Dt Hakim Türkoğlu
Dt. Hakim Türkoğlu
İSTASYON CADDESİ NO:170, Ankara 06930
- Sigortası olan hastalar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Diş temizliği için Hakim Bey yardımcı oldu. Yapılan tedavide herhangi bir sıkıntı yaşamadan, ağrısız sızısız bir süreç geçirdim. Yapmam gereken şeylerden bahsetti. Tedavi sürecinden ve doktorumdan memnun kaldım.
Ş
ş.....
Hakim Bey çok yakından ilgilendi. Kısa sürede, hızlı bir şekilde tedavimi yaptı. Dolgu işlemi yaptırdım, çok memnun kaldım. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
Hakim Türkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakim Türkoğlu, Diş Hekimi. Size Hakim Türkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Hakim Türkoğlu adresi nerede?Hakim Türkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İSTASYON CADDESİ NO:170 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakim Türkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakim Türkoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakim Türkoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakim Türkoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hakim Türkoğlu hangi dilleri konuşuyor?Hakim Türkoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakim Türkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakim Türkoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakim Türkoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakim Türkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hakim Türkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakim Türkoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hakim Türkoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar