İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
m....)
Eşim kum döküyordu. Tansiyon ve şekeri düşüyordu. Acile gittik, serum taktılar. Sonra hocamıza başvurduk. İlaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık. Kontrole gittik. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tedavisinden memnun kaldık. İlgili bir hoca. Hiçbir sıkıntımız yok.
h....t
Mide bulantım için gittim. Muayene etti, salgına yakalandığımı söyledi. Spazm geçiriyormuşum. İlaç tedavisine başladı. Verdiği ilaçlardan olumlu sonuçlar aldım. Serumda taktırdı. Rutin kontrol için de kendisine gidiyorum. Kansızlığım var. Halil Bey ilgili bir doktor ve çözüm odaklı ilerliyor. İletişimi güçlü. Memnunum kendisinden. Her şeyi anlatıyor. Sorularıma karşı net cevaplar alabiliyorum.
h....s
İdrar yollarımda iltihap vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene sonrasında test istedi. Testin sonucu çıktı. İlaç verdi. Verdiği ilaç sayesinde rahatsızlığım çözüldü. İlgili bir doktor memnunum. Tekrar teste gelmemi söyledi. İşimin yoğunluğundan dolayı gidemedim.
z....h
Tansiyon, grip, boğaz ağrısı şikayetlerim vardı. Çoğu doktora gittim, iyi gelmedi. Kendisine başvurdum. Uyguladığı tedavi bana çok iyi geldi. İlaç ve iğne tedavisi önerdi. Çok memnunum kendisinden. İlgili bir doktor.
ş....e
Bulantı şikayetiyle acil bir şekilde gittim. Çok halsizdim. Serum taktı. Tedavisinden ve kendisinden memnun kaldım. İyi bir doktor. Hiçbir sorun yaşamadım.
Halil Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Duran, İç Hastalıkları. Size Halil Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Halil Duran adresi nerede?Halil Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarmaşık Caddesi No: 11/A-B Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil Duran hangi dilleri konuşuyor?Halil Duran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Halil Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil Duran hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Duran, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Halil Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Aliağa İç Hastalıkları Uzmanları
Narlıdere İç Hastalıkları Uzmanları
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Salihli İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (12)Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları