Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Egzema
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
g...
Doktorumuza, hamileyken kadın doğum uzmanımın tavsiyesi ile ulaştım. Doğumundan beri, oğlumun bütün kontrolleri konusunda kendisinden destek alıyorum. 8. ayda erken doğum yaptım. Doktorumuzun yeni doğan ve prematüre tecrübesi çok iyi. (uzun süre yeni doğan servisinde çalışmış) Bütün rutin kontrolleri, büyüme takibi, aşı takibi doktorumuz tarafından yapılmaktadır. Özellikle gaz sorununda bize çok destek oldu. Kendisinden çok memnunuz. Düzenli olarak gidiyoruz. Her zaman ulaşılabilir , acil durumlarda da hemen danışabiliyoruz. Kafamızdaki soruları açıklayarak detaylı yanıtlıyor, çok güven verici yaklaşımı. Bilgisine ve tecrübesine güveniyoruz. Bebeğimizle de iletişimi çok iyi ve sevecen. Çevreme de tavsiye ediyorum.
r...
Kemal Bey doğum yaptığım hastanede görev yapıyordu. Emzirme danışmanımız Kemal Bey'in yanında staj görmüş, o tavsiye etti. Bebeğimin doğumdan sonra ilk hafta muayenesi hariç bütün muayene ve aşılarını kendisi yaptı. Biz Kemal Bey'i çok sevdik. Çok ilgili başarılı ve profesyonel olduğunu düşünüyorum. Klinik açtı bizde o nereye giderse oraya gitmeye karar verdik ve hala devam ediyoruz. Sağ olsun iyi ki var.
Kemal Hoca ile oğlum doğdugu gün çocuk doktoru kontrolünde tanıştık. Şuan oğlum bes aylık halen kendisine kontrole gidiyoruz. Naif kibar ve çok bilgili bir insan kendileri, çok memnunuz. Doğduğu ilk gün oğlumda dilbağı olduğunu anladı ve kontrollerimizde yonlendirmesiyle birlikte dilbağımızı kestirdik. Eğer fark etmeseydi emme ile ilgili bir çok problemimiz olabilirdi. İhtiyaç duyduğumuz zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Takibi muayenesi,bilgilendirmesiyle odasından memnun ayrılıyorsunuz. Biz oğlum Demiralple birlikte kendisini çok seviyoruz. Normalde böyle sitelere girip çok nadir yorum yaparız. Ama Kemal Amcalarını bir çok bebek ve çoçuklarımızın tanıması gerektiğini düşünüyoruz. Başarılarınız daim olsun hocam, teşekkür ederiz
an...r
Kemal Bey oğlumuz Miraç'ın doğumuna girmişti. Miraç 18 aylık oldu. Bu yaşına kadar kontrolleri olsun, hasta olduğu zamanlar olsun hep Kemal Bey e gittik. İyi ki de gittik. Ve gitmeye de devam edeceğiz. Her konuda çok ilgili, cana yakın bir insan. İşini gerçekten iyi yapan, hakkını veren bir doktor. Hastalarına sanki kendi çocuklarıymış gibi bakıp ilgileniyor. Cevapsız sorunuz, aklınıza takılıp kalan birşey kalmıyor. Teşekkürler Miraç'ın Kemal amcası :)
hi...
Hakkı Bey ile bebeğimiz yaklaşık 1 aylıkken tanışma fırsatı bulduk. Kontrollerimiz güzel geçiyor kafanızda soru işareti kalmadan kendisi muazzam aydınlatıyor sizi hele ki bizim gibi ilk kez anne baba olanların daima yardımcısı randevular harici 7/24 ulaşabilmek harika her konuyu rahatlıkla danışabiliyoruz. Nazik, samimi olması, bilgi paylaşımı yapmaktan asla kaçınmıyor.. İçim çok rahat, bebeğinizin büyüme sürecinde Hakkı Bey gibi bir doktor ile ilerlemek çok güven verici.. Kendisi nerede biz orada çok teşekkür ederiz..
t.....
Çok memnunum, çok ilgili bir doktor.İlk kontrol için gittik, sonrasındaki takibi de iyiydi.Çocukla olan iletişimi de çok iyi.Çok ilgili ve merhametli bir doktor.
Biz Kemal Bey'den çok memnunuz.Hem takibinden memnunuz hem de hastane dışında iletişim kurabiliyoruz.Acil durumda kendisine ulaşabilir durumdayız.Çocukla iletişimi çok güzel,doktor değil çocuğumuza arkadaş gibi yaklaşıyor.Biz çok güzel destek alıyoruz.Tesadüfen tanıdık Hakkı Bey'i,hastane değiştirmesine rağmen devam ediyoruz.Kızım 15 aylık ve 6.aydan itibaren Hakkı Bey'leyiz. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili ve çok alakalı bir doktor.
ö.....
Biz ilk boğazı ağrıdığı için gittik, tesadüfen gittik ama memnun kalınca devam ettik.Genel kontroller için de gidiyoruz.Çok güler yüzlü, sıcakkanlı, anne babaya ve çocuğu karşı sıcak.Branşındaki becerisini çocuklara yansıtarak yapabilmesi çok güzel.Çocuğuma enfeksiyon denmişti.Kovid zamanıydı, çok paniktim ve ağlayarak gittim.Sağ olsun korkulacak birşey olmadığını söyledi ve ilaç verdi. 3 gün kullanmamızı, eğer geçmezse kan tahlilleri yapacağını söyledi.İlacı 3 gün kullandık ve söylediği gibi oldu,geçti.Bir sıkıntı yaşamadık, memnunuz.
f.....
Bebek için gittik.5-6 kez muayene oldu, hepsinde de çok açıklayıcı destek oldu.İş değişikliği olduğu için kendisine gidemedik ama hayırlı olsun diye devam edeceğiz.Çocuğumla olan iletişimi çok keyifliydi.Baya kendi çocuğu gibi ilgileniyor, güldürüyor.Kişisel olarak da işi olarak da çok memnunuz.Biz yine yeni hastaneye ziyarete gidiyoruz.Yakın olanlara tavsiye ettik, hastaneye gideceklere mutlaka Hakkı Kemal Bey'e gitmeleri gerektiğini hem ben hem de eşim tavsiye ediyoruz.
c....k
Kemal hoca ile çocuklarımın doğumu sırasında tanışma fırsatımız oldu.
Nazik, kibar ve çok saygılı bir hekimdir. sorunlarımıza ayrıntılı şekilde açıklamalar ve bize doğru yol gösterir. En zor zamanımızda 7/24 yanımızda olmuştur. teşhis ve tedavilerine güvenim tam. Bizlere çocuklarımın sadece hastalıkları süresinde değil onların sağlıklı büyüme ve gelişmeleri sırasında da çok büyük emeği vardır. Herkese tavsiye ederim.
Hakkı Kemal Erdinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakkı Kemal Erdinç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hakkı Kemal Erdinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Hakkı Kemal Erdinç adresi nerede?Hakkı Kemal Erdinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakkı Kemal Erdinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakkı Kemal Erdinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakkı Kemal Erdinç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakkı Kemal Erdinç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakkı Kemal Erdinç hangi dilleri konuşuyor?Hakkı Kemal Erdinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakkı Kemal Erdinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakkı Kemal Erdinç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakkı Kemal Erdinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hakkı Kemal Erdinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakkı Kemal Erdinç hangi sigortaları kabul ediyor?Hakkı Kemal Erdinç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hakkı Kemal Erdinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla