CETAD ‘dan Prof. Dr. Doğan Şahin ve Dr. Nesrin Yetkin süpervizyonluğunda Cinsel terapi eğitimini ve Prof. Dr. Atilla Soykan’dan Hipnoterapi eğitimini tamamladım. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Seans 50 dakikadır
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
me...l
Halide Hanımla büyük Kahramanmaraş depremine yakalandıktan sonra tanıştım. Şüpheci sorgulayıcı yapım dolayısıyla kendimi genelde uzmanların önerilerine gözü kapalı pek bırakamam. Diretirim, anlamak isterim, sorgularım, araştırırım. Gereksiz ilaç kullanımına zaten karşıyım. Ancak zaman içerisinde Halide Hanım yer yer sabırlı yer yer hafif otoriter yaklaşımları ile beni ikna etmeyi başardı. Sabırlı yaklaşımları, iyi bir dinleyici olması, sakin ve merkezinde olması, normalde süreçle ilgili çok detaya girip kafa karıştırmaması ama sorduğunuzda sizi güzelce aydınlatması, güler yüzü ile hem kalbimin hem aklımın onayını aldı. Kendisi hem iyi bir profesyonel hem de iyi bir insan. Bana çok yardımı dokundu.
Ayrıca terapist seçerken seküler endişeler taşıyan insanlar da kendisini rahatlıkla tercih edebilir, kendisi çok saygılı ve anlayışlı bir insan.
öz...
Kasım ayından beri Halide Hanımla görüşüyorum. Kendi içimde tanimlayamadigim, sebebini anlamadığım davranışlarımın sebepleri ile beni yüzleştirdi , hatta bazı gerçekleri tokat gibi yüzüme çarparak bende farkındalık oluşturdu. Her gittiğimde zihnimin önce karışmasını sağladı sonra da çözmeme yardım etti :) Bir kez daha teşekkür ederim:)
se...a
Tedavinin başından bu güne kadar anneme olan katkısı o kadar olumlu oldu ki annemın hayata bakış açısını değişmesının yanı sıra hastalıklarının bir çoğu bu senanslar sayesınde bitti.Halide hanımı şiddet tavsıye ederim devam eden süreçte hayatınıza olan olumlu etkilerini zaten göreceksiniz.Doktor hanım başımıza gelen en güzel şey bizi onunla tanıştıran herkeze minnettarız.
d....k
Halide hanımın sakin ve rahatlatıcı yapısı kendimi iyi hissettiriyor. 2. Seansım bitti, çok memnunum.
z....a
Güven problemi yaşayan bir insan için bile her şeyini düşünmeden paylaşmayı sağlayacak güveni veren, gayet profesyonel ve objektif bakış açısıyla danışanına kapılar açan bir hekim. Uygulacağı tedavi ve aşamalarını tanışma esnasında detaylarıyla anlatmasını profesyonelliğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Seanslara katılmadan önce bugün anlatacak bir şey bulamam derken her defasında tonlarca şey bulmak ve kapıdan çıktığımda bambaşka birine dönüşmeye başlamak, bu hayatta kendinize yapabileceğiniz en büyük yatırım.Halide hanım iyi ki var
zm...a
Bugün 3.seansımızı gerçekleştirdik doktor hanımla. Şimdiden olumlu etkilerini görmeye başladığımı hissediyorum. Seanslarda ne anlatacağım diye düşünüp gidiyorum ama kullandığı EMDR tekniği sayesinde konular gözümün önünde beliriyor. Hepimizin çözmekte zorlandığı şeyler oluyor günlük koşturmacalarda bunları geri plana atıyoruz. Gecikmemekte fayda var. Doktor Halide hanıma teşekkür ediyorum katkıları için
.....
Psikiyatrik danışma alanlar için en önemli şeylerden biri güven diye düşünüyorum. Doktor hanım ilk izlenim olarak o güveni verdi. Kendisine teşekkür ederim.
Halide Hanım'a 4 ay önce yaşadığım duygu ve düşünce karmaşaları için gittim. Borderline teşhisi koydu ve hızlıca tedaviye başladık. Yaşadığım bir çok problemi atlattım, çok daha iyi hissediyorum. Çok iyi bir dinleyici ve çok sıcakkanlı. Kesinlikle çok yakın hissettiriyor. Yaşadığım tek sıkıntı, kendisiyle terapi dışında iletişim kurma konusunda zorlanıyoruz. Bir çok psikiyatri uzmanında böyle şeyler yaşanmıyor. Hasta, hatta birlikte yaşadığı aile bireyleri de dahil zorlandıkları durumlarda kolayca iletişime geçip tavsiye alabiliyorlar. Sonuçta zorlu ve riskli bir hastalık. Onun dışında her şey mükemmel gidiyor
o.....
Terapim Çok mükemmel bir şekilde devam ediyor.bir çok sorunum neredeyse çözüldü Halide hanım gerçekten işini çok iyi şekilde son derece profesyonel olarak yapıyor iyi terapiye başlamışım herkese tavsiye ederim teşekkürler doktorum
zy...l
Sinirlilik hallerim patlamalarım için gittim.
Ve anlatabildim ağlayabildim rahatladım.
Sonuç aldığımı düşünüyorum.
Halide Tüysüzoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halide Tüysüzoğulları, Psikiyatri. Size Halide Tüysüzoğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Psikiyatri Randevusu, EMDR Terapi, Vajinismus Tedavisi, Farmakoterapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi.
Halide Tüysüzoğulları adresi nerede?Halide Tüysüzoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fsm bulvari buvar 224 sitesi c blok no 6 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halide Tüysüzoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halide Tüysüzoğulları online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halide Tüysüzoğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halide Tüysüzoğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Halide Tüysüzoğulları hangi dilleri konuşuyor?Halide Tüysüzoğulları ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halide Tüysüzoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halide Tüysüzoğulları tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halide Tüysüzoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Halide Tüysüzoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler