ya...n
Hakkı hocam ben çocukken geniz eti, bademcik ameliyatı yapmıştı ve çok memnun kalmıştık. Yıllar sonra(31 yaşımda) alerjiye bağlı olarak kulakta çıtırdama, nefesimi ve konuşmalarımı kulağımda duyma gibi problemler yaşadım Çapada proflar dahil 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı. En nihayetinde bu sene çocukluk doktorum Hakkı hocam aklıma geldi. İyi ki gelmişim kulaklarımın durumu şu an gayet iyi. Şikayetlerim çekilmez haldeydi 2 senedir çekiyordum. Tanrım uzun ömürler versin Hakkı Süha hocama. Çok ilgili, araştırmacı, detaycı anlatımıyla beni çok rahatlattı sağ olsun,sağlıklı bir ömrü olsun.
el...
Hakkı bey burun eti ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi işinde son derece profesyonel. Mesleğine olan sevgisini ve saygısını hastasına yansıtan, her konuda en ince ayrıntısına kadar bilgi veren, pozitif enerjisiyle hastasını rahatlatan, gerek ameliyat sırasında gerekse kontrol aşamasında her soruyu yanıtlayan her zaman ulaşılabilir bir hekim. Kendisini KBB konusunda güvenilir bir doktor arayan herkese tavsiye ederim. Sayesinde burnumdan nefes alabiliyorum artık, kendisine buradan da saygı ve teşekkürlerimi sunarım.
cy...5
Dr. Hakkı süha Özçelik hocam ile septum deviasyonu ve burun eti küçültme ameliyatımı yaptı. Kendisinin gerek hastaya yaklaşımı gerek ameliyat sonrası izlemi olsun son derece titiz çalışan bir hekim. Herkese tavsiye eder, kendisinin başarılarının devamını dilerim :)
Hakkı Süha Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakkı Süha Özçelik, Kulak Burun Boğaz.
Hakkı Süha Özçelik adresi nerede?Hakkı Süha Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakkı Süha Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakkı Süha Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakkı Süha Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakkı Süha Özçelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakkı Süha Özçelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakkı Süha Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hakkı Süha Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları