b....b
Gürsoy hocamız ile gebeliğimin son haftalarında tanıştık. O kadar güler yüzlü ve o kadar sevecen bir doktor ve alanında başarılı ki. Doğum sürecindeki tüm stresimi komple aldı. Çok eğlenceli ekibi ile sağlıklı bir doğum süreci oldu. Gürsoy hocama ve ekibine gözünüz kapalı bir şekilde güvenebilirsiniz.
Güvenilir ve keyifli bir gebelik süreç takibi. Sürprizlerle dolu anılar biriktirdiğimiz kıymetli hocamız. Tüm süreçlerimizde bize gösterdiğiniz soğukkanlılık ve babacan, kıymetli elleriniz dert görmesin.
ar...
Şans eseri en zor günümde tanistik pozitif ve sıcak kanliligi ile çok beğendim bı hekim her zaman ulasabildim her zaman tam destek çok güzel bir hamilelik ve çok güzel bir doğum gerçekleştirdik emeğinize sağlık işini hakkıyla yapıyorsunuz hocam
ze...r
Gürsoy hocamla gebeliğimin 13. Haftasında tanıstık. Dvt gecirdikten sonra , izmirde perinatolog arayışındaydım ve araştırmalarım sonucu gitmiştim. İyi kide gitmişim, her zaman ulasılabilir oluşu güven veren sakinliği ve tecrübesiyle 07/11/2024 02:46 da beni sağlıkla oğluma kavuşturdu.
f....z
Sakin ve anlayışlı yapıyısıyla tüm süreçlerimi güzelleştirdi. Miyom ameliyatım çok güzel ve sorunsuz gerçekleşti. Koyduğu teşhis, sonrasındaki tedavi süreci çok dikkatliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
ev...ı
Hocamız ile yaklaşık 1 yıl önce düşük tehlikesi hastahaneyi arayıp doktor bilgisi istediğimizde tesadüfen tanıştık. O süreden sonra bebeğimizi kucağımıza alış sürecimize kadar aileden biri oldu. En küçük sorunumuzda dahi anında kendisine ulaşabildik. İlgisi, alakası ve bilgisi sayesinde harika bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdik. Doğumdan sonra ilk kendisini ziyaret ettik. Çevremdeki herkese tereddütsüz öneriyorum.
vi...n
Gursoy bey ıyı Kı var hamılelıgımı sorunsuz bir sekılde atlattım kendisi sayesınde
me...z
Gürsoy hocayla tanıştık kendisi çok özel bir insan mesleğini severek yapıyor eşimin ve çocuğum çok riskli durumdaydılar kendisi inisiyatif alarak çok başarılı bir operasyon yaparak doğumu gerçekleştirdi çok şanslıyız böyle başarılı ve tecrübeli bir doktorumuz olduğu için Allah razı olsun kendisinden
öz...m
Değerli doktorumuz Gürsoy hocamla hamileleliğimizin 5 ayından sonra ayrıntılı ulturason için yollarımız kesişti iyiki rabbim hocamızı karşımıza çıkardı bizimle ilgilenişi tüm sorularımıza bıkıp usanmadan cevap vermesi en önemlisi bizleri bir müşteri değilde abi kardeş sıcak ve samimi tavırları bizleri memnun etti önce rabbimin sonrada Gürsoy hocamın katkılarıyla oğlumuza sağ salim kavuştuk Gürsoy hocam allahım seni hep kendiniz gibi sıcak dürüst insanlarla karşılastırsın.İyiki varsın tekrar görüşmek dileğiyle
ç....r
Eşimin hamileliğinin ilk ayında doktor bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine hocamızla tanıştık gerek bilgisi gerek ilgi ve alakasıyla birlikte güzel bir süreci tamamladık.Bizim tek korkumuz gece yada gündüz acil bir şey olduğunda yada aklımıza bir şey takıldığında rahatça ulaşabilmekti hamilelik süresince ne zaman arasak yada mesaj atsak hemen dönüş sağladı.Sorunsuz bir şekilde hamileliği atlatıp bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık.Eğer doktor arayışınız varsa içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz.Bizi kırmayıp yoğun olmasına rağmen kızımızın doğumunu 29 Ekim’de yaptırdığı için ayrıca minnettarız.
Halil Gürsoy Pala isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Gürsoy Pala, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji.
Halil Gürsoy Pala adresi nerede?Halil Gürsoy Pala adresini belirtmedi. Halil Gürsoy Pala yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Halil Gürsoy Pala adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Gürsoy Pala isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Gürsoy Pala online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Gürsoy Pala isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Gürsoy Pala bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Gürsoy Pala ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Gürsoy Pala hakkında ne düşünüyor?Toplam 222 hasta / danışan, Halil Gürsoy Pala hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.