Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
OMURGA CERRAHİSİ
1- Omurga eğrilikleri (skolyoz,kifoz,)
2- Omurga enfeksiyonları
3- Erişkin Bel sorunları (Bel kayması, Bel fıtığı)
4- Omurga tümörleri
5- Yaşlanan omurga (kanal darlıkları, omurga çökme kırıkları, kemik erimesi(osteoporoz))
ORTOPEDİK ONKOLOJİ
1- Kemik tümörleri
2- Yumuşak doku tümörleri
3- Omurga tümörleri
4- Kemik ve yumuşak doku kanserleri
ay...
10 yaşındaki oğlumun duruş bozukluğunu farkettim bu nedenle Halil beyden randevu oluşturdum muayene olduk korkulacak birşeyin olmadığını söyledi fizyoterapist önerdi Fizyoterapiste başladık bakalım sonuç ne olacak . Doktorun çocuğumuzla iletişim kurması süperdi
es...y
Düştüğüm için omuzumda oluşan yırtık sebebiyle kendisine tavsiye üzerine gittim. Daha önce iki ayrı doktora gitmiştim ve ameliyatsız geçmeyeceğini söylemişlerdi. Halil Bey, fizik tedavi süreci ve yaptığı iğne ile omuzumu eski haline kavuşturdu. Ameliyatsız bu süreci atlattım. Çok güleryüzlü ve detaylı anlatan bir doktor. Böyle doktorları Allah başımızdan eksik etmesin. Halil Bey’i herkese tavsiye ederim.
ç.....
Halil hocama tavsiye ile gittim, yıllardır süren ve tanı konulamayan kalça ağrılarım vardı hoca detaylı muayene etti ve tanıyı koydu. Hocam mesleğinde kendini oldukça geliştirmiş ve hastalarıyla iletişimi çok iyi. Kendisi oldukça ilgili ve güleryüzlü.
em...e
12 yaşındaki kızım için dün Dr. Halil Atmaca beyin muayenehanesine gittik. Skolyoz tanısı konan kızıma yaklaşımı ve bize yaptığı detaylı bilgilendirmeden son derece memnun kaldık ve oradan daha bilinçli bir şekilde ayrıldık. Bu süreçte uzmanlık ve tecrübesiyle bize yön vereceği hissiyatı fazlasıyla oluştu.
c.....
Sayın hocama, çoğumu götürdüm, En önemlisi spor branşına hakimiyeti travmanın oloşumunda ki sebep sonuç ilişkisini bilmesi.Özellilkle benim gibi altyapı sporcu velileri için bulunmaz özelliği çocuğa pedegojik yaklaşımı, hekimi değil takım arkadaşı oldular, bu doğal sinerjinin tedevi sürecine çok fazla pozitif katkı sağlıyacağına eminim. Ayrıca sadece akut sendromlarda değil gelişim süresince koruyucu ve gelişiminin maksimal olması içinde periyodik muayene konusunda hemfikir olduk.Ülkemizde henüz oluşmayan bu kültür, basketbol branşı özelinde NBA, NCAA ve Eurolig seviyesinde bu yöntem ve uygulamayla devam etmekte, Bilimin ışığında, sporfizyoterepi+ kondisyon en idelal sonuca ulaşmamızı sağlayacak.
c.....
Kızımın skolyoz u için gidiyoruz
Çok memnunuz
Çok da güveniyoruz
m....d
Geçirdiğim ameliyat sonrası gelen patoloji ile büyük kafa karışıklığı ve üzüntü yaşadığımız sırada arkadaş tavsiyesi ile hocama ulaştık.kapida güler yüzle karşılaması,dinlemesi,ve her şeyi detaylı şekilde anlatması,sorularıma beni gerçekten aydınlatacak şekilde cevap vermesi beni surecimle ilgili çok rahatlattı.tedavi surecimde yola birlikte devam edecegime eminim...
al....
Hocamızı yoğun araştırmalar sonucu buldum .Bolu ilinde 11 yaşındaki kızıma skolyoz teşhisi konuldu .2 egzersiz hareketi ile düzelmezse 12 yaşında ameliyat olması gerektiğini söylediler .Halil hocam yoğun egzersiz programına alıp ameliyata gerek olmadığını söyledi ve bize skolyozu detayları ile açıklayıp kızımı ve beni rahatlattı .iyiki gitmişiz
tü...
Doktor Halil Bey' e bel fitigim patlamış,dayanılmaz ağrı,his kaybı ve yuruyememe şikayeti ile basvurdum .ameliyat olabilirim ama önce fizik tedaviye başlamami sonuç alamazsak ameliyatı düşüneceğimizi iletti. Halil Bey 'e muayene olduğum icin kendimi şanslı hissediyorum. Anlatimi ve yönlendirmesi ile dört dörtlük.
ne...n
Halil Beye beni on senelik ağrılarımdan kurtardığı ve tekrar ağrısız yaşama döndürdüğü için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım iyi ki ameliyatımı Halil Beye olmuşum.
Halil Atmaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Atmaca, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Halil Atmaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Halil Atmaca adresi nerede?Halil Atmaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye mahallesi Ülkü sokak İffet apt no 7 kat 8 daire 8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Atmaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Atmaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Atmaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Atmaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil Atmaca hangi dilleri konuşuyor?Halil Atmaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Atmaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Atmaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil Atmaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Halil Atmaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları