Doç. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı
Akdeniz Üniversitesi
Doktor Hale hanımla oğlumun haşimatosu vasıtasıyla tanıştık. Ergenlik dönemindeydik. İnsülin direncimiz de vardı. Yıllardır takibindeyiz. Engin bilgisi,hastasına gösterdiği özen ve hassasiyeti ile bizi kendine hayran bıraktı.İyi ki böyle hekimlerimiz var hakları ödenmez.
Hasta
Hale hanıma oglumun haşimato tedavisi icin gitmeye devam ediyoruz.
Doktorumuz çok ilgili samimi yaklaşımı ulaşılabilir oluşu tüm detaylara cevap verisi mükemmel bir insan mükemmel bir doktor iyi ki karşılaştık. Her şey için teşekkürler.
g....k
Hale hanım’ın iyi hekimliği, ilgili ve sıcak yaklaşımı sayesinde kızımın erken ergenlik tedavisi çok daha keyifli devam ediyor. İlk muayanemizden bu yana bizi her aşamada detaylı şekilde bilgilendiriyor, endişelerimizi gideriyor. Kendisine hekimliği ve nazik yaklaşımı için çok teşekkür ediyoruz, iyi ki var !
ş....k
Hale hocam kızımın erken ergenlik teşhisini yaptı tedavisine bir an evvel başladı ve bu süreçte her zaman bizi aydınlatarak endişelerimizi giderdi.İyiki kendisini tanımışız iyiki var saolun var olun hocam.
z.....
Hale hanımla kızımın erken ergenlik teşhisiyle tanıştık kendisi çok ilgili Güler yüzlü bir bayan kızımın hastalığıyla ilgili bütün merak ettiklerimi endişeleri mi bilgisiyle her detayıyla anlattı bir abla gibi sağolsun ve tedavimiz devam ediyor şükür değerlerimiz şu an çok iyi iyiki dokturumuzu iyiki tanımışız iyi ki böyle doktorlarımız var. Sevgi ve saygılarımla
d....
Hale hocamla İzmir’de çalıştığı dönemde yollarımız kesişti. Oğluma insülin direnci tanısı konmuştu . Sağolsun onun sayesinde tedavimizi olduk . Detaycı yaklaşımı , tedavisi sayesinde sağlığımıza kavuştuk. Hekimliği , bilgisi takdire şayan. Ama en önemlisi çocuğa nasıl yaklaşıp anlatacağını biliyor . Oğlum ona inandı ve ne dediyse yaptı.iyi ki böyle bilgili ve ilgili hekimlerimiz var.
d.....
Hale hoca'ya boy kısalığı endişesi ile gittik. Alanında uzman, çocuklarla iletişimi oldukça iyi, ilgili, ve ebeveyn olarak tüm sorularınıza ayrıntılı bir açıklama sunan çok başarılı bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim. Hale hoca 2 oğlum için gelişme kontrollerini yaptı,
ö.....
Dr. Hale Hanim'a çocuğumun gelişim sorunu (boy kısalığı) endişesi ile başvurduk. Detaylı bir muayene ve tahlillerin ardından yaptığı açıklamalar ve önerileri ile bizi bilgilendirdi. Mesleki bilgisinin yeterliliğinin ve titiz yaklaşımının yanı sıra çocuklarıma karşı son derece sabırlı ve anlayışlı davrandığını belirtmek isterim. Teşekkür ederim
Hale Ünver Tuhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hale Ünver Tuhan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi. Size Hale Ünver Tuhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Hale Ünver Tuhan adresi nerede?Hale Ünver Tuhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hale Ünver Tuhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hale Ünver Tuhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hale Ünver Tuhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hale Ünver Tuhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hale Ünver Tuhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hale Ünver Tuhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hale Ünver Tuhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla