Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Cumhuriyet Mah. Sahil Yolu No:5 Kepez, Çanakkale
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Z
ze...e
Telefon numarası doğrulandı
Bugün oğlumla birlikte genel kontrol İçin gittik.Çok iyi karşıladı, iletişimi çok iyi çok tatlı bir bayan.Muayenesi süper şiddetle tavsiye ederim.Kendisine tekrar teşekkür ederiz.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
gereken ilgiyi gösteren yardımcı olmak için elinden geleni yapan bir doktor. her hasta ve doktor arasında sorun olabilir. okuduğum bir yorum beni üzdü. unutulmamalı ki doktor seçme hakkı gibi hasta seçme hakkı da doktorlara verilmeli. çünkü çooooook yoğundu.
mu...n
Telefon numarası doğrulandı
geçen gün muayene oldum çok ii bi doktor teşekkür ederim
Hakika Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakika Erdoğan, Göz Hastalıkları.
Hakika Erdoğan adresi nerede?Hakika Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Sahil Yolu No:5 Kepez Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakika Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakika Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakika Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakika Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakika Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakika Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hakika Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar