Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İnfertilite Cerrahi
Op. Dr. Halil İbrahim Altıncı
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Op. Dr. Halil İbrahim Altıncı
Uzmanlık eğitimini ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. Deneyimleri arasında Adana Özel Ortadoğu Hastanesi, Osmaniye Devlet Hastanesi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kilis Öncüpınar sınır kapısı 1 nolu 112 istasyon ve Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunmaktadır.
Özellikle ilgilendiği alanlar:
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Laparoskopik Cerrahiler
Gebelik Takibi
Normal Doğum
Sezeryen Doğum
Prenses Doğum
Riskli Gebelik Takibi
Rahim Alma Ameliyatı (Histerektmi)
Genital Estetik
Lobioplasti
Perinoplasti
Vajinoplasti
Plasenta Previa Percreata
s ...k
Halil İbrahim hocam kendimi güvende hissettiğim tek doktorum. Empatisi yüksek anlayışlı ve çok ilgili bir doktor. Adet düzensizliğim için tedaviye basladık ve olumlu sonuçlandı.İşinde başarılar diliyorum
me...k
Halil İbrahim hoca, vefaya büyük önem veren, doktorluğun gerçekten hakkını veren birisi. Hastalarına gösterdiği özen, sabır ve ilgisiyle kendimizi her zaman güvende hissettik. Bilgi birikimi ve deneyimi ile bize her adımda doğru yönlendirmelerde bulundu ve tüm süreç boyunca moralimizi yüksek tutmamıza yardımcı oldu. Kürtajdan sonra bile bizi yalnız bırakmadı ve tam emin olana kadar desteğini sürdürüyor.
Ayrıca, birçok kez gece olmasına rağmen hastaneye gelerek acil durumlarımıza anında müdahale etti. Bu olağanüstü yaklaşımı ve fedakarlığı sayesinde ona olan minnettarlığımız çok daha arttı.
Halil İbrahim hoca, sadece mükemmel bir doktor değil, aynı zamanda harika bir insan.
es...ı
Kendi takipli hastası olmamama rağmen gece kalkıp evinden gelen Halil İbrahim bey benim hayatımı kurtardı.31 haftalık gebeliğimde preeklampsi geçirdim ve bebeğimi anne karnında kaybettim,gebelik zehirlenmesi yaşadım.o ana kadar hiç tanımadıgımız Halil İbrahim bey hiç düşünmeden beni acil ameliyata aldı.o andan beri sürekli saat farketmeksizin her konuda yanımızda oldu sorularımızı cevapladı.ameliyatımı yumurtalıklarıma rahmime zarar vermeden başarıyla gerçekleştirip beni hayata bağladı.doktorluğun psikolojik,insani yakınlık da gerektirdiğini ve bu şekilde iyileşmemize destek olabileceğini biz Halil İbrahim beyde öğrendik.Allah razı olsun kendinden.bundan sonra hep kendisiyleyiz
c....s
Doktor beye Vajinoplasti ameliyatı oldum muayeneden ameliyat günüme kadar çok ilgili anlayışlı davrandı çok memnun kaldım.
Merhaba ben Halil beye gebelikte gittim. Anne karnında bebeğimin down sendromlu olup olmadığına bilmek için nipt yaptırmam gerekiyordu. Kendisi nip testi bana 220dolardan yaptı. Böyle düşünceli bir doktora henüz denk gelmedim. Diğer doktorlar fark koyarken Halil bey kâr gütmeden benim kesemi düşündü. Allah razı olsun. Her sitede de yazacağım bunu. Çok düşünceli bir doktor. Böyleleri artık etrafımızda malesef yok. Denk gelebilmek ne mutlu.
Halil İbrahim Altıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Altıncı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Halil İbrahim Altıncı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Gardasil Hpv Aşısı, Hamilelik Testi, Hpv Testi, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Sezeryan Doğum, Genital Estetik, 4 Boyutlu Ultrason.
Halil İbrahim Altıncı adresi nerede?Halil İbrahim Altıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahfesığmaz, 79088. Sk Abbas Bilir Sitesi A Blok Kat:1 Daire :2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Altıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Altıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Altıncı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Altıncı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil İbrahim Altıncı hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Altıncı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Altıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Altıncı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Altıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Halil İbrahim Altıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları