Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Halil Arslankaya
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
s....ç
Halil bey yıllar önce benim doktorumdu. Kendisi yurtdışından aşı geçerek tedavi de bulunuyordu. Belki yıllarca sürecek polen Alerjimi Çocukluk döneminde çözdü .Yeni doğan konusundaki bütün endişelerimizi ve kaygılarımızı aldı zaten Polikliniğini görünce hemen oraya gitmek yoksa süreç bizim için çok yorucu ve uzun olacaktı. Sürekli gelen ağlama krizleri gaz mı yoksa ağrı mı çözemiyorduk beslenme ve emzirme konusunda ayrıca poliklinik'ten destek aldık
ş....
Halil Bey hem ilk oğlumun hem de ikiz kızlarımın doktoru. Kendisinden çok memnun kaldık. Aynı zamanda çevremdeki çoğu kişininde doktoru. Halil Bey'i hekimliğinin yanında insanlığı çocuklarla iletişimi her yönüyle tavsiye ediyorum. En son erkek kardeşim yiğenim ateşlendiğinde kendisinden hizmet aldı. Kızlarım büyüdü bu süreçte rutin kontrollerinde ve herhangi bir şikayetlerinde kendisinden hizmet aldık. Halil Bey'in en çok takdir ettiğim yönüde hemen ilaca yönelmez antibiyotik yazmaz bence bunlar çok değerli şeyler.
d....
Halil Bey çok iyi bir doktor. Kendisinden çok memnunuz. 2 ve 5 yaşındaki küçük çocuklarım için doğduklarından beridir kendisiyle beraber inşallah uzun yıllarda devam edebiliriz. Küçük oğlum biraz alerjik onunla alakalı Halil Bey'e muayene olduk. Kendisi süreç içerisinde her zaman bizleri bilgilendiriyor.
e....
Kendisinden memnunuz. 2 çocuğumuz var kendisine götüyoruz. Kendisi çocukların seviyesine inip yaşlarına uygun hoş davranıp mutlu ediyor. Çocuklarım severek gidiyorlar. Herhangi bir sıkıntı olduğunda gecenin kaçı olursa olsun kendisine ulaşabiliyoruz. En son soğuk algınlığı şikayetimizden dolayı kendisine muayene olduk. 9 ve 13 yaşlarında çocuklarım var sorunumuz ne olursa olsun en doğru şekilde yönlendiriyor. Kendisinden çok memnunuz.
a....
Halil Hoca 5 buçuk senelik doktorumuz. Biz kendisiyle uzun süredir birlikteyiz ve çocuğumu gözüm kapalı kendisine emanet edebilirim. Teşhis ve tanı olarak kesinlikle güveniyorum. Çocuğumu başka doktorlara emanet edemem çünkü özel gereksinimli çocuğum var. Akciğer enfeksiyonu biraz fazla geçiriyor ve covid gibi rahatsızlıklara daha hassas. Kendisi ilk olarak tahlil yapmadan teşhisini koyuyor ve tahlil yaptıktan sonra sonuçlar aynı çıktığı için şaşırtmıyor daha erken tedavi uygulandığı için daha çabuk sonuç alıyoruz. Sanırım 18-19 yaşına gelene kadar Halil Bey'i bırakmayı düşünmüyoruz çünkü alanında Kocaeli bölgesinde bana göre tek başarılı doktor kendisi.
s....
Halil Bey'le ilk ablamın kızıyla tanıştık şu anda 15 yaşında hala kontrollerine kendisine gidiyoruz. Sonrasında büyük oğlum için kendisine muayene olduk oğlum 11 yaşında ve 4 yaşında bir oğlum daha var onunda kontrollerini kendisi sağlıyor. Biz kendisinden çok memnunuz, güveniyoruz. Çocuklara asla gereksiz ilaç vermemesi sayesinde çocuklar antibiyotiksiz büyüdüler. Halil Bey çok güvenilir, çok dürüst, insan olarak çok iyi ve çocukların çok sevdiği tatlı bir doktor. Kendisini herkese gönülden tavsiye ederim. Çocukların alerji, ateş gibi rahatsızlıklarında kendisinden destek aldık ve takiplerini sağladı hala sağlıyor. Hepsinin doktoru Halil Bey'dir. Kendisinin benim için şans olduğunu düşünüyorum.
n....
Halil Bey 2 çocuğumunda doğumundan beridir doktoru, çok memnunum. Kendisi hastalık anında geri bildirim yapan, ateşinin düşüp düşmediğinin takibini sağlayan, insanın motivasyonunu düşürmeyen, doğumdan sonra anneye güç veren bir doktor. Çocuklarım kendisinden korkmuyor seviyorlar. Kendisi doktorluğu sevdiren bir doktor. Çocuklarım biri 20 yaşında diğer 8 yaşında bu süreçte birçok şey hakkında kendisinden destek aldık.
ş....
Halil Bey hastalarına teşhis konusunda ve ilaç konusunda nokta atışı yapar ve en önemlisi kolay kolay antibiyotik verip işin kolayına kaçmaz. kendisinden 14 senedir hizmet alıyoruz. Çocuklarımın doğum itibariyle takiplerinde, soğuk algınlığı grip gibi şikayetlerinde kendisi yardımcı oluyor. Herkes kesinlikle hiç düşünmeden çocuklarını Halil Bey'e emanet edebilirler.
s....
Halil Arslankaya yaklşaık 14 senedir büyük oğlumun 2-2 buçuk senedir küçük oğlumun doktor. Her türlü hastalık, kontrollerinde kendisine muayene oluyoruz. Bu süre içerisinde kendisinden memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. 1 ay öncesinde küçük oğlumda üst solunum enfeksiyonu şikayetinden dolayı muayene olduk ve düzenli kontrollere gidiyoruz. Halil Bey her zaman tecrübesi, yaklaşmıyla rahatlatan ve her zaman doğru sonuç aldığımız, görüşlerine saygı duyduğumuz bir doktor. Kendisini rahatlıkla tavsiye ederim. Bu bölgede en iyi doktorlardan biri olduğunu düşünüyorum.
s....
Halil Bey çocuklarımın doğumundan itibaren bizim doktorumuz. Ben çok memnunum. Kendisi her şeyle ilgilendi. Çocuklarım 11 ve 12 yaşındalar bu süreçte başka doktora gitmedim, başka doktorada güvenmem. 12 sene içerisinde birçok rahatsızlıkları oldu. Orta kulak iltihabı, ateşlendiler, ayağının altında bir şey çıktığı zaman uzmana yönlendirdiler. Aralık ayında kızımın lenf bezi şişti gerekli tetkikleri yaptırdı riske atmadı hematolojiye yönlendirdi. Başka bir doktora yönlendirse bile takip ediyor süreç içerisinde beni sürekli arıyor nasıl olduğunu sorulara sorarak öğreniyor. Ayrıca kendisine 7/24 ulaşabiliyorum. Telefonla ulaşamadığım zaman whatsapp üzerinden herhangi bir bilgi istediğimde dönüş yapıyor. Ben kendisinden çok memnunum.
Halil Arslankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Arslankaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Halil Arslankaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Esd (Sedimantasyon).
Halil Arslankaya adresi nerede?Halil Arslankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mah. Şehit Ali İhsan Çakmak Sok. No: 10 K:1 D:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Arslankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Arslankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Arslankaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Arslankaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Halil Arslankaya hangi dilleri konuşuyor?Halil Arslankaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Arslankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Arslankaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil Arslankaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Halil Arslankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil Arslankaya hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Arslankaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla