İstanbul Yeditepe psikoloji alanında eğitim almış olup yüksek lisansını da Yeditepe Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında yapmıştır.
Aldığı Serifikalar:
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Aile Danışmanı Hale Şimşek
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Zaman Yönetimi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
m ...
Çok hızlı bir şekilde düzenlendik. Farkında olmadığımız bir çok detayı benimsedik. Biz minnettarız Hocam
me...z
Hale hocam işinin ehli ve çok güzel bir insan.. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim. Benim tüm problemlerimi güzel bir empati yöntemi ile anladı çözüm için çok doğru adımlar attık. İlgi ve alakanız için sonsuz minnettarım .Enerjinize hayranım hocam :)
İlişkimizdeki sorunu bildiğimi zannediyordum. Bir çok ayrıntıyı farketmemize yardımcı oldu.Artık çok iyi anlaşıyoruz. İlişki bakımımızı yaptırıyoruz :) Neden anlaşamıyoruz diyordum:) Hale hanım alanında oldukça iyi .
p....ş
Hayatımızın belli başlı zamanlarında ani kırılmalar yaşarız bazen. Yön arayışı her zaman olur. Eğer konu gelecek kaygısı ise bu kırılmalar daha kökten olur. Yön bulma arzusunda karşıma çıkan bir isimdi sadece Hale Şimşek şimdi ise bir pusula oldu. Hayat savaşmaya değer riskleri göze almaya da değer ve kendisinin hissettirdiği gibi asla pes etmek yok. Bu terapiyi hiç bir şeye değişmeyeceğim yaşamın ta kendisinden en içten gidilen randevuydu.
Hale Hanım
a...
Sosyal medyadan buldum Hale Hanım'ı, yorumlarını beğendim. Bana ve aileme de görüşmelerimiz de Hale Hanım'ın iyi olacağını düşünerek randevu talep ettim ve görüştüm. Hale Hanım gayet sıcak karşıladı. Eşimle bazı sorunlarımızı çözmek için işini bilen uzmanından destek almak için bu görüşme oldu. Hale Hanım'ı tavsiye ederim.
e...
Kızım internetten yorumlara bakıp o şekilde ulaştı ve randevu aldı. Eşim ile aramızda olan tartışma ve birbirimize olan öfkelenmeden dolayı başvurduk. Uzmanımızın sorunumuza olan yaklaşımı ve ilgisi bizde ilk seanstan itibaren farklı bir bakış açısı oluşturdu. 3-4 seanstan sonra aramızdaki tartışma yok denecek kadar azaldı. Öfkemizi daha bir kontrol eder hale geldik. Bu tür eşler arası sorunların çözümünde mutlaka Hale Hanım gibi uzmanlardan destek alınması gerekiyor. Biz kendisini bu tür sorun yaşayan çiftlere tavsiye ediyoruz.
ed...a
Harikaydı bana çok iyi geldi kaygılarım çok daha azaldı eskiye göre çok daha iyiyim
t.....
Hale hanımla bı arkadaşım vesilesiyle tanismtim. Rahat olmak , açık olmak benim için önemliydi ilk gorusme günü bunu hissettirdi ve devam edebildik. Yaklaşık 5 aydır devam ediyoruz terapiye , hayat boyu devam gerektiren , kendini ve çevreni anlamak daha sağlıklı iletişimlerde kalabilmen için çok önemli bi noktada hayatımızda. Çözümleri anlayışı desteği benim için önemli sizin için onerimdir .
Geç kalmamak önemli daha erken tanismaliydik ama devam edeceğimiz de aşikar sevgiyle
c...
İyi ki Hale Hanım'a ulaşmışız, ona kızım ve kendim için gitmişiz. Anne kız arasında ki bağ kopukluğu sebebiyle başvurduk. Hale Hanım şuan bunu onarıyor. Daha çok yolun başındayız ama her şey çok güzel gidiyor. İlgisi alakası çok güzel. En önemlisi kızım Hale Ablasını çok sevdi.
ü...
Eşim ile yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle bir süredir internette araştırma yapıyorduk. Hale Hanım'a Doktor Takvimi üzerinden ulaştık. Kendisiyle çift terapisi olarak 5 seansımız oldu ve hala devam etmekteyiz. Kendisinin profesyonel ve objektif yaklaşımı ve güler yüzü tüm seanslarımızda bize eşlik etti. Çift olarak bize farklı bakış açıları kazandırarak empati kurabilmemizi sağladı. Hem çift olarak hem de bireysel yolculuğumda rehberliğiyle farkındalığım gün geçtikçe arttı. Ayrıca bana verdiği ödevler sayesinde kaçtığım duygularla yüzleşmemi sağladı. Kendimi sınırlayan inançlarımdan ve kalıplardan kurtulmaya çalışmamda bana yeni yollar açtı. Hale Hanım'ın iletişim şekli çok başarılı ve gözlem yeteneği çok kuvvetli. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Beraber geçirdiğimiz seanslardan sonra yakın bir dost ile konuşmanın huzurunu hissettim hep. İyi ki hayat karşılaştırmış bizi.
Hale Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hale Şimşek, Aile Danışmanlığı. Size Hale Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Hale Şimşek adresi nerede?Hale Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi , No:78-b İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hale Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hale Şimşek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hale Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hale Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hale Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hale Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hale Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Hale Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hale Şimşek hangi sigortaları kabul ediyor?Hale Şimşek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.