreus hemorajisi),sarı nokta hastalığı, diyabetik retinopati, silikon alımı, vitrektomi, trikiazis(ters kirpik),retinal ven tıkanıklığına bağlı makula ödemiveneovaskülarizasyon gibi spesifik göz hastalıklarının tedavisinde uygulamalar gerçekleştirmiştir.
Tetkik ve tedavilerini Merkez Kliniği Ankara’nın haricinde İstanbul’da da sürdüren Op. Dr. Hakan Yüzer, gözdeki işlevsel bozuklukları giderme ve göz hastalıklarını tedavi etmenin yanı sıra, badem göz estetiği, kedi göz estetiği, at kuyruğu estetiği, yüz estetiği, mezoterapi, PRP, kök hücre, glutatyon tedavisi, ozon tedavisi, iple kaş kaldırma, yüz germe ve boyun germe, Fransız askısı, örümcek ağı estetiği, dudak estetiği, botoks ve dysporttedavisi gibi kozmetik tedavilerde uyguladığı kendine özgü yöntem ve tekniklerle, ameliyatsız estetikte 360 derece çözümler üreterek göz ve çevresini konu alan estetik uygulamalarda sonuçları almaktadır.
Op. Dr. Hakan Yüzer‘in üyesi olduğu dernekler,Türk Oftalmoloji Derneği, Amerikan Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği ve Balkan Oftalmoloji Derneğidir.
Akupunktur Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Hakan Yüzer Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göz Çevresi Gençleştirme
Göz Çevresi Kırışıklık Tedavisi
Katarakt Ameliyatı
Keratokonus Crosslink Ameliyatı
Kontakt Lens
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Hakan Yüzer Muayenehanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Plexr Plazma Tedavisi
Retina Ameliyatı
Retina Hastalıkları Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Hakan Yüzer Muayenehanesi
Hakan Bey'den çok memnunum.Göz kapağı ve kaş kaldırma için tedavi aldım.İp askı uygulaması yapıldı.Yapılan tüm tedavilerden çok memnun kaldım.Çok ilgili bir doktor ve kendisinden de memnunum.
Ben göz kapağı düşüklüğüm için plexr uygulamasını aldım.Doktorum çok ilgilendi sağ olsun.Hem iletişim olarak hem de tedavi olarak çok memnun kaldım.Tedavi sürecimiz çok iyi geçti. 1 yıl oldu hala çok memnunum. Başka bir işlem yaptırmak istersem de iletişim halinde oluruz.Kendisinin iletişimi çok güzel.Kısacası ben çok memnun kaldım.
Göz çevrem ile ilgili problem vardı,çok güzel sonuç aldım.Kendisinin hem insanlara olan yaklaşımını çok seviyorum hem de uyguladığı tedaviyi çok başarılı buluyorum.Hasta doktor ilişkisinden çok abi kardeş ortamı yaratıyor.Çok samimi, çok çok seviyorum.Ekip olarak çok iyiler.Yapmış olduğu işlem ciddi anlamda çok güzel sonuç alıyorum.İyi ki tanımışım.Çevremdeki birçok kişiye de referans oldum.
t.....
Hakan Bey'den çok memnunum.Göz kapağım ve göz altım için plexr işlemi uygulandı.Ben her türlü işlemi gördüm.İşlem öncesinde doktorum yeterli bilgilendirme de bulundu.Yapılan tüm işlemlerden de memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Göz çevrem için gitmiştim.Plexr ve mezoterapi işlemi uyguluyoruz.Düzenli olarak mezoterapi işlemi için gitmeye devam ediyorum.İşlem öncesinde kendisi bilgilendirmede bulunuyor.Tavsiye edebileceğim bir doktor, ben şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Benim bu konuda daha önceden de deneyimim olmuştu.Yanaklarımda çıkan ve analiz edilemeyen sivilceye benzer problemim vardı.Şu anda 36 yaşındayım.Bu sorunum 30 küsür yıldır var, ta ki Hakan Bey ile tanışana kadar. 2 senedir kendisinin hastasıyım.Bu sorunum için plexr uygulaması yaptık.1,5 senedir tedavi aşamasındayım.Kendisine de arkadaşımın referansı ile gittim.Herkesin tanışıp tedavisine olumlu yanıt alabileceği bir hoca diyebilirim.
ç.....
Hakan Bey'e her gittiğimde yanından memnun olarak ayrılıyorum.Harika bir doktor.Kendisine Plexr Mezoterapi ve Botoks işlemi yaptırdım.Mezoterapi de 3-4 seansa gideceğim.Yüzümde güzel gelişmeler yaşıyorum, 10 yaş gençleştim.Muhteşem bir doktor.İşlem öncesindeki bilgilendirmesi de harika.Önceden çıkabilecek sonuçları, işlem sonrasında oluşabilecek sıkıntıları, hepsini anlatıyor.İletişimi de çok iyi.Yapmış olduğumuz işlemlerden çok memnun kaldım.Herkese de tavsiye ederim.
Kendisinden mezoterapi, ışık dolgusu ve bütün lazerle göz kapağı tedavisi aldım.Hepsinden de çok memnun kaldım.İşlem öncesinde bilgilendirdi, sonrasında ise hangi gün ne yaşayacaksam bütün öngördüğü şeyler gerçekleşti.Yaptırdığım alandaki konular için tek uzman doktordur.
Göz kapağı düşüklüğü sebebi ile yorgun görünümüm Hakan hocam sayesinde yok oldu hemde dakikalar içerisinde öncelikle ön görüşmeye gittim hijyen konusunda son derece titiz olan klinik ve Güler yüzlü çalışanlar karşıladı sonra Hakan hocam ile görüşme sağladım o kadar tecrübeli o kadar bilgi dolu baştan sona inceledi göz yapımı kemik yapımı sonra nasıl tedavi uygun uzun uzun tane tane anlattı bana soracağım soru bırakmadan böylelikle ertesi gün işlem için randevu oluşturduk yoğunluk olsa dahi mutlaka görmeye çalışıyor ayrıca işlem esnasında o kadar konsantre o kadar dikkatli üstelik eli çok hafif ağrı eşiğim düşük olmasına rağmen en ufak bir acı hissetmedim sonuç tabi ki harika elleriniz dert görmesin canım hocam işine öylesine aşık öylesine titiz çalışan öylesine nazik iyiki varsınız
or...n
Günün belirli saatlerinde gözlerimin sulanması ve yanmasından dolayı bir arkadaşımın tavsiyesiyle hakan hocama ulaştım. gerek ilgi ve alakası gerek işini iyi bilmesiyle beraber tedavimde yardımcı oldu ve sorunlarımdan kurtuldum. Teşekkürler Hakan bey :)
Hakan Yüzer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Yüzer, Göz Hastalıkları, Ozon Terapi. Size Hakan Yüzer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Fakik Göz İçi Lens, Göz Kapağı Estetiği, Randevu, Kontakt Lens, Göz Altı Dolgusu, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B.
Hakan Yüzer adresi nerede?Hakan Yüzer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi Öğretmenler caddesi no:5/6 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Yüzer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Yüzer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Yüzer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Yüzer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Yüzer hangi dilleri konuşuyor?Hakan Yüzer ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Yüzer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Yüzer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Yüzer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Yüzer hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Hakan Yüzer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Yüzer hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Yüzer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları