Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Hakkı Yücel Demir Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Hakkı Yücel Demir Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Hakkı Yücel Demir Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ulterapi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Hakkı Yücel Demir Muayenehanesi
Ulus Devlet Hastanesi ve Medicana Ankara Hastaneleri'nde çalışan Hakkı Yücel Demir, şu anda kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Esasında eşim vasıtasıyla tanıştığımız Yücel Hocama, Rekonstrüktif Rinoplasti ameliyatı oldum. Eşimin operasyonunda bana özel bilgilendirmeler yaptı, kendi ameliyat sürecimi söylemiyorum bile.
Cerrahlık bilgi ve becerisi bunlar benim yorum yapabileceğim şeyler değil elbette ancak hastanın bütün endişelerine gerçekçi ve rahatlatıcı cevaplar veriyor, o güveni hissediyorsunuz. Biz en son hocayla kıkırdak dokunun bir hafızası olup olmadığını konuşuyorduk :)
Benim için en önemlisi, kendisini benim yerime koyması ve bana bir abi gibi yaklaşarak sorunuma birlikte çözüm aramamız oldu. Gerçekten kıymetli bir insan bence. Ben Yücel Hoca'nın şu an olduğu iyi konumdan çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Hemşiresinden, ofis çalışanlarına kadar harika bir ekipler. Tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Herkese acil şifalar.
m....g
Dr Yucel Bey Harika bir Doktor kesinlikle tavsiye ediyorum 15 Ekimde 2020 de Karin germe (Tummy Tuck) ameliyati ve yuze yag injecsiyonu oldum ameliyat oncesinde ve sonrasinda Cok ilgili positiv enerjisi ile hastalarini rahatlatiyor isinde profesyonel bir Doktor inanin ameliyattan sonra hic agri kesici almadim doktorum agri kesici gibi Her detayi anlatip bilgilendiriyor doktorumun butun tavsiyelerini takip ettim ve halen ediyorum ,iyiki varsiniz Yucel Bey Cokkk ama cokk Tesekkurler sadece goruntu degil saglik acisindan da onemli oldugunu dusunuyorum Supersiniz
fu...k
3 yıllık dr arayışımın nihayet son bulduğu değerli Yücel Hocam hayat size basari sağlık ve mutluluk getirsin hep.Bastan sona Yücel Hocamla birebir ilgi alaka nezaket endişe ve korkularımın son bulması,tam bilgilendirme sonsuz sorularima sonsuz cevap ve guler yuz,guven duygusunu max seviyede yasatan sevgili doktorum sizin gibi insanla karsilasmis olmamin verdigi mutlulukta ayri, hersey icin cok ama cok tesekkur ederim hayatima kattiginiz degisiklikler, mutluluklar bunlarin tarifi olamaz insallah hayatta hersey sizinde gonlunuze olur,başarılarınızın katlanarak devam etmesi dileğimle iyki varsınız ... (meme küçültme operayonu )
Mart 2020’de jinekomasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Öcesinde birkaç doktor araştırdım ve kendisini tercih ettim. Yücel Bey hakikaten pozitif enerjisi ve hastaya yaklaşımı ile buradaki güzel yorumları fazlasıyla hakeden, hekimliğinden önce saygılı ve kaliteli bir insan. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, bilgilendirmeleri insanı fazlasıyla rahatlatıyor. Sporla yaşayan bir insan olarak bir türlü eritemedğim bel ve göğüs yağlarımdan şikayetim vardı. Acıbademde rahat bir odada 1 gün dahi kalmadan eve döndüm. Lipomatik (laser liposuctiona göre daha rahat ve onarım daha hızlı) ameliyatı ile 10 gün gibi kısa sürede tekrar spor yapabilecek hale geldim. Hafif morluklar kısa sürede geçti. Artık çok rahat aynaya bakıyor, dar kıyafetler giyebiliyorum. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.
f.....
2014 yılında burun ameliyatımı gerçekleştirdi Yücel Hocam. Ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmeler ve görsel canlandırmaları karar vermemi kolaylaştırdı. İlave olarak çevremde çok sayıda başarılı ameliyatlar gerçekleştiğini bilip, görmem ona olan güvenimi daha da artırdı. Hassas ve alerjik bir yapıda olmama rağmen çabuk ve sorunsuz bir süreçte iyileştim. En önemlisi de 6 yıl sonra bile burnumda hiçbir deformasyon olmadığı gibi giderek te güzelleştim. Çünkü uzun bir zamandır da tüm cilt bakım, botoks süreçlerim ona emanet. Eline, emeğine sağlık Yücel Hocam. Sevgi dolu saygılarımla
d.....
Şu anda Acıbadem hastanesinden yorumumu yazıyorum gözlerime inanamadım ameliyattan çıktım yüzümde hiç morluk yok korkarak girdim operasyona sayın Yücel hocam çok başarılı iyiki gelmişim tanımışım on kere daha ameliyat olsam yine Yücel hoca derim herzaman yollu açık olsun teşekkür ederim.
.....
İnsanlar hayatlarında her zaman güzel şeylere ihtiyaç duyarlar ve bunun için de hayatlarını nasıl değiştireceklerini düşünüp dururlar. Ben de uzun süredir vücudumda beni mutsuz eden memelerim ve karnında yaptıracağım değişiklikler için gerekli cesareti gösteremiyordum. Ta ki "Bir güzellik yap kendine " diyen, güzel insan Yücel Bey'le tanışana kadar. Görüştüğümüz ilk gün müthiş bir güven duyarak hayatımı değiştirecek kararı verdim. Hayatınızı değiştirmek... Gerçekten ürkütecek ölçüde kolay bir işmiş... Sevgili doktorum sayesinde tabii... Bunu siz de kolaylıkla yapabilirsiniz...İsteklerinizi ertelemeyin... Hayat çok kısa...
ay...g
hem hastaya yaklasim sekli hemde basarisi ile kesinlikle tavsiye edebilecegim bir doktor. iyi ki varsiniz yucel bey
vd...l
DR Yücel bey'e göz kapağı ve göz torbaları düzeltme operasyonu için gittim.Sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım..Güleryüzü ve hastaya olan ilgisi beni çok etkiledi.Hocam size çok teşekkür ediyorum..
e....k
Burnumun şeklinden dolayı çok rahatsızlık duyuyordum. Üstelik nefes almada da problem yaşıyordum.Burun ameliyatı olmaya karar verdim. Bunun için öncelikle Ankaradaki bütün plastik cerrahları araştırmaya başladım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle dr. Yücel Beyle tanıştım.Zaten arkadaşımın tavsiyesinden önce de Yücel Bey'in adını çok duymuştum.Çok başarılı olduğu söyleniyordu. Nitekim de öyle bir doktor. Ayrıca çok da cana yakın. Ameliyattan sonra nefes alma problemim kalmadı ve görüntü olarak da kendimi çok iyi hissediyorum. Ameliyat sonrası da hiç sıkıntı yaşamadım. Ona sonsuz teşekkür ediyorum..ve herkese tavsiye ediyorum..
Hakkı Yücel Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakkı Yücel Demir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hakkı Yücel Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: PRP Saç Tedavisi, Lazer Liposuction, Abdominoplasti, Kalıcı Makyaj, Botoks Enjeksiyonu, Yüz Gerdirme, Laparoskopik Bariatrik Cerrahi, Ultrason Destekli Lipoplasti, Göğüs Kası Protezi, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi.
Hakkı Yücel Demir adresi nerede?Hakkı Yücel Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kudüs Cd. Park Oran Ofis Kat:5 Daire: 9 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakkı Yücel Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakkı Yücel Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakkı Yücel Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakkı Yücel Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakkı Yücel Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakkı Yücel Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakkı Yücel Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakkı Yücel Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Hakkı Yücel Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra