Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
co...r
Öncelikle insannın halinden anlayan ve ona göre sakin ve anlayışlı bir ilgilenme şekli var.Hastalığın ne olduğunu teknolojiyi kullanarak (gözle veya elle değil ) teşhisinden emin olduktan sonra ve hasta şikayetlerine göre tedavi şekline karar veriyor bazı meslektaşları gibi sırf ameliyat yapmış olmak için değil tedavide kesin neticeye varmak için ameliyat ediyor.Sonrasında da hastası nederse desin kesinlikle onu kırmadan hastanede kalma süresini kendince bir yöntemle tamam lamasını sağlıyor taburcu ettikten sonrada gittiğinizde size karşı alakalı yapılması gerekenleri izah edip sizi engüzel bir şekilde uğurluyor.Ben kendisinden çok memnun kaldım Hem devlette çalışıp hemde işine ve hastasına saygılı güzel bir insan Allah ondan razı olur inşallah
yü...l
genç görünmesine rağmen tecrübesi beni şaşırttı.Herkese tavsiye ederim.
Halil Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Gökçe, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Halil Gökçe adresi nerede?Halil Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halil Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.