Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Haldun hocamla mide rahatsızlığı nedeniyle tanıştık, teşhis koymasındaki engin bilgi ve tecrübeleri, tedavi sürecindeki ilgi ve alakası gayet güzeldi. Insanın güven duyabileceği nadir hekimlerden ve hekimlik bilgiside üst düzey şekilde , sorduğumuz sorulara sabırla ve ilgiyle cevap vermeside bunun yanında hastalarına ilgi göstermesine çok güzel. Güven duyulabilecek nadir hekimlerden kendisine çok teşekkür ediyorum ve başkent hastanesi içinde kıymeti bilinmesi gereken bir doktor

Z
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi

Haldun Hoca, benim için bir şans oldu, tavsiyesi üzerine yapılan kolonoskopi sonucu tespit edilmesi pek mümkün olmayan bir noktadaki kötü huylu polip tespit edildi. İlave tetkiklerde Noröendoktrin tümör tanısı konularak, erken teşhisi yapılan hastalık cerrahi işlem ile tedavi edildi. Kendileri, zor güven duyanların bile rahatlıkla güven duyabileceği ve işinin ehli bir doktor. Tedavi sürecinde Haldun Hoca isminin Ankarada ki doktorlar arasında ne kadar önemli olduğuna ve saygı duyulan bir isim olduğuna şahit oldum. Kendisine içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Kendinizi rahatlıkla Haldun hocamızın hekimliğine bırakıp,siz hayattaki diğer meşguliyetlerinize dönebilirsiniz.Eğer Obsesif kişilik özelliklerimle bile bu sonuca varmışsam,demekki hoca çok iyininde üstünde bir skalada yer alıyor.Kendisi bu zor dönemimde karşıma çıkan harikulade bir şans oldu.

Haldun Selçuk hocamla yaklaşık üç yıl önce tanıştım.Uzun yıllardır mide rahatsızlığı çekmekteydim.Mide şikayetim nedeniyle endoskopimi yapacağını kararlaştırdığımızda hocamın tavsiyesi ile kolonoskopim de yapıldı.İyi ki bana kolonoskopi yapmayı önerdi ve en ufak bir sıkıntı yaşamadan başarıyla işlemim gerçekleşti.Haldun hocamın tavsiyesiyle girdiğim kolonoskopi ,nerdeyse geç kalacağım bir sonuçtan beni kurtardı.Oldukça riskli bir bölgede ve büyükçe bir polipten hocamın derin bilgisi,becerisi ve verdiği sonsuz güvenle kurtuldum. Daima sizinle ilgilenen,sorduğunuz tüm sorulara açıklayıcı cevaplar veren,telefonla olsun size yardımcı olan Kişiliğiyle olsun,doktorluktaki derin bilgisiyle olsun gözünüz kapalı gidebileceğiniz mükemmel bir doktor,örnek birisi.Haldun Selçuk hocamın Başkent Hastanesi için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.

Handan ÖZKAN
Çok uzun yıllardır mide rahatsızlığım vardı. Sürekli ilaç kullanıyordum. 2011 yılında yaptığım araştırmalardan sonra Haldun Hoca ile tanıştım. Midemin ne problemi olduğunu tam olarak Hoca anlattıktan sonra farkettim. Hocanın tedavisi , verdiği güven ve huzur sayesinde yaşam kalitem yükseldi. Sonrasında geçirdiğim bir ameliyattan dolayı iki ay Başkent Hastanesi’nde yatmak durumunda kaldım. Başkentte ameliyat olmayı tercih etme sebebim Haldun Hocamdı. Haldun Hoca her zaman yanımda ve destekçimdi. Hastanenin zor şartlarında hem beni iyileştirmek için hem de moral vermek için hep oradaydı. Her zaman gülen yüzüyle hiç bıkmadan her soruma cevap vermesiyle her zaman bana sonsuz güven vermiştir. Hatta bazen psikolog gibi hocama her derdimi anlatırım.)) Hiç bıkmadan dinler ve ilgilenir. Artık benim ailemden birisi oldu hocam. Güvenebilecek doktor aramanın zorluğunu çok iyi bilen biri olarak Hocamı herkese öneririm. İyi ki varsınız hocam sizi çok seviyorum.

Dr Haldun Selçuk Beyle 2009 yılında şiddetli mide ağrılarım ve başka yerlerde aldığım gereksiz tedaviler sonunda tanıştım.güleryüzü hastalarıyla olanilgisi ve muhteşem doktorluğu ve doğru teşhisiyle şuanda sağlığıma kavuştum. Nezaman kontrole gitsem aynı özenle ve itinayla ilgilenir. Ankarada bulunmaz bir doktor tşk edrrim kendisine

Yaşlı annemi Haldun Hocaya muayeneye götürdük göstermiş olduğu ilgili ve yakınlıktan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.Başkent Hastahanesinde Gastroenteroloji bölümünde özellikle Haldun Hocayı tüm tanıdıklarımıza tavsiye ediyoruz kendisi gercekten çok değerli bir insan başkent hastanesinin diğer bölümlerini tercih etmemizde de en büyük etken olmuştur.Tekrardan hocamıza teşekkürler.

R

2009 Haziran ayında Crohn şüphesiyle Ankara tıp Fakültesinde bir doçentle tedaviye başladık fakat hastalığın teşhisi ve tedavisi süresince doktorumdan gerekli bilgi alamadığım gibi soru sormam ve sorularıma cevap alabilmem bile çok güçtü taaki Doç. Dr. Haldun Selçuk'la tanışana kadar.Anladım ki Haldun Hocamla tedaviye başlamadan önce hastalığımın ne olduğunu, neden ilaç kullandığımı, ne için tedavi olduğumu bile bilmiyormuşum;Haldun hocamın sabrı,kibarlığı ve verdiği çok açıklayıcı detaylı bilgilerle kafamda hiç soru işareti kalmıyor.. en önemlisi kendisine soru sormaktan korkmuyorum çünkü her sorunun cevabını hastasını tatmin edene kadar yeterince veriyor.( kendisine saklamıyor yani :-)) Doktorumu seviyorum ve artık başka bir doktor arama ihtiyacı duymuyorum.. Bir hasta için bundan daha güven verici birşey olabilir mi?

Profili düzenle veya yönet